paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Πριν απο λιγο μου καηκε η λαμπα(nano light,ουτε 1 χρονο και κατι βδομαδες δουλευει) απο το ενυδρειακι μου λαμπα στο μονο μαγαζι που εχω δει οτι πουλουσε ειναι ενα στην κηφισσια(δεν ξερω αν πουλαει ακομα) λαμπες που να κανουν σε αυτο το φωτιστικο που αλλου μπορω να βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Παλιοσειρά , δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί κοντά σε σένα με ενυδρειακά ; Βάλε και μία αγγελία εδώ και ίσως βρεθεί κάτι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 (edited) υπαρχουν αλλα δεν φερνουν της Dennerle πραγματα Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2013 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα ουτε το μαγαζι που το ειχα αγορασει δεν ειχε τωρα να δουμε τι θα κανουμε θα ανεβασω μια αγγελια μπες και βρω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος