eja 5 Μαίου 2015 Author #101 Share 5 Μαίου 2015 Ενημέρωση μετά απο κοντά 1 μήνα επιτέλους βρήκα τα mesonauta festivus απο zooarea σε μικρο μέγεθος, 4 σε αριθμό το μεσημερακι μπήκαν στο ενυδρείο αύριο ανεβαζω φώτο να τα δείτε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Μαίου 2015 Author #102 Share 6 Μαίου 2015 Ορίστε και οι φώτο ελπίζω να το απολαύσετε εγώ πάντως είμαι σαν παιδάκι όλη την ώρα στο ενυδρείο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 6 Μαίου 2015 #103 Share 6 Μαίου 2015 (edited) Πανέμορφο φίλε μου! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα! Τι πανέμορφα ψάρια ειναι αυτα που έχεις? Μοιάζουν πολύ με γκουραμι! Έχεις black water ή όλη την αίσθηση τη δινει η πλάτη του ενυδρειου? Τελος μια παρατηρήσεις που δεν μου άρεσε..οι πιστίες είναι πολύ μικρές καλυτερα να βρεις μεγαλύτερες να βαλεις! Έγινε επεξεργασία 6 Μαίου 2015 - sotosgreek Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Μαίου 2015 Author #104 Share 6 Μαίου 2015 ευχαριστώ φίλε μου Τα ψάρια είναι mesonauta festivus, δεν είναι και blackwater έχει μια κιτρινίλα όμως Η πιστια είναι μικρή γιατί ταλαιπωρειται με το φωτισμό είναι πολύ κοντά και μου την καίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 6 Μαίου 2015 #105 Share 6 Μαίου 2015 πολυ ομορφο!!! για αλλη μια φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 6 Μαίου 2015 #106 Share 6 Μαίου 2015 τα μεσονατα σαν ζωνη κολυμβησης εχουν απο την μεση και πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Μαίου 2015 Author #107 Share 6 Μαίου 2015 Σ'ευχαριστω και πάλι Ναι κυρίως , ψαχουλεύουν βέβαια πέρα δώθε αλλά είναι πάνω την περισσότερη ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Μαίου 2015 #108 Share 6 Μαίου 2015 Ομορφα ζωντανα! Τα mesonauta εχουν συμπεριφορα παρομοια με σκαλαρια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Μαίου 2015 Author #109 Share 6 Μαίου 2015 ρε παιδιά μια ερώτηση το ενα απο τα καινούργια κάθετε κατι φορές κάθετα μετο κεφάλι ψηλά οχι και τέρμα κάθετα . στέκεται εκει για λιγο και ξανα κολυμπά δεν δείχνει να εχει κατι και τρωει με πολυ ορεξη τι να ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Μαίου 2015 #110 Share 6 Μαίου 2015 Αν κολυμπαει και τρωει με ορεξη, ισως να μην ειναι και τιποτα. Παρακολουθα το κι αν δεις κατι το αναφερεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Μαίου 2015 Author #111 Share 6 Μαίου 2015 ναι μια χαρά είναι κατά τα άλλα ,έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 7 Μαίου 2015 #112 Share 7 Μαίου 2015 ωραια τα μεσονατα ... απο συμπεριφορα ειναι επιθετικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 7 Μαίου 2015 Author #113 Share 7 Μαίου 2015 Είναι ίσως τα πιο ήσυχα ψάρια που έχω δει δεν πειράζουν τίποτα και επίσης δεν τρομάζουν εύκολα απο την άλλη τα δικά μου bolivian είναι ντροπαλά δεν ξέρω αν είναι όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 7 Μαίου 2015 #114 Share 7 Μαίου 2015 τα δικα μου τα βολιβιαν που μπηκαν και σε κοπαδακι κιολας μετα απο μηνα ξεψαρωσαν και τωρα μετα απο εξι μηνες που τα εχω πλεον λογω και ενος προβληματος ενδιαμεσα που βγηκε ειναι ηρεμα δεν φοβουνται και ερχονται μπροστα οταν.με βλεπουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 7 Μαίου 2015 Author #115 Share 7 Μαίου 2015 Μάλιστα, τώρα που γέμισε το ενυδρείο τα βλέπω πιο θαρραλέα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Μαίου 2015 #116 Share 7 Μαίου 2015 Τα δικα μου ραμ παντως ουδεποτε ειχαν προβλημα με ντροπες! Απο την πρωτη μερα κολλημενα στο τζαμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 7 Μαίου 2015 Author #117 Share 7 Μαίου 2015 Αμα θυμάμαι καλα είχα διαβάσει οτι χρειάζονται και αλλα ψάρια για να κάνουν πιο κοινωνικά να νιώσουν πιο άνετα έστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 8 Μαίου 2015 #118 Share 8 Μαίου 2015 σε καποιο βαθμο θα ισχυει σιγουρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 8 Μαίου 2015 Author #119 Share 8 Μαίου 2015 ετσι πιστεύω και εγω και έτσι είδα απο οταν μπήκαν τα καινούργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 9 Μαίου 2015 #120 Share 9 Μαίου 2015 απο τροφες τι δινεις ...εγω απο τοτε που ταιζω με bloodworms εχω δει πιο εντονους χρωματισμους...δοκιμασε το αν.θες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 9 Μαίου 2015 Author #121 Share 9 Μαίου 2015 Ταιζω ξηρές προς το παρόν έχω σκοπό να πάρω και εγώ απλα δεν έχω κάνει την παραγγελία ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 11 Μαίου 2015 Author #122 Share 11 Μαίου 2015 Σήμερα το μεσημέρι τους πήρα black mosquito larvae δεν είχε bloodworms όταν φέρει θα τους πάρω και απο αυτά την πεθάναν πάντως Επίσης το ψαράκι που καθόταν κάπως κάθετα δεν το έχει ξανά κάνει να υποθέσω οτι ήταν κάποιο είδος στρες προσαρμογής ? Ολα βαίνουν καλώς ,φώτο σε μερικές μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 15 Μαίου 2015 Author #123 Share 15 Μαίου 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Μαίου 2015 #124 Share 15 Μαίου 2015 Ομορφα πραγματα! Μπραβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 15 Μαίου 2015 Author #125 Share 15 Μαίου 2015 ευχαριστώ Θοδωρή Σας βάζω και ένα βίντεο εν ώρα ταΐσματος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος