ScarFace 29 Νοεμβρίου 2013 Author #401 Share 29 Νοεμβρίου 2013 -Γιατρε έχω συνεχώς νευρα! -Μμμ με μια πρωτη ματ...... -ΣΚΑΣΕ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 29 Νοεμβρίου 2013 Author #402 Share 29 Νοεμβρίου 2013 - Πώς λέγεται το τάνγκα της χοντρής; - Τίνγκα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 29 Νοεμβρίου 2013 Author #403 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Μια φωνακλού και κακάσχημη γυναίκα μπαίνει στο Lidl με τα δύο παιδιά της, φωνάζοντάς τους διαρκώς από την είσοδο. Ο επί της υποδοχής του Lidl της λέει χαρούμενα: - Καλή σας μέρα και καλώς ήλθατε στο Lidl. Χαριτωμένα παιδάκια έχετε. Δίδυμα είναι; Η απαίσια γυναίκα απαντά αμέσως απότομα: - Όχι βέβαια! Δεν είναι δίδυμα. Το μεγαλύτερο είναι 9 και το άλλο είναι 7. Πως σού ρθε ότι είναι δίδυμα; Τυφλός είσαι ή χαζός; - Ούτε τυφλός είμαι ούτε χαζός κυρία μου, απαντάει ο επί της υποδοχής. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα σε γ@μ.γε 2 φορές... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 29 Νοεμβρίου 2013 Author #404 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται. Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: "Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις". Και απαντάει κι αυτός: "Ναι σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Εγώ απλά ήρθα να ταΐσω τον κροκόδειλο." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 29 Νοεμβρίου 2013 Author #405 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Κάποια Χριστούγεννα αγόρασα στην πεθερά μου για δώρο έναν τάφο σε ένα ωραίο νεκροταφείο. Τον επόμενο χρόνο δεν της αγόρασα δώρο. Όταν με ρώτησε γιατί, της είπα: - Ε, μα δεν χρησιμοποίησες ακόμα το δώρο που σου έκανα πέρσι! Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Η γυναίκα μου και εγώ βλέπαμε το Ποιός Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας. Γύρισα και τη την ρωτάω: - Θέλεις να κάνουμε σεξ; - Όχι, απαντά η γυναίκα μου. - Είναι αυτή η τελική σου απάντηση; - Ναι. - Τότε θα ήθελα να πάρω το τηλέφωνο... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Βγήκαμε με την γυναίκα μου για φαγητό. Ο σερβιτόρος, για κάποιο λόγο, πήρε πρώτα την δική μου παραγγελία. - Θα πάρω την μοσχαρίσια μπριζόλα. Λίγο ψημένη, να έχει μέσα αίμα. - Δεν ανησυχείτε για την τρελή αγελάδα; - Μπα, μπορεί να παραγγείλει μόνη της... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στην συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της. Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι. - Τον ξέρεις; την ρώτησα. - Ναι. Τα είχαμε παλιά. Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε. - Θεέ μου, είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο εορτασμός θα κράταγε τόσα χρόνια; Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Όταν χάλασε το μηχάνημα κουρέματος του γκαζόν η γυναίκα μου άρχισε να μου ζητάω να το φτιάξω. Γυρίζοντας μια μέρα από την δουλειά είδα ότι η γυναίκα μου είχε έναν έξυπνο τρόπο να μου δείξει την αναγκαιότητα για επισκευή. Ήταν ξαπλωμένη στο γκαζόν και έκοβε το γρασίδι με ένα ψαλίδι νυχιών. Την κοίταζα σιωπηλός για λίγο και μετά μπήκα στο σπίτι και της έφερα μια οδοντόβουρτσα και της είπα: "Όταν τελειώσεις με το γρασίδι μπορείς να σκουπίσεις και την είσοδο." Οι γιατροί λένε ότι θα ξαναπερπατήσω, αλλά πάντα θα κουτσαίνω λίγο. Η γυναίκα μου κάθισε δίπλα μου όπως έκανα ζάπινγκ. - Τί έχει στην τηλεόραση; με ρώτησε. - Σκόνη. Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Το Σάββατο πρωί σηκώθηκα νωρίς, ντύθηκα ήσυχα, έφτιαξα το πρωινό μου και πήγα στο γκαράζ. Έδεσα την βάρκα στο φορτηγάκι, και έκανα να βγώ από γκαράζ όταν διαπίστωσα ότι έβρεχε καταρρακτωδώς. Πήγα πίσω στο σπίτι, ξεντύθηκα ήσυχα και ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι. Αγκάλιασα την γυναίκα μου, τώρα με διαφορετικές προσδοκίες από την μέρα, και της ψιθύρισα: - Έξω βρέχει καταρρακτωδώς! Και η γυναίκα μου απάντησε: - Και το πιστεύεις ότι ο άνδρας μου είναι έξω με αυτόν τον καιρό; Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Όταν ήταν να πάρω σύνταξη πήγα στο ΙΚΑ. Η γυναίκα στο γκισέ μου ζήτησε την ταυτότητά μου για να δει την ηλικία μου. Έψαξα στις τσέπες μου, και διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου στο σπίτι. Το είπα στην υπάλληλο και είπα ότι θα ξαναπέρναγα αργότερα. Η υπάλληλος μου λέει: - Ξεκούμπωσε το πουκάμισό σου. Ξεκούμπωσα το πουκάμισο και φάνηκαν οι λευκές τρίχες στο στήθος μου. Η υπάλληλος είπε: - Σίγουρα είστε σε ηλικία για σύνταξη, και προώθησε την αίτησή μου. Όταν γύρισα σπίτι είπα την ιστορία στην γυναίκα μου. Μου είπε: - Έπρεπε να είχες κατεβάσει το παντελόνι σου. Θα έπαιρνες και επίδομα αναπηρίας... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Η γυναίκα μου στεκόνταν γυμνή μπροστά στον καθρέφτη και μου λέει: - Αισθάνομαι χάλια. Δείχνω γριά, χοντρή και άσχημη. Πές μου κάτι θετικό. Και της απάντησα: - Η όρασή σου όμως είναι τέλεια... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis213 30 Νοεμβρίου 2013 #406 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Αγαπητή κυβέρνηση,όσο πιο βαθειά βάζεις χέρι στην τσέπη μας,τόσο πιο κοντά στα π#@#ρια μας φτάνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #407 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Το πρωί μου χτύπησαν το κουδούνι: -Γεια σας, είμαστε από τον έρανο υπέρ των φτωχών -Δεν μου κάνετε πλάκα? Και πόσα λεφτά θα μου δώσετε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #408 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Η Γερμανία είπε: "Η Ελλάδα είναι η ντροπή της Ευρώπης." Ναι,οκ,αλλα πως μπορει να μιλαει ο λαός που φοράει πέδιλο με κάλτσα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #409 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Φήμες λένε ότι υπάρχει άνθρωπος που θυμόταν ποια ταινία έβλεπε μετά τις διαφημίσεις του STAR.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #410 Share 30 Νοεμβρίου 2013 - Ιωσήφ, το μωρό είναι 3 μηνών και μιλάει... - Εντάξει, θεός... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #411 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Αν μαζέψω τα "ναι ρε να κανονίσουμε κανά καφέ"που έχουμε πει με γνωστούς,είμαι κλεισμένος μέχρι το 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #412 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Στη τράπεζα χθες.... -"Πληρωμή ή ανάληψη" με ρωτάει ο ταμίας... -Aνάληψη λέω, ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα,..... είχα 2 προτάσεις γάμου...!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #413 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τη φράση "κράτα τα ρέστα". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #414 Share 30 Νοεμβρίου 2013 - Η γιαγιά στον 4ο βλέπει ειδήσεις. Οι υπόλοιποι τις ακούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #415 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Πήγα σε ένα φαρμακείο να πάρω αντιβηχικό, 30 ευρώ μου λέει, μου κόπηκε ο βήχας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #416 Share 30 Νοεμβρίου 2013 - Γιατί οι περισσότεροι άντρες έχουν την χωρίστρα αριστερά; - Γιατί οι μητέρες τους ήταν δεξιόχειρες.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 30 Νοεμβρίου 2013 Author #417 Share 30 Νοεμβρίου 2013 Εδώ και καμιά ώρα τριγυρνάει ένα περιπολικό στη γειτονιά, να πάω να του πω που είναι τα everest γιατί βαρέθηκα; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #418 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Ήταν ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Αγγλος που είχαν πέσει από ένα αεροπλάνο στην Αφρική και τους είχαν πιάσει οι Ζουλού. Τους πηγαίνουν στον αρχηγό των Ζουλού. Τους κοιτά ο αρχηγός παραξενεμένος και τους λέει: - Καλά ρε μα.@κες, τον Πόντιο τον ξεχάσατε στο αεροπλάνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #419 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Ο Μητσοτάκης φώναξε ΠΑΡΟΝ σε κηδεία όταν οι παριστάμενοι φώναζαν ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #420 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Τελευταια φορα που τα φτιαχνω με γκομενα οπαδο!! Καθε φορα που την γαμο.σ@ φωναζε: Π.υτσ@ παλι, π.υτσ@ παλι, οε, οε, οε, οε!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #421 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Η άλλη 1,60 και κουβαλάει τσάντα δυο φορές σαν αυτήν. Είναι της μόδας, μου λέει. Λογικά άμα νυστάξει μπαίνει μέσα και κοιμάται. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #422 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 -Σήμερα διάβασα οτι η έλλειψη σεξ δημιουργεί κενά μνήμης. -Πού το διάβασες; -Ποιο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #423 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 Σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Ημιτελών Πληροφοριών, 9 στους 10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #424 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 -Τι σημαίνει president; -Πρόεδρος. -Και resident; -...Ρόεδρος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Δεκεμβρίου 2013 Author #425 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 -Έχω να κάνω σεξ 2 χρόνια... -Και τι κάνεις τόσο καιρό; -Ό,τι περνάει από το χέρι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος