eja 29 Απριλίου 2015 Author #76 Share 29 Απριλίου 2015 (edited) Σε ευχαριστώ Μιχάλη Τώρα για αυτό που λες ισχύει αλλά εχω αρκετά μεγάλο φίλτρο οπότε πιστεύω ότι θα έχω καλή κυκλοφορία ειναι 1400 λίτρα την ώρα φαντάσου έχω βάλει όλο το spray bar γιατί άμα βάλω το μισό το κάνει πλυντήριο Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2015 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Απριλίου 2015 #77 Share 29 Απριλίου 2015 Εγω παντως το βλεπω ψιλοστασιμο το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 29 Απριλίου 2015 Author #78 Share 29 Απριλίου 2015 Είναι χαμηλά το spray bar στις Φώτο γιαυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 30 Απριλίου 2015 #79 Share 30 Απριλίου 2015 τα ξυλα του πλατανου ολα τα λεφτα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 30 Απριλίου 2015 #80 Share 30 Απριλίου 2015 κατι ακομη κιολας...το ζευγαρι εχει δωσει γεννες ? βγηκε απο ομαδα ψαριων η απλα ενα αρσενικο και θυλικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 30 Απριλίου 2015 Author #81 Share 30 Απριλίου 2015 (edited) Όχι Αντώνη δεν έχει δώσει την κυνηγάει ο αρσενικός αλλά του το παίζει δύσκολη αυτός είναι και ο λόγος που σκέφτομαι να βάλω ακόμα 1-2 θηλυκές Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2015 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 30 Απριλίου 2015 #82 Share 30 Απριλίου 2015 ααα ...ευχομαι επιτυχια σε μελλοντικη γεννα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 30 Απριλίου 2015 #83 Share 30 Απριλίου 2015 εγω στο κοπαδακι που εχω εδω και ενα 6μηνο δεν εχω παρατηρησει καποιο ειδος φλερτ! μονο εδαφικες διεκδικησεις... παντως ειναι περιεργος ο διαχωρισμος του φιλου οποτε τσεκαρε το καλα....αναλογα με το τελειωμα του ραχιαιου τα διαχωριζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Απριλίου 2015 #84 Share 30 Απριλίου 2015 Όχι Αντώνη δεν έχει δώσει την κυνηγάει ο αρσενικός αλλά του το παίζει δύσκολη αυτός είναι και ο λόγος που σκέφτομαι να βάλω ακόμα 1-2 θηλυκές Ποσο καιρο τα εχεις, τι τα ταιζεις και σε τι θερμοκρασια; Πλατωματα οπως λειες πετρες και πλατιες ή κομματια κορμων πλατια εχεις; εγω στο κοπαδακι που εχω εδω και ενα 6μηνο δεν εχω παρατηρησει καποιο ειδος φλερτ! μονο εδαφικες διεκδικησεις... παντως ειναι περιεργος ο διαχωρισμος του φιλου οποτε τσεκαρε το καλα....αναλογα με το τελειωμα του ραχιαιου τα διαχωριζεις? Ιδιες ερωτησεις με τον απο πανω εκτος του ποσο καιρο τα εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 30 Απριλίου 2015 Author #85 Share 30 Απριλίου 2015 Τα ταΐζω 5 διαφορετικές τροφές αλλά ξηρές όλες δεν τις εχω μπροστά μου να σου δώσω ονόματα Τα κρατάω σε 25 βαθμούς Έχω τέτοια σημεία απο ξύλο κυρίως πέτρες δεν έχω μέσα βλέπω πολύ φλερτ κυρίως αυτές τις μέρες και τα έχω κάνα 2μηνο (θα τους αρέσει η καινούργια διακόσμηση) Απο τα πτερύγια ναι το αρσενικό έχει όλα του τα πτερύγια μακριά ενω το θηλυκό κανένα επίσης ο αρσενικός έχει πολύ πιο έντονα χρώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Μαίου 2015 Author #86 Share 1 Μαίου 2015 Και μερικές χθεσινές από τα ψαράκια ο μικρός μεγάλωσε λίγο η κοπέλα σε 3 πόζες ο αρσενικός και μια αποτυχημένη selfie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Μαίου 2015 #87 Share 1 Μαίου 2015 Όμορφο ενυδρείο, όμορφα ψαράκια και αρκετά λίτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Μαίου 2015 Author #88 Share 1 Μαίου 2015 (edited) Σ' ευχαριστώ φίλε μου Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2015 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 1 Μαίου 2015 #89 Share 1 Μαίου 2015 πολυ ομορφα τα ψαρακια σου!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Μαίου 2015 Author #90 Share 1 Μαίου 2015 (edited) Ευχαριστώ Αντώνη το φίλο τους πως το κόβεις έχω πέσει μέσα ? Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2015 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαίου 2015 #91 Share 1 Μαίου 2015 Αυξηστε θερμοκρασια γυρω στους 28 και ταιστε bloodworms! Αν εχετε ζευγαρι θα ξεκινησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 1 Μαίου 2015 #92 Share 1 Μαίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 1 Μαίου 2015 #93 Share 1 Μαίου 2015 δεν μπορω ν καταλαβω απο τις φωτο ...τσεκαρε μια τι λεει ο τυπας εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Μαίου 2015 #94 Share 1 Μαίου 2015 Τω πρώτο είμαι σχεδόν σίγουρο πως είναι θυληκό και το δεύτερο μάλλον αρσενικό. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κάνουν και χωριό - ζευγάρι! Μπορεί να μη ταιριάξουν ποτέ, ακόμα και αν είναι του αντίθετου φίλου! Διάβασε και εδώ... Αν γίνουν ζευγάρι, θα βγάλουν όμορφα χρώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Μαίου 2015 Author #95 Share 1 Μαίου 2015 Αυξηστε θερμοκρασια γυρω στους 28 και ταιστε bloodworms! Αν εχετε ζευγαρι θα ξεκινησουν!Ξέρεις που μπορώ να βρω γιατί εδώ επαρχία δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Μαίου 2015 Author #96 Share 1 Μαίου 2015 (edited) Τω πρώτο είμαι σχεδόν σίγουρο πως είναι θυληκό και το δεύτερο μάλλον αρσενικό. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κάνουν και χωριό - ζευγάρι! Μπορεί να μη ταιριάξουν ποτέ, ακόμα και αν είναι του αντίθετου φίλου! Διάβασε και εδώ... Αν γίνουν ζευγάρι, θα βγάλουν όμορφα χρώματα! Το αρσενικό παίρνει πολύ ωραία χρώματα το θηλυκό Όχι και τόσο γιαυτό λέω να βάλω κάνα 2 ακόμα Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2015 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Μαίου 2015 #97 Share 1 Μαίου 2015 Εμενα παντως αυτο μικροσορουμ μου αρεσει εκει... Μπορει στη φυση οντως να μην φυτρωνε εκει αλλα θα ειναι και πολυ βολικο στο κλαδεμα χωρις να χρειαζεται να βγαλεις ολο το ξυλο εξω. Γενικα μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου αλλα νομιζω οτι εχεις πηξει αρκετα τις δυο ακρες και φοβαμαι για νεκρα σημεια στον βυθο σου με ελαχιστη ροη.Τα πλατανοφυλλα επισης πολυ ομορφα και με ευεργετικες ιδιοτητες αλλα προσεχε γιατι δυαλιονται μετα την τριτη ημερα και βρωμιζουν πολυ. Το ζευγαρι αψογο! Δεν έχεις δίκιο εδώ φίλε μου, μετά τον τρίτο μήνα ίσως, αλλά όχι και μετά την τρίτη ημέρα.....Εχω πολλά μεσα στο ενυδρείο μου και το γνωρίζω. Ακόμη δεν βρωμίζουν και τραγικά, τα catappa είναι πιο μαλακά και δυαλύονται γρηγορότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Μαίου 2015 Author #98 Share 1 Μαίου 2015 Συμφωνώ για του πλάτανου 1 μήνα τον βγάζουν καρυδιά που έχω δοκιμάσει αντέχει μερικές μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαίου 2015 #99 Share 1 Μαίου 2015 Ξέρεις που μπορώ να βρω γιατί εδώ επαρχία δύσκολο Σχεδον σε ολα τα καταστηματα που πουλανε ενυδρειακα! Τωρα για επαρχια δεν ξερω αλλα δεν μηπως μπορεις να βρεις απο δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 2 Μαίου 2015 Author #100 Share 2 Μαίου 2015 Σχεδον σε ολα τα καταστηματα που πουλανε ενυδρειακα! Τωρα για επαρχια δεν ξερω αλλα δεν μηπως μπορεις να βρεις απο δω!Οκ θα κοιτάξω να πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος