Kriton 8 Δεκεμβρίου 2013 #676 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Τρεις φίλοι συζητούν: -Αφήστε ρε παιδιά. Μπαίνω από ξενύχτι. Κλείνω σιγά σιγά την πόρτα, βγάζω παπούτσια, ανεβαίνω στο δωμάτιο νυχοπατώντας και χωρίς να ανοίξω φώς και μόλις πέσω στο κρεβάτι αυτή ξυπνάει και με αρχίζει σε ΜΙΑ γκρίνια.... -Δε λες τίποτε. Εγώ έρχομαι από νυχτερινή έξοδο με σβηστή τη μηχανή του αυτοκινήτου - με τη φόρα του και σβηστά τα φώτα. Γδύνομαι και βγάζω παπούτσι πριν μπω στο σπίτι, ανεβαίνω τελείως αθόρυβα και μόλις πέσω αυτή ξυπνάει και με αρχίζει στην κρεβατομουρμούρα! -Εγώ παιδιά το έχω λύσει αυτό το πρόβλημα. Γυρίζω από κραιπάλη, μαρσάρωντας και πέρνω τη στροφή του σπιτιού μου με χειροφρενιά. Κορνάρω πέντε έξι φορές επίμονα πριν παρκάρω. Βροντάω την πόρτα με δύναμη, ανοίγω όλα τα φώτα, την τηλεώραση, το ραδιόφωνο, τραβάω καζανάκια και τρέχω στις σκάλες με τα παπούτσια. Πηδάω στο κρεβάτι, τραγουδάω και ρεύομαι. Της βάζω χέρι στο β...ζί και της λέω "μωρό μου η σειρά σου. Ελα, ήρθα για τρελίτσες". Και αυτή κάνει ότι κοιμάται! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 8 Δεκεμβρίου 2013 #677 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Δεκεμβρίου 2013 #678 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Εχω λεισει το οικονομικο μου προβλημα!Διπλα στο σπιτι μου μενει ενας παππους που εχει αλσχαιμερ.Παω καθε μια ωρα κ του λεω τα καλαντα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #679 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 - Ρε συ η βρύση μου βγάζει νερό... - Και τι θα έπρεπε να βγάζει..?? - Κρίνοντας από τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ... λευκό ημίγλυκο Χατζημιχάλη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #680 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Κι ας βγει επιτέλους δημόσια να μας πει ο Μητσοτάκης, που είχε θάψει τον Μέγα Αλέξανδρο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #681 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Χτύπησα το δάχτυλο του ποδιού μου στο Smart... 1.500 ευρώ ζημιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #682 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Ερχεται ο αλλος και μου λεει "ειμαι με μια τυροπιτα απ΄το πρωι". Ε και? Εγω με μια μ@λάκω ημουν 5 χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #683 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα ξεκίνησα δίαιτ...τάρτα σοκολάτας είναι αυτό εκεί ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #684 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Ξυπνάει ο Αμερικάνος, τζόκινγκ, εφημερίδα, δημητριακά. Ξυπνάει ο Ελληνάρας, 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #685 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Τα Χριστούγεννα πού θα πέσει το φλουρί,το Πάσχα ποιο αυγό δε σπάσει,ποιος θα πιάσει το σταυρό,αυτό δεν είναι θρησκεία είναι το πάμε στοίχημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #686 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 -Που ήσουν;;; -Πήγα στο κομμωτήριο αγάπη μου να γίνω όμορφη... -Και ήταν κλειστό ε;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #687 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 - Εσύ τι δηλώνεις στην εφορία? - Γοητευμένος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #688 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 - Πού πήγαν όλοι; - Δεν κατάλαβα, να δουν κάτι γκέι μοβ θρόνους, κάτι τέτοιο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #689 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 -Τι να βαλω σημερα??? -Ετσι οπως εισαι,τα κλαματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #690 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ; -Καταρχάς δε μ αρέσει ο τόνος σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #691 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 -Με είπε χωριάτη! -Ααααα... κι εσύ τι της είπες? -Μπουστουδιάουλου να μχαθεις μαρηηηηηη!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #692 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Ήταν ένας Πόντιος σε ένα μπαρ και έπινε το ποτό του. Μπαίνει μία γυναίκα με μεγάλο στήθος. Την κοιτάει αυτός πονηρά, την κερνάει ποτό, και σε κάποια στιγμή αυτή κατεβάζει το φερμουάρ της μπλούζας της, και του λέει: - Φίλα τα! Και κάνει ο Πόντιος: - Πέντε, δέκα, δεκαπέντε, είκοσι, εικοσπέντε.... Φτου και Βγαίνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #693 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Η δασκαλα θελει τις εκθεσεις των παιδιων για τα αλογα... -Για πες εσυ Αννουλα.... -Ειχα ενα αλογο.. Τον Τζακ.. αλλα ψοφισε.. -Ενταξει.. Για πες Τοτέ... -Εγω κυρια εγραψα 3 σελιδες.. -Αααα.. Μπραβο παιδι μου.. Για πες μας μονο την αρχη και το τελος.... -Ενταξει κυρια 《Ανεβηκα σε ενα αλογο》... -Και το τελος; λεει η δασκαλα.. -《Κατεβηκα απο το αλογο.....》 -Καλα ρε Τοτέ, τι αλλο εγραψες σε 3 σελιδες;; -《Τουκουτουκουτουκουτουκου....!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 9 Δεκεμβρίου 2013 #694 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Πως καταλαβαίνεις ότι αρχίζεις να γερνάς; Όταν γ..μας με τα μάτια και διαβάζεις με τα αρχ..δια. (για όσους δεν κατάλαβαν, λόγω νεότητας...μετά από κάποια ηλικία αρχίζεις και απομακρύνεις τις σελίδες από το πρόσωπό σου ολοένα και περισσότερο μήπως μπορέσεις και διαβάσεις. Στο τέλος το παίρνεις απόφαση και αγοράζεις γυαλιά πρεσβυωπίας). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Δεκεμβρίου 2013 #695 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Πως σε λένε;-Μαρία-Πόσο χρονών είσαι;-Δεν λέω.-Από που είσαι;-Δεν λέω.-Θα μου δώσεις το e-mail σου;-Ναι, maria_volos_1995@hotmail.gr 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Δεκεμβρίου 2013 #696 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεις το βουνό να έρχεται σ'εσενα κι εσύ δεν είσαι ο Μωάμεθ, τρέχα........είναι κατολίσθηση!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 9 Δεκεμβρίου 2013 #697 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 -Με είπε χωριάτη! -Ααααα... κι εσύ τι της είπες? -Μπουστουδιάουλου να μχαθεις μαρηηηηηη!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 10 Δεκεμβρίου 2013 Author #698 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 - Τι θα παρετε ; - Ενα Γαλλικο - Καφε ; - Οχι... κλειδι 28αρι Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 10 Δεκεμβρίου 2013 Author #699 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Ζητείται ξανθια 23 χρονών κατα προτίμηση με μεγάλο στήθος! Για δεύτερη φωνή στα κάλαντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 10 Δεκεμβρίου 2013 Author #700 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 -Είσαι λίγο χαζούλα αλλά σ' αγαπώ πάραυτα. -Και πού να τα πάω;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος