kostaskappa 2 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι το κοντινότερο σημείο πώλησης του συγκεκριμένου αφρού από τον Α.Ι.Ρέντη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 2 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Κατα τη Χαμοστέρνας δεν έχει; sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω δεν ρώτησα τελευταία φορά που πήγα....θα πάω σήμερα να δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 2 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Κάνε ένα τηλ πρώτα και αν δεν έχουν να το παραγγείλεις.Για την γέφυρα των sps? sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Κάνε ένα τηλ πρώτα και αν δεν έχουν να το παραγγείλεις.Για την γέφυρα των sps? sent from iphone Δεν πρόλαβα να πάω εντέλει σήμερα!Ναι για την γέφυρα τον θέλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 3 Δεκεμβρίου 2013 #6 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Και δεν βάζεις εποξική καλύτερα; sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #7 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Το σκέφτηκα κι αυτό γιατί θα είναι λίγες οι κολήσεις....οπότε μπορεί να μου φτάσει και μια!Απλά ήθελα να δοκιμάσω και τον αφρό!Μετά το περιστατικό του Μιχάλη όμως δεν τον πλησιάζω με την καμία! Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2013 #8 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ αυτόν θα χρησιμοποιήσω, αλλά είχα σκοπό (και πριν από αυτό που έπαθε ο Μιχάλης), στα σημεία που θα είναι ορατή η κόλλα να κολλήσω μικρά βραχάκια ή να τα καλύψω με λευκό τσιμέντο και αραγωνίτη, μείγμα δηλαδή σαν αυτό που κάνουμε τεχνητούς βράχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος