sotiris patakatis 30 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2013 παιδια εχω ενα παπαγαλοπσαρο σ ενα ενυδρειο 250 λτ και κριβεται συνεχια σε σπιλιεσ οπου εχω κανει δεν βγαινει ποτε μονο σπανια για να φαει τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα και τι μετρησεις εχεις; Κατι αλλο που εχεις παρατηρησει οπως σημαδια, ορεξη κτλ! Κανε ενα κοπο και συμπληρωσε την φορμα! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739&p=210428 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris patakatis 30 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 30 Νοεμβρίου 2013 εχω καποιεσ κιχιδεσ αλα μικρεσ και δεν εχουν προβλιμα και το νερο ειναι καλο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Συμπληρωσε τη φορμα που σου εδωσε πιο πανω ο Θοδωρης με ολες της πληροφοριες και βαλε και φωτογραφια του ψαριου.Το νερο ειναι καλο δεν μας λεει κατι,χρειαζομαστε μετρησεις για να καταλαβουμε αν το νερο ειναι καλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris patakatis 30 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 30 Νοεμβρίου 2013 λιτρα 250 το εχω σε λειτουργια περιπου 1 χρωνω ψαρια αφρικανικεσ κιχλιδεσ μαλαγι 2 πεχα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris patakatis 30 Νοεμβρίου 2013 Author #6 Share 30 Νοεμβρίου 2013 παιδια μπορει απλα να ειναι ντροπαλο και να φοβαται και οχι να εχει καπιο ιδιαιτερο προβλιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν συπληρωνεις τη φορμα με τις πληροφοριες για να ξερουμε τι γινετε στο ενυδρειο σου?Πως αλλιως θα σε βοηθησουμε? Μετρησεις αλλες δεν παιρνεις?Αμμωνια?Νο2,Νο3? Δεν μας λες τιποτα φιλε μου..ασε που τα ψαρια σου δεν κανουν μεταξυ τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος