Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #776 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Tι σημαίνουν τα αρχικά Ο.Α.Ε.Δ.;Όταν Αποτύχεις Έλα Δω Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2013 - Lenia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #777 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 8χρονος δίδαξε ήθος όταν παρέδωσε χαρτοφύλακα με 8.000 ευρώ στην αστυνομία . Την επόμενη μέρα οι γονείς παρέδωσαν τον 8χρονο σε ορφανοτροφείο ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #778 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Τι λένε οι ανθρωποφάγοι όταν βλέπουν μια έγκυο γυναίκα;Kinder- έκπληξη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #779 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Πόσοι χωρισμένοι χρειάζονται για ν αλλάξουν μια λάμπα;Κανείς. Ποτέ δεν καταφέρνουν να πάρουν το σπίτι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #780 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 - Μαμά, μαμά, ο μπαμπάς είναι πάλι μεθυσμένος!- Ναι; και πώς το κατάλαβες παιδί μου;- Να, είναι στο μπάνιο και ξυρίζει τον....καθρέφτη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #781 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 -Πηρα τη χλωρινη και της τα ειπα ολα.-Γιατι;-Αυτην ξερω,αυτην εμπιστευομαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #782 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 πως λεγεται στα τουρκικα το..σουτιεν; βυζι βασταχ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #783 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 πως λεγεται η πεταλουδα; εμπριμε κουνουπ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #784 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 πως λεγεται το ελικοπτερο στα τουρκικα; σπαστικοκουνουπ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 13 Δεκεμβρίου 2013 #785 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 - Συγγνώμη, αυτή η Barbie πόσο έχει; - Αυτή είναι η Barbie με το ποδήλατο και έχει 29,99 Ευρώ. - Μάλιστα. Αυτή η Barbie πόσο κάνει; - Αυτή είναι η Barbie νοσοκόμα και έχει 29,99. - Μάλιστα. Και αυτή; - Barbie πριγκήπισσα. Έχει 29,99. -αυτή; -Barbie νύφη. 29,99 -Χμ, και αυτή; -Αυτή είναι η Barbie χωρισμένη. Έχει 159,99. -Τοσο Πολύ;;!!! Γιατί; -Γιατί έχει: το σπίτι το Κεν, το Αμάξι του Κεν, το σκάφος; του Κέν... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #786 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Στο εργαστήριο βιολογίας: -αυτό τι είναι? -μύκητας -γιατί να μην κοιτάω? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Δεκεμβρίου 2013 #787 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ένα ποντικάκι σ'ένα μαγαζί καί λέει:- Πθομάκι έχετε; - Ναί απαντάει ο καταστηματάρχης !! - Τυράκι έχετε; - Ναί !! - Χαθιθάκι έχετε; - Όχι !! Τήν άλλη μέρα ίδιο σκηνικό. - Πθομάκι έχετε; - Ναί !! - Τυράκι έχετε; - Ναί !! - Χαθιθάκι έχετε; - Όχι !! Τήν άλλη μέρα τά ίδια. - Πθομάκι έχετε; - Ναί - Τυράκι έχετε; - Ναί - Χαθιθάκι έχετε; - Ναί, φέραμε. - Πθηλά τά χέρια αθτυνομία !!! Εισαι τρελος!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Δεκεμβρίου 2013 #788 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Μου λέει η άλλη θέλω έναν άντρα ρομαντικό και ταυτόχροναάγριο και σέξυ...Της λέω.. - Το βλέπεις το φεγγάρι?.. - Ναι! - Ε θα σου σκίσω τον πάτο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #789 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Εισαι τρελος!!!! Χαχαχαχα καλό ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Δεκεμβρίου 2013 #790 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Καμμενο αλλα καλο!!!!χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Δεκεμβρίου 2013 #791 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 - Είμαι πολύ τυχερός ρε φίλε...βρήκα γκόμενα που δεν ακούει Παντελίδη!- Αλήθεια; Μπραβο! Ποιά; - Την πρώην του..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #792 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 - Είμαι πολύ τυχερός ρε φίλε...βρήκα γκόμενα που δεν ακούει Παντελίδη![/size]- Αλήθεια; Μπραβο! Ποιά; [/size]- Την πρώην του.....[/size] Χαχαχαχα και λες τα δικά μου καμμένα!!χαχα καλοοοοο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 14 Δεκεμβρίου 2013 #793 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Ήταν ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας στην πλατεία της Τραπεζούντας και κουβέντιαζαν. Κάποια στιγμή λέει ο Γιωρίκας: - Ρε Κωστίκα, ήρθε ο Παυλίκας από την Αμερική. - Σώπα ρε! του λέει ο Κωστίκας. - Και τι έκανε;. - Σπούδαζε. - Τι; - Δεν ξέρω πάω να τον ρωτήσω. Μια και δυο πάει ο Γιωρίκας και βρίσκει τον Παυλίκα. - Τι έγινε ρε Παυλίκα; Τι έκανες στην Αμερική; - Σπούδαζα. - Τι; - ΓΝΩΣΤΙΚΟΛΟΓΙΑ! - Τι είναι αυτό; - Ακου, του λέει. Πρέπει να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έχεις ενυδρείο σπίτι σου; - Ναι. - Αρα σου αρέσει το νερό. - Ναι. - Αρα σου αρέσει η θάλασσα. - Ναι. - Αρα σου αρέσει η παραλία. - Ναι. - Αρα σου αρέσουν οι γυναίκες που ξαπλώνουν στην παραλία. - Ναι. - Αρα ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Τρελαίνεται ο Γιωρίκας, τρέχει και βρίσκει τον Κωστίκα. - Τρομερός επιστήμονας ο Παυλίκας, του λέει. - Τι σπούδασε ρε; τον ρωτάει. - ΓΝΩΣΤΙΚΟΛΟΓΙΑ! - Και τι είναι αυτό; - Παίρνει το περισπούδαστο ύφος ο Γιωρίκας και λέει: - Πρέπει να στο πω με ένα παράδειγμα. Έχεις ενυδρείο σπίτι σου; - Όχι. - Ε, είσαι **στης! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 16 Δεκεμβρίου 2013 #794 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Εγω οταν γεννηθηκα μου εφεραν δωρο: -ενα κομπολο'ι' -ενα ναργιλε -και ενα σουγια ...ηταν οι τρεις μαγκες με τα δωρα!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #795 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Ήταν ένας Αγγλος, ένας Αμερικανός και ένας Έλληνας. Λέει ο Αγγλος: - "Εγώ είχα έναν παππού που ήταν τόσο ψηλός, που έφτανε ως τον 30 όροφο". - "Τι λες ρε μ@λάκ@," λέει ο Αμερικανός, "εγώ είχα έναν παππού που όταν ύψωνε το χέρι του έπιανε τα σύννεφα". - "Δε μου λες ρε μ@λάκ@," λέει ο Έλληνας "εκεί που έψαχνε μέσα στα σύννεφα έπιανε τίποτα μαλακό;" - "Ναι, ναι" λέει ο Αμερικανός και του απαντάει ο Έλληνας: - "Ε! τ` @ρχίδ.α του παππού μου ήταν." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #796 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Μπαινει ο πατερας γυφτος στο τσαντιρι και λεει στα 8 παιδια του: -Σημερα,θα αλλαξετε σωβρακα! -Ζητω!Επιτελους!! -Εσυ μ'αυτον,εσυ μ'αυτον... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #797 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 -Ναι γει.. σας Πανα..... γιωτη μ. λένε και θέλ.. να παί..ω στην εκπ..μπη σας... -Παναγιωτηη μου κάνεις διακοπές.. -Ναι από Πάρο σας παίρνω που το καταλάβατε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #798 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Μια φορά ένας βοσκός πήγε στην ζούγκλα ! Εκεί που καθόταν ήρεμος και έπαιζε την φλογέρα του ακούει ξαφνικά μια κραυγή . ΑααααΑαααααΑαααα ! Γυρνάει και τι να δει ! Ξεπρόβαλε μέσα από τις φυλλωσιές ο Ταρζάν ο βασιλιάς της ζούγκλας . Εκεί που περπατούσε ο Ταρζάν ανάμεσα στο κοπάδι ακούει το σκύλο να γαβγίζει . Γυρνάει και λέει στον βοσκό : - Καλά ρε δεν ντρέπεσαι δεν τον ταΐζεις τον σκύλο ; Δώσε του κανένα κοκαλάκι πεινάει . - Καλά και εσύ που το ξέρεις ; - Εγώ είμαι ο Ταρζαν , μιλάω τη γλώσσα των ζώων ! Τι να κάνει και ο βοσκός δίνει ένα κόκαλο στο σκύλο . Περπατώντας λίγο παρακάτω ο Ταρζαν ακούει έναν γάιδαρο να γκαρίζει . Γυρνάει και λέει στον βοσκό : - Καλά ρε βοσκέ γιατί δεν φέρνεις μια γαϊδουρίνα στον γάιδαρο για να " ξεχαρμανιάσει " ; - Καλά ρε και συ που το ξέρεις ότι θέλει ο γάιδαρος να " ξεχαρμανιάσει " ; - Εγώ είμαι ο Ταρζαν ! Μιλάω τη γλώσσα των ζώων ! Τι να κάνει και ο βοσκός πάει μια γαϊδουρίνα στον γάιδαρο . Εκεί που περπατούσε λίγο πιο πέρα ο Ταρζαν ακούει μια κατσίκα να βελάζει . Πριν προλάβει να πει τίποτα ο Ταρζαν πετάγεται ο βοσκός και λέει στον Ταρζαν : - Ότι και να σου πει είναι ψέματα αυτή μου ρίχτηκε πρώτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #799 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 -Πάμε για καφέ; -Και δεν πάμε; Και δεν πήγαν........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #800 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Μία πάπια μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν: -Έχεις ψωμάκι; -Όχι. -Έχεις ψωμάκι; -Όχι. -Έχεις ψωμάκι; -Όχι. -Έχεις ψωμάκι; -Όχι δεν έχουμε ψωμάκι. -Έχεις ψωμάκι; -Όχι!!! Δεν έχουμε ψωμάκι ρε γαμ@τ@! -Έχεις ψωμάκι; -Κουφή είσαι ρε; Δεν έχουμε καθόλου ψωμί και αν με ρωτήσεις άλλη μια φορά θα σου καρφώσω το ράμφος πάνω στο μπαρ! -Έχεις καρφιά; -Όχι. -Ψωμάκι????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος