harris samos 1 Δεκεμβρίου 2013 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα και παλι παιδια εχω μια απορια μια και φωβαμε μη ξεκινησω στραβα εχω 22 κιλα βραχου νεκρο στα χερια μου πωσ θα τον απολυμανο η δε χρειαζετε ???? 2 αν τον βαλω σε νερο απο τη θαλασσα τη δικια μας θα στρωσει ? η μετα αμα κατεβασω την αλατοτητα θα ειναι σα να ξεκιναω παλι απο το 0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Δεκεμβρίου 2013 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 βραστον καλα αστον να στεγνωσει ξεπλυνετον και φτιαξε το aquascape και μεσα και ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 εσενα φιλε νικ πρεπει να σου κανω ενα αγαλμα πανταχου παρων εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Δεκεμβρίου 2013 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 εσενα φιλε νικ πρεπει να σου κανω ενα αγαλμα πανταχου παρων εισαι Να σου στείλω φωτογραφία του να το κάνεις με τον νεκρό βράχο!!!χαχαχαχαχα!!Νικόλα δεν πέφτει τίποτε κάτω ρε συ!Χάρη είπαμε,είμαστε εδώ να βοηθάμε πάντα και για όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 2 Δεκεμβρίου 2013 Author #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Να σου στείλω φωτογραφία του να το κάνεις με τον νεκρό βράχο!!!χαχαχαχαχα!!Νικόλα δεν πέφτει τίποτε κάτω ρε συ!Χάρη είπαμε,είμαστε εδώ να βοηθάμε πάντα και για όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος