ScarFace 10 Δεκεμβρίου 2013 Author #701 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 -Μανα πιστευεις στα θαυματα?? -οχι... -Και τοτε πως εξηγεις την υπαρξη μ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 10 Δεκεμβρίου 2013 #702 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 τι τρώνε οι καννίβαλοι όταν νηστεύουν; ψαράδες και γεωργούς 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Δεκεμβρίου 2013 #703 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Συναντάει ο Γιωρικας τον Κωστίκα: - Τι είσαι έτσι ρε Κωστίκα; Σα Μεγάλη Παρασκευή είσαι! - Ασε ρε Γιωρίκα, χάλια μαύρα. Έχω πέσει σε κατάθλιψη, είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι και δε βγαίνω καθόλου γιατι δε μπορω να χτυπήσω γκομενα με τίποτα. Ολο βλακείες λέω και με κάνουν πέρα όλες. - Θα σου πω εγω τι θα κάνεις. Θα διαβάσεις ΑΡΛΕΚΙΝ και θα αποστηθισεις ατάκες απο εκει μέσα. Έχει 100% επιτυχία. Λιπόθυμες θα πέφτουν οι γυναίκες! Αφου περνάει μια εβδομάδα μελέτης των ερωτικων διηγημάτων, ο Κωστίκας αποφασίζει να βγει να κάνει πράξη όσα έμαθε. Πηγαίνει σε ενα μπαρ ντυμένος με το καλό του κοστούμι, χτένισμα στη πένα, ανάβει το τσιγαράκι του και καθισμένος στο μπαρ παίρνει το ύφος του γοη περιμένοντας το πρωτο του θύμα. Σε λίγο, στην άλλη μεριά της μπαρας κάθεται μια δίμετρη μελαχροινή με ενα όμορφο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο το μπούστο της. Ο Κωστίκας παθαίνει πλάκα και αποφασίζει να την πλησιάσει. Πηγαίνει κοντά της, ακουμπαει τον αγκώνα στο μπαρ δίπλα της και με ύφος Αλεν Ντελόν της λέει: - Να σε κεράσω ενα ποτό; είπε ο ΣΤΗΒ....! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis213 11 Δεκεμβρίου 2013 #704 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Μελβούρνη, όταν μια ξανθή σηκώνεται από την οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση. Ο αεροσυνοδός ο οποίος παρακολουθούσε, πήγε κοντά της και της ζήτησε να δει το εισιτήριο της. Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση. Η ξανθή απάντησε "είμαι νέα, όμορφη, ταξιδεύω για Μελβούρνη και θα μείνω εδώ"\ Ο αεροσυνοδός μπήκε τότε στο πιλοτήριο και εξήγησε στον πιλότο και στον συγκυβερνήτη τι συνέβηκε. Ο συγκυβερνήτης βγήκε έξω και προσπάθησε να εξηγήσει στην ξανθή ότι είχε πληρώσει για οικονομική θέση και δεν επιτρεπόταν η παραμονή της στην πρώτη θέση. Η ξανθή απάντησε "είμαι νέα, όμορφη, ταξιδεύω για Μελβούρνη και θα μείνω εδώ" Ο συγκυβερνήτης επιστρέφει απελπισμένος στο πιλοτήριο. Ο πιλότος τον βλέπει και τον ρωτά "είναι ξανθή είπες? Κανένα πρόβλημα. Είμαι παντρεμένος με ξανθή και μπορώ να μιλήσω την γλώσσα της".Την πλησιάζει, της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και αμέσως η ξανθή σηκώνεται λέει στον πιλότο "συγνώμη δεν το ήξερα" και επιστρέφει πίσω στην οικονομική. Οι άλλοι δύο έχουν μείνει να κοιτάζουν απορημένοι. "Τι στο καλό της έχεις πει?" Ο πιλότος απάντησε "Της έχω πει ότι οι πρώτες θέσεις δεν πηγαίνουν Μελβούρνη!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 11 Δεκεμβρίου 2013 #705 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 γιατι η χιονατη παντρευτηκε το βασιλοπουλο;; γιατι ο βεροπουλος ηταν ηδη αρραββωνιασμενος! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Δεκεμβρίου 2013 #706 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 ....Lenia.....-6 έχει έξω, μη το κάνεις χειρότερο! χαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 11 Δεκεμβρίου 2013 #707 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχαχαχα τι χρειαζεται καποιος για να κανει καφε κατω απο το νερο; υπομπρικιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 11 Δεκεμβρίου 2013 #708 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 τι σε χαιρετα και ειναι πρασινο; η Χελοου-να! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 11 Δεκεμβρίου 2013 #709 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 τι πεταει και βρωμαει; η μπεκα(Λ)τσα και ο πελεκ(Λ)ανος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 11 Δεκεμβρίου 2013 #710 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 στο αεροπλανο μιλαει ενας: -Πιλότος προς πυργο ελεγχου... Πιλότος προς πυργο ελεγχου... ειμαι στα 200 μετρα, δεν εχω ιχνος καυσιμου μετα απο λιγο πυργος ελεγχου προς πιλοτο -Επανελαβε μετα απο μενα..Πατερ ημων! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Δεκεμβρίου 2013 #711 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 ....σταμάτα βρε, επίτηδες το κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 11 Δεκεμβρίου 2013 #712 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Τι δεν εχει πει ακομα ο Τσακ Νορις και ελπιζουμε να μην το πει?????? Τελος παντων!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2013 #713 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2013 #714 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Πώς λέγεται το τρωκτικό που πίνει μπύρες; - Χάμστελ!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 11 Δεκεμβρίου 2013 #715 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis213 12 Δεκεμβρίου 2013 #716 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 3 ήταν αυτοί που περπάτησαν πάνω στο νερό..Ήταν ο ΧριστόςΉταν ο Άγιος ΠέτροςΉταν κ ο Χόρχε..Μα ποιός στο καλό είναι ο Χόρχε??? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Δεκεμβρίου 2013 #717 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 -Ποιός το πείραξε το παιδί μου και κλαίει; Θα του σπάσω τα μούτρα!-Μπαμπά εκείνος ο ψηλός με τα μπράτσα!! -Θες να πάμε στα JUMBO; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Δεκεμβρίου 2013 #718 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαεξάχρονη κόρη της στον γιατρό.-Λοιπόν κυρία μου ποιο είναι το πρόβλημα;-Η κόρη μου η Καιτούλα.Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες.Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει:-Δεν ξέρω πως να σας το πω κυρία μου αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 3 μηνών θα έλεγα.Η μητέρα απορεί:-Έγκυος;;;!!!!!!! Δεν είναι δυνατόν!! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι κούκλα μου;-Έτσι μαμά! Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ! Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει:-Συμβαίνει κάτι γιατρέ;-Οχι.Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι..Ε αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Δεκεμβρίου 2013 #719 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνει ένας νάνος σε ένα μπαρ,πάει μπροστά στο μπαρ και χοροπηδώντας αρχίζει να φωνάζει:-Ένα ουίσκι ένα ουίσκι!Αλλά τίποτα..Μετά από πέντε λεπτά πάλι το ίδιο:-Ένα ουίσκι ένα ουίσκι!Πάλι τίποτε.Μετά από πολλές προσπάθειες τσαντίζεται και πάει μέσα από το μπαρ.Βλέπει έναν νάνο μπάρμαν να χοροπηδάει και να λέει:-Με πάγο; Με πάγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Δεκεμβρίου 2013 #720 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Συγγνωμη, μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι το παρκο;-Που ειναι το παρκο;-Ευχαριστω.-Δεν κανει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Δεκεμβρίου 2013 #721 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Ένας άνεργος αποφάσισε να πάει στα καράβια. Μπήκε λοιπόν στο πλοίο και ξεκίνησε το ταξίδι του. Έπειτα από 6 μήνες και αφού δεν πιάνανε λιμάνι βρίσκει ένα ναύτη και τον ρωτά.- Εσείς εδώ πως την βγάζετε;- Τι εννοείς;- Να, σεξουαλικα εννοω;- Ααα έχουμε ένα καταπληκτικό κινέζο μάγειρα. Δίνουμε 1000 ευρώ.- Πολλά δεν είναι 1000 ευρώ για τον κινέζο μάγειρα;- Ναι, αλλά παίρνει 200 ευρώ ο καπετάνιος γιατί δεν συμφωνεί με αυτό που γίνεται.- Και πάλι πολλά δεν είναι 800 ευρώ για τον κινέζο μάγειρα;- Ναι, αλλά παίρνει 200 ευρώ και ο πρώτος μηχανικός γιατί ούτε και αυτός συμφωνεί με αυτό που γίνεται.- Και πάλι πολλά δεν είναι 600 ευρώ για τον κινέζο μάγειρα;- Ναι, αλλά παίρνει 200 ευρώ και ο αρχιλοστρόμος γιατί ούτε κι αυτός συμφωνεί με αυτό που γίνεται.-Και πάλι πολλά δεν είναι 400 ευρώ για τον κινέζο μάγειρα;- Ναι, αλλά παίρνουν και δυο μούτσοι από 200 ευρώ για να τον κρατάνε γιατί ούτε κι ο κινέζος μάγειρας συμφωνεί με αυτό που γίνεται.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Δεκεμβρίου 2013 #722 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Kάθονται ο Γιωρικας και ο Κωστικας σ ένα εστιατόριο στην Γερμανία.. Λέει ο Γιωρικας-Κωστικα τώρα πως θα συνεννοηθούμε; Γερμανικά δεν μιλάς-μην φοβάσαι. Ξέρω κ θα συνεννοηθούμεΈρχεται ο σερβιτόρος για παραγγελία.. Λέει ο κωστικας-Δύο μπριζολέν, μια σαλατέν, ενα ψωμέν, μια πατατέν κ μια τυροσαλατέν.Ο σερβιτόρος φεύγει κ μετά από λίγο τ φέρνει όλα ακριβώς.Ο Γιωρικας πλέον άφωνος, λέει-αρε Κωστικα. Όλα σωστά τ έφερε. Δεν ήξερα ότι μιλάς Γερμανικά. ΜπράβοΛέει και ο σερβιτόρος-έχε χάρη που είμαι Ελληνας. Αλλιώς σκατέν θα τρωγατε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Δεκεμβρίου 2013 #723 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Kάθονται ο Γιωρικας και ο Κωστικας σ ένα εστιατόριο στην Γερμανία.. Λέει ο Γιωρικας -Κωστικα τώρα πως θα συνεννοηθούμε; Γερμανικά δεν μιλάς -μην φοβάσαι. Ξέρω κ θα συνεννοηθούμε Έρχεται ο σερβιτόρος για παραγγελία.. Λέει ο κωστικας -Δύο μπριζολέν, μια σαλατέν, ενα ψωμέν, μια πατατέν κ μια τυροσαλατέν. Ο σερβιτόρος φεύγει κ μετά από λίγο τ φέρνει όλα ακριβώς. Ο Γιωρικας πλέον άφωνος, λέει -αρε Κωστικα. Όλα σωστά τ έφερε. Δεν ήξερα ότι μιλάς Γερμανικά. Μπράβο Λέει και ο σερβιτόρος -έχε χάρη που είμαι Ελληνας. Αλλιώς σκατέν θα τρωγατε! χαχαχαχαχαχαχ.....άκου τώρα τι πάθαμε στο Μόναχο. Είχα πάει με τον κουνιάδο μου στο Μόναχο στο φεστιβάλ μπύρας. Είμαστε σε μπυραρία και παραγγέλνει ο κουνιάδος μου με σπαστά αγγλικά σε έναν σερβιτόρο, ο διάλογος και των δυο με σπαστά και αστεία αγγλικά ήταν 5λεπτος τουλάχιστον. Σε κάποια στιγμή ο σερβιτόρος μας πλησιάζει με την παραγγελία και ακούει τον κουνιάδο μου να λέει σε μένα οτι θέλει να κεράσει το διπλανό τραπέζι που είχε καλή παρέα. Ο σερβιτόρος που ήταν έλληνας από τη Θεσσαλονίκη αλλά εμείς δεν το ξέραμε, του λέει στα ελληνικά "ρε μεγάλε θα σου βγει ο κούκος αηδόνι". Ο κουνιάδος μου τον κοίταξε και με ένα ηλίθιο ύφος του είπε ".....in english please". Ο κακομοίρης δε περίμενε να ακούσει ελληνικά, αιφνιδιάστηκε και του φάνηκαν κινέζικα αυτά που άκουσε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 12 Δεκεμβρίου 2013 #724 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι πρωι.ολοι μιλουν στο τηλεφωνο. Αγγλια: -Good morning Γερμανια -Guten morgen Κινα -..(ξερω και γω...) Ελλάδα -Εχεις whats up η χρεωνομαι;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis213 13 Δεκεμβρίου 2013 #725 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν....απαντήσει σωστά, κερδίζει 1.000.000 Ευρώ, αν απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο 32.000 Ευρώ. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ήταν:«Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά του, αλλά χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών; Είναι:Α) ο κόνδορας;Β) το χελιδόνι;Γ) ο κούκος; ήΔ) το σπουργίτι;»Η γυναίκα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση. Και ήταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3 βοήθειες, τουκοινού και το 50/50. Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει μια φίλη, και η γυναίκα απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας πως ημοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά.Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική. Τηλεφώνησε στη φίλη της και της διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει:- Είναι πανεύκολο. Η σωστή απάντηση είναι το Γ: Ο κούκος!Η διαγωνιζόμενη έπρεπε να αποφασίσει γρήγορα. Εξέτασε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει μια «αντίστροφη στρατηγική», δηλαδή να επιλέξει μία από τις άλλες τρεις απαντήσεις αποκλείοντας την απάντηση που της έδωσε η φίλη της.Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η φίλη της ήταν ξανθιά, φαινόταν σα μια λογική επιλογή. Από την άλλη όμως, η ξανθιά είχε απαντήσει με τόση αυτοπεποίθηση, που η διαγωνιζόμενη δε μπορούσε παρά να την εμπιστευτεί.- Χρειαζόμαστε μία απάντηση, λέει ο τηλεπαρουσιαστής.Σταυρώνοντας τα δάχτυλά της, η διαγωνιζόμενη λέει:- Γ: Ο κούκος.- Αυτή είναι και η τελική απάντηση; ρωτάει ο τηλεπαρουσιαστής.- Ναι, η τελική.Μετά από δύο λεπτά της λέει:- Με μεγάλη μου λύπη σας πληροφορώ ότι η απάντησή σας είναι… απόλυτα σωστή. Είστε εκατομμυριούχος!Τρεις μέρες αργότερα, η νικήτρια του διαγωνισμού διοργανώνει ένα πάρτι για οικογένεια και φίλους, συμπεριλαμβανομένου της ξανθιάς που τη βοήθησε να κερδίσει.- Τζένη, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω, είπε η νικήτρια. Χάρη σ” εσένα, είμαι εκατομμυριούχος. Και ξέρεις κάτι; Ήταν η ταχύτητα και σιγουριά με τηνοποία απάντησες την ερώτηση που με έπεισε να επιλέξω το Γ. Παρεμπιπτόντως… πως και γνώριζες τη σωστή απάντηση;- Έλα τώρα, της λέει η ξανθιά. Όλοι γνωρίζουν πως οι κούκοι δε χτίζουν φωλιές. Ζουν σε ρολόγια! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος