ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #426 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν δε βάλετε το παιδάκι σας στο αθόρυβο, θα το βάλω εγώ σε λειτουργία πτήσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #427 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 -Χωρίζουμε μωρή! Να πάρεις τα ρούχα σου, τα πράγματά σου κι αυτή την πατσαβούρα. -Μα η πατσαβούρα δεν είναι δικιά μου... -Δε θέλω τίποτα που να σε θυμίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #428 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Τα ποτά σίγουρα περιέχουν γυναικείες ορμόνες. Μετά από λίγα ποτηράκια ούτε να οδηγήσεις μπορείς ούτε να το βουλώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #429 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 -Μωρό μου, σε θέλω σαν τρελός! -Ηρέμησε, είμαστε στο σαλόνι του πλοίου. -Ε τι να κάνω, ναύλωσα τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #430 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 αράγγειλε η άλλη cappuccino decafeine γλυκό, με μαύρη ζάχαρη και κανέλλα. Αυτό δεν είναι καφές κοπελιά... Συνταγή για κουλουράκια είναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #431 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 -Χτες είδα ταινία κουνγκ φου, έλα να σου δείξω τι έκανε ο πρωταγωνιστής! -Πρόσεχε τι θα κάνεις, γιατί εγώ χτες είδα τσ0ν.τα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #432 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Το iPhone 5 είναι το 5ο iPhone που ....δεν έχω πάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #433 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Λέω να κάνω ένα καυτό ντους. Βασικά σαν κανονικό ντους είναι, απλά μ'εμένα μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #434 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 -Πώς λέγεται ο πεθαμένος που δεν τον έχουν θάψει; -Πε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #435 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Ρε φίλε, αφού βλέπεις πως η κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει... Τι κορνάρεις και βρίζεις δυο ώρες τώρα; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2013 #436 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνει ένας υδραυλικός στο σπίτι του και βρίσκει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν άλλον άντρα.Έξαλλος λοιπόν, αρπάζει τον άντρα και του λέει:- «Πες μου, από που θέλεις να αρχίσω; Από μπουνιές ή από βρισιές;» Και ο άντρας απαντάει:- «E, μάλλον από βρισιές!!!»Τότε ο υδραυλικός ανοίγει την τσάντα του, βγάζει δύο βρύσες και............... :bigemo_harabe_net-74: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 2 Δεκεμβρίου 2013 #437 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 -Μωρο μου,ζητησε μου το φεγγαρι και θα στο φερω! -Θελω το φεγγαρι! -Δες μια βλαμμενη βραδιατικα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 2 Δεκεμβρίου 2013 #438 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Παλιο αλλα καλο... Ειναι στο δασος τα ζωα λοιπον και εχουν κανει ουρα εξω απο το κυλικειο και περιμενουν να ανοιξει. Ερχεται ο λαγος περναει διπλα απο την ουρα,τον αρπαει η αρκουδα και του λεει -που πας λαγε?δεν βλεπεις την ουρα? και τον πεταει παλι πισω.... Ξανα ο λαγος δεν λεει τιποτα,τσουκου τσουκου....τον αρπαει το λιονταρι -που πας ρε εξυπνακια?Δεν βλεπεις ολους εμας που περιμενουμε? Ξανα ο λαγος δεν λεει τιποτα,τσουκου,τσουκου....τον αρπαει η αρκουδα -ρε συ λαγε το παρακανες!Πηγαινε πισω στη σειρα σου! Δεν αντεχει ο λαγος -Να σας πω....αν δεν με αφησετε να περασω,πως θα ανοιξω το κυλικειο????? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 3 Δεκεμβρίου 2013 #439 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Είναι ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας κι ένας Έλληνας σ’ ένα τρένο. Ξαφνικά ακούγεται ένα «ντριιιιιιιιιιιιιν» κι ο Αμερικάνος παριστάνοντας με το χέρι πως μιλάει στο τηλέφωνο αρχίζει: «Hello!??!!….yes…yes ….o.k!!!» Ο Έλληνας κι ο Ιάπωνας τον κοίταζαν περίεργοι. Τελικά ο Έλληνας πήρε το θάρρος και είπε: «με συγχωρείτε αλλά ξέρετε είμαι περίεργος…», «Οhhh» τον διακόπτει ο Αμερικάνος «αυτό τελευταία tecnology στο America…μάικροφον στο μικρό δάκτυλο, ακουστικό στον αντίχειρα, χωρίς παρεμβολές και χωρίς κίνδυνο από electomagnetic waves…it s very very good». Το ταξίδι συνεχίζεται και μετά από λίγα λεπτά «biiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiip». Ο Ιάπωνας πιάνει το δόντι του κι αρχίζει να μιλάει «Οχάιο, φουκουγιάμα, σουζούκι, χόντα καβασάκι……σαγιονάρα». Οι άλλοι δύο κοιτούν έκθαμβοι. «Χααααα, αυτό τελευταία τεχνολογία στο Japan. Ακουστικό στο αφτί, μικρόφωνο στο δόντι χωρίς ραδιενέργεια. It s fantastic». Το ταξίδι συνεχίζεται ήρεμα κι ωραία μέχρι που ο Έλληνας αμολάει μια πολύ ηχηρή πwρδ.... “πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρττττττττττττττττ» «Ε, χμ, με συγχωρείτε, μόλις έλαβα ένα φαξ». 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #440 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 - Γιατί κλαις;; - Είμαι άσχημη - Έλα τώρα, καμία γυναίκα δεν είναι άσχημη, για σήκωσε λίγο το κεφάλ.. ..Παναγία μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #441 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Καρδιές δεν ξέρω αλλά τοστ καίω σίγουρα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #442 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά όταν παντρευεστε μην κορναρετε.. Δεν πρόκειται να ερθει να σας σωσει κανεις!! Ας προσεχατε! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #443 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πηγα χθες στον Μαζωνακη και τραγουδησε το "Λειπει παλι ο Θεος".. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #444 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Mια ξανθιά σε μια καφετέρια θέλει να πάει στην τουαλέτα. Μόλις περνάει ο σερβιτόρος σκύβει και τον ρωτάει στο αυτί: - Που είναι η τουαλέτα; - Από την άλλη... απαντά αυτός. Τότε εκείνη σκύβει στο άλλο αυτί και ξαναρωτάει: - Που είναι η τουαλέτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #445 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #446 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Σ' ένα φανάρι σταματάει μια άπλυτη σακαράκα με τον Πέτρο. Ακριβώς δίπλα του σταματάει ένα αυτοκίνητο πανάκριβο με μια καρακουκλάρα. Γυρνάει ο Πέτρος, κοιτάζει την τύπισσα και με πλατύ χαμόγελο ανοίγει λίγο το παράθυρό του. Πατάει και αυτή το κουμπάκι και το ηλεκτρικό τζάμι κατεβαίνει λίγο. Ξανά ο Πέτρος χαμογελώντας, κατεβάζει ακόμη λίγο το τζάμι, ξανά και η τύπισσα κάνει το ίδιο. Ο Πέτρος ανοίγει πλέον εντελώς το τζάμι, το ίδιο και αυτή. Γυρίζει και τον γλυκοκοιτάζει τον Πέτρο. Αυτός χαμογελάει και την ρωτάει: - Και εσύ αερίστηκες…; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #447 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ένα Ινδιάνος μπαίνει στο ληξιαρχείο της πόλης και λέει στον υπάλληλο: - θέλω να αλλάξω το όνομά μου! -Τι όνομα έχεις; απαντά όλο απορία ο υπάλληλος. - Πέτρα που ξεκολλάει από την κορυφή του βουνού, κατρακυλάει στην πλαγιά και πέφτει μέσα στη λίμνη! - Και πώς θέλεις να λέγεσαι; - Πλάτς! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #448 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι γειά σας cosmote εκεί? Έχω πρόβλημα με το κινητό μου. -Καλημέρα σας,Μοντέλο? -Ε..... ντάξει ναι καλος είμαι.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #449 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Έβαλα φώτο προφίλ μια κοντινή με τη φατσα μου, και μου εκανε αίτημα φιλίας κλινικη πλαστικής χειρουργικής. Προφανώς με θέλουν για καλούπι, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #450 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ήταν ένας τύπος που καθόταν στην τουαλέτα σε μια καφετέρια και έκανε την… μεγάλη του ανάγκη όταν ξαφνικά ακούει: - Γεια, τι γίνεσαι; Ξαφνιασμένος που του μίλησε κάποιος από την διπλανή τουαλέτα απαντάει: - Όλα καλά. - Τι κάνεις τώρα; Ξαναρωτάει ο διπλανός του. - Τι να σου πω…ότι και εσύ φαντάζομαι! Του απαντάει ο τύπος έκπληκτος. - Μπορώ να έρθω από εκεί; Ξαναρωτάει ο διπλανός του. Ο τύπος μένει άναυδος με την ερώτηση που ακούει αλλά παραμένει ψύχραιμος και απαντάει: - Μπααα! Δεν θα το έλεγα! Είμαι πραγματικά απασχολημένος αυτή τη στιγμή…. Τότε λέει ο τύπος από την διπλανή τουαλέτα: - Ελενάκι σε κλείνω και θα σε ξαναπάρω σε λίγο. Είναι εδώ ένας μυστήριος που κάθε φορά που σε ρωτάω κάτι μου απαντάει αυτός! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος