ScarFace 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #1001 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 -Μου λέει χωρίζουμε γιατί είμαι κολημένος με την μπάλα.... -Και εσύ τι της είπες; -Εεεεε τι να της πώ;;;;Tην ρώτησα αν φεύγει με την μορφή δανεισμού,μεταγραφής ή συνιδιοκτησίας και αν έχω ποσοστό μεταπώλησης 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #1002 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Παω να πεταξω τα σκουπιδια σε ενα μπλε καδο και βλεπω μια γατα λεω. ΟΙΚΟΛΟΓΑΤΑ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #1003 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Το παιδακι του Τσερνομπιλ λεει στη μαμα του. Μαμα εχω τρια βυ@ια. Στα @ρχιδ@α μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #1004 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 -Γιατρε έχω ενα @ρχιδι! -εεε στο @ρχιδι σου!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #1005 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Επι δικτατορίας είναι κάποιος νυχτιάτικα έξω από ένα σπίτι και φωνάζει : - Μωρήήήήήήή..... μωρήήήήήήήή... Περιμένει λίγο, δεν του απαντάει κανείς οπότε συνεχίζει : - Μωρήήήήήήήήήήήήή..... μωρήήήήήήήήήήήήή... Κάποιος περαστικός πλησιάζει από περιέργεια και ρωτάει : - Με συγχωρείτε, αλλά ποιόν φωνάζετε; - Τη γυναίκα μου να με ανοίξει, επειδή ξέχασα τα κλειδιά. - Δεν θέλω να σας κάνω παρατήρηση, αλλά το βρίσκετε πρέπον να φωνάζετε "μωρή" τη γυναίκα σας; - Αν θες φώναξέ την εσύ... Ελευθερία τη λένε...!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #1006 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 -Μου πιανεις λιγο το πηγουνι?? . . . . . . . . .οχι στο πγοσωπο μωγη ηλιθια..αυτο για να φαω.......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis213 14 Φεβρουαρίου 2014 #1007 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Είναι ο Τοτός μαθητής και η δασκάλα του για να δοκιμάσει τις δυνατότητες των μαθητών της τους ρωτά κάποιες πράξεις: - Πόσο κάνει παιδιά μου 15 και 15. Κανείς δεν σηκώνει το χέρι του παρά μόνο ο Τοτός... - Πες μας Τοτέ.Αφού γλείφει τα δάχτυλά του, τα βάζει στο κούτελο του και απαντάει: - 30 Κυρία. - Μπράβο Τοτέ.Η δασκάλα συνεχίζει τις ερωτήσεις και σε κάθε ερώτηση απαντάει μόνο ο Τοτός, αφού πρώτα όμως κάθε φορά γλύφει τα χέρια του και τα βάζει στο κούτελο. Αυτό όμως τραβάει την περιέργεια της καθηγήτριας που δεν αργεί να τον ρωτήσει γιατί το κάνει. - Άκουσα τη μάνα μου το βράδυ να λέει στον πατέρα μου: «Μήτσο μου άμα ζορίζεσαι βάλε σάλιο στο κεφάλι». 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 14 Φεβρουαρίου 2014 #1008 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Η άλλη στο super market βάζει το χαρτί υγείας σε ξεχωριστή σακούλα από τα φαγώσιμα. Λες και σε λίγες ώρες δεν θα συναντηθούν. Αυτή η Max Factor, που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται 2 φορές πιο μακριές & παχιές, ξέρετε αν βγάζει και προφυλακτικά; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 14 Φεβρουαρίου 2014 #1009 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ σε ολους τους μπαμπαδες. σημερα το βραδυ η κορη σας ΔΕΝ θα κοιμηθει στην κολλητη της. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis213 15 Φεβρουαρίου 2014 #1010 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Ο νεαρός Παύλος κάλεσε τη μητέρα του για φαγητό. Η μητέρα, παρατήρησε ότι ο Μάκης, ο συγκάτοικος του γιόκα της, ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι. Από καιρό υποψιαζόταν ότι κάτι μπορεί να «παιζόταν» ανάμεσά τους και η ομορφιά του Μάκη ενίσχυσε αυτές τις υποψίες. Όσο πέρναγε η ώρα και παρατηρούσε τον τρόπο που τα δυο παλικάρια συμπεριφέρονταν μεταξύ τους, όλο και περισσότερο αναρωτιόταν μήπως η σχέση τους έκρυβε κάτι παραπάνω από αυτή δύο τυπικών αρσενικών συγκατοίκων. Διαβάζοντας τη σκέψη της ο Παυλάρας, της ξεκαθαρίζει αντρίκια: - Ξέρω τι σκέφτεσαι, αλλά σε διαβεβαιώ ότι ο Μάκης κι εγώ είμαστε απλά συγκάτοικοι. Καμιά βδομάδα μετά λέει ο Μάκης στον Πάυλο : - Από τότε που ήρθε η μάνα σου για φαγητό, δεν μπορώ να βρω το τηγάνι. Δεν πιστεύω να το πήρε μαζί της; - Το αποκλείω, αλλά για καλό και για κακό θα της στείλω ένα mail? ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ “ΠΗΡΕΣ” ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ” ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΥΛΟΣ Μερικές μέρες μετά, ο Παύλος έλαβε ένα mail από τη μαμά του που έγραφε: ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ “ΚΟΙΜΑΣΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ Η ΜΑΜΑ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis213 15 Φεβρουαρίου 2014 #1011 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα και σήμερα τη καλή μου πράξη! Βγήκα το πρωί να πάω βόλτα τον σκύλο μου και βλέπω έναν άντρα να τρέχει να προλάβει το λεωφορείο. Αμολάω και εγώ το pitbul και εντάξει το πρόλαβε... Για να πετύχει μια σχέση πρέπει να είσαι ερωτευμένος, να δείχνεις κατανόηση και να σβήνεις τα inbox...! Πάνω που άρχισα να ξεχωρίζω τα "έλξατε, ωθήσατε", μας βάζουν κι ένα "σύρατε". Ε γ@μησε μας κιόλας ! Είσαι γουρούνι ... αναίσθητος ! Τόση ώρα τσακωνόμαστε και εσύ χασμουριέσαι; -Δεν χασμουριέμαι... να μιλήσω προσπαθω! -O σκύλος σας είναι επιθετικός; -Όχι, δεξί μπακ... Κατσαρίδα: δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν = Σύμβολο τρόμου! Περιστέρι: μετατρέπει το αυτοκίνητο σε κυκλαδίτικο τοίχο = Σύμβολο ειρήνης! Να τα λέμε αυτά Ειλικρινά... απορω με τον πρωτο ανθρωπο που δοκιμασε αυγο τι σκεφτοταν; "Αα... δες τι βγηκε απο τον κwλ@ της κοτας ας το φαω" Η μάνα μου λέει ότι εύχεται να κάνω παιδί χειρότερο από μένα, για να δω τι τραβάει. Δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι αυτή θα κάνει το μπέιμπισίτινγκ...! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Φεβρουαρίου 2014 #1012 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Φεβρουαρίου 2014 #1013 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Μια μέρα ο Θεός και ο Αδάμ συζητούσαν. Ρωτάει λοιπόν ο Αδάμ το Θεό: - Γιατί έκανες την Εύα τόσο απαλή και και τρυφερή;- Για να την θέλεις.Ξαναρωτάει ο Αδάμ το Θεό.- Γιατί έκανες την Εύα τόσο ελκυστική;- Για να τη θέλεις, απαντάει ο Θεός.Μετά από λίγο ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό:- Γιατί έκανες την Εύα τόσο ηλίθια;- Για να σε θέλει κι αυτή, απαντάει ο Θεός… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Φεβρουαρίου 2014 #1014 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Η γυναίκα μου ξέρει χάλια Αγγλικά... λεει ο Γιωρίκας. Μπαίνουν ξένοι μεσα στο μαγαζί και τους λέει γκουντ μόρνινγκ κι ας είναι βράδυ. - Αυτό δεν είναι τίποτα λέει ο Κωστίκας. Η δικιά μου είναι χειρότερη... όταν το κάνουμε αντί για μπέιμπυ με φωνάζει Μπάμπη.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Φεβρουαρίου 2014 #1015 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 -Μαιρη,που ειναι τα παιδια? -Στα Αγγλικα... -Μαιρη,where are the kids? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 17 Φεβρουαρίου 2014 #1016 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Κάθονται δύο τύποι στο καφενείο κι ο ένας λύνει σταυρόλεξο.- Ρε συ πες μου, γυναικείο όργανο ηδονής με πέντε γράμματα.- Οριζόντια ή κάθετα?- Οριζόντια- Στόμα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 17 Φεβρουαρίου 2014 #1017 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 θα μας τρελανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1018 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Μου λέγε η μάνα μου "με τη γνώση τα νικας όλα". Προχθές πήγε να μου δώσει κλωτσιά ο Γιαννάκης, 3x5 =15 του λέω , σωριαστηκε στο χώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1019 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 - Γιατρέ πάσχω απο αμνησία. - Από πότε; - Από πότε τι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1020 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 -Δεν βλέπω πουθενα σταφύλια. -Είσαι εκτός κληματος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1021 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 - Γιατρέ βλέπω μπλε και πράσινους κόκκους... - Οφθαλμίατρο έχετε δει ; - Όχι ! Μόνο μπλε και πράσινους κόκκους... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1022 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 -Είμαι πιό έξυπνος κι από την έξυπνη σίτα! ~Τσακ Νόρις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1023 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Σκότωσα ένα κουνούπι και καθώς πέθαινε μου ψιθυρισε:Το αίμα σου ρε ************ ;;; Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2014 - rastafarian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1024 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπαίνει ένας τύπος μέσα σε ένα εστιατόριο. Μόλις κάθεται εμφανίζεται μια εντυπωσιακή ξανθιά με μεγάλο στήθος και αρχίζει να τον χαϊδεύει. Τότε αυτός ρωτάει: Πελάτης: - Τι προσφέρει το κατάστημα; Κοπέλα: - Με 5 έχουμε κρύο σάντουιτς, με 7 έχουμε ομελέτα με μπέικον και με 15 κάνουμε μασάζ στα γεννητικά όργανα. Πελάτης: - Εσύ είσαι η κοπέλα που κάνεις το μασάζ; Κοπέλα (με αισθησιακή φωνή): - Ναι, εγώ είμαι. Πελάτης: - Ε, τότε πλύνε τα κωλόχερ@ σου γιατί εγώ θέλω κρύο σάντουιτς!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #1025 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Λέει ο μαθηματικός στη γυναίκα του: -Δεν αντέχω άλλο ρε γυναίκα!! Μου έχεις βγάλει την yx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος