georgerocks 30 Απριλίου 2014 #1126 Share 30 Απριλίου 2014 Μια φιλη μου οδηγάει τόσο χάλια, που όταν είμαστε στο αμάξι, το GPS δεν της δίνει οδηγίες........Προσεύχεται...!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatilaras 30 Απριλίου 2014 #1127 Share 30 Απριλίου 2014 Ηταν ενας νεοπλουτος με μια κοκκινη φεραρι στο Χαρντουμ και πηγαινοντας σιγα σιγα σε μια ευθεια λογου οριου ταχυτητας σκεφτεται "ερημια ειναι δεν γκαζωνω να δω και τι εργαλειο εχω??" Το πλακωνει ο τυπας τερματα η φερραρι και ξαφνικα βλεπει οτι το φαναρι μπροστα του ειναι κοκκινο,δεν προλαβαινει να σταματησει και ακριβως μετα το φαναρι ηταν ενας τροχονομος ο οποιος φυσικα του εκανε νοημα να πιασει δεξια.Του λεει "κυριε παραβιασατε τον ερυθρο σηματοδοτη" απανταει ο πλουσιος "πες μου ποσα ειναι να πλερωσω να φευγω" τροχονομος:"δεν γινεται κυριε θα δικαστειτε κ οτι πει ο δικαστης".Πανε στο δικαστηριο και μπροστα απο αυτον δικαζονταν αλλες τρεις υποθεσεις,1 κλοπη,1 φονος και 1 βιασμος.Δικαζει ο δικαστης και αποφασιζει στον πρωτο να του κοψουν τα χερια στον δευτερο το κεφαλι και στον 3 να τον μαμησει ο φυλακας,ερχεται κ η σειρα του νεοπλουτου,βλεπει την υποθεση ο δικαστης και πριν προλαβει να μιλησει λεει παλι"πειτε μου ποσα ειναι να πλερωσω να φυγω" τον ρωταει ο δικαστης αν παραβιασε το φαναρι,απανταει οτι οντως το εκανε και λεει "κ αυτος για μαμησι!",φωναξε ο ματσωμενος μας εβριζε"εμενα θα μαμησεις?για ενα φαναρι?τι νομοι ειναι αυτοι που ζειτε?".Τους βουταει και τους τεσσερις ενα δαμαλι φυλακας 2 μετρα απ το κεφαλι και τους πηγαινε για τις τιμωριες τους,αφηνει τον πρωτο και βλεπει ο ματσωμενος οτι του κοβουν τα χερια,αφηνει τον 2ο και τον αποκεφαλιζουν, οποτε καποια στιγμη κανει ο ματσωμενος φιλος μας" Ε ψηλε μην ξεχαστουμε εγω ειμαι για μαμησι!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 1 Μαίου 2014 #1128 Share 1 Μαίου 2014 ηταν ενασ γατοσ με το γατακι του,(μπαμπασ με γιο)λεει ο γατοσ στο γατακι,σημερα θα σε μαθω πωσ μαμανε,ενταξει λεει το γατακι.ανεβαινουν στα κεραμιδια και αρχιζει ογατοσ να νιαουριζει,νιαουριζε και το γατακι.(οτι εκανε ο πατερασ του εκανε και αυτοσ)νιαου ο γατοσ νιαου το γατακι.νιαου ο γατοσ νιαου το γατακι.ο γατοσ νιαουριζε να τον ακουσει καμια γατα να ανεβει στα κεραμιδια αλλα δεν υπηρχε καποια γατα κοντα.νιαου ο γατοσ νιαου το γατακι,ωσπου το γατακι καποια στιγμη βαρεθηκε και λεει στο μπαμπα του.μπαμπα εγω κανα πενταλεπτο θα μαμησω ακομα μετα θα φυγω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 2 Μαίου 2014 #1129 Share 2 Μαίου 2014 Ο Νίκος έχει 6 σοκολάτες, η Μαρία του παίρνει τις 4.....Πόσες σφαλιάρες θα φάει η Μαρία; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Μαίου 2014 #1130 Share 2 Μαίου 2014 Θα πω κι εγω τωρα ενα ανέκδοτο αλλα ζητω την κατανόηση των μελών για ευνόητους λόγους. Λοιπόν...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 2 Μαίου 2014 #1131 Share 2 Μαίου 2014 Θα πω κι εγω τωρα ενα ανέκδοτο αλλα ζητω την κατανόηση των μελών για ευνόητους λόγους. Λοιπόν...... image.jpg σα δε ντρέπεσαι..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 2 Μαίου 2014 #1132 Share 2 Μαίου 2014 θα ηθελα να ευχηθω στην γογο τσαμπα χρονια πολλα ποποποποποποποποποπποποπολυχρονη (για οσους γνωριζουν τα καγκελια) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 5 Μαίου 2014 #1133 Share 5 Μαίου 2014 ti κανει βλακιες και ειναι νηστισιμο; το σαχλαμαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 5 Μαίου 2014 #1134 Share 5 Μαίου 2014 τι ειναι μπλε και κυματιζει; η θαλασσα τι ειναι κοκκινο και κυματιζει; η ερυθρα θαλασσα τι ειναι μπλε και δεν κυματιζει η νεκρα θαλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 5 Μαίου 2014 #1135 Share 5 Μαίου 2014 τι εχει η μικρη αννουλα που δεν εχουν τα αλλα παιδια; ταφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2014 #1136 Share 5 Μαίου 2014 Και ενα ανεκδοτο χωρις παπακια ρε παιδι μου Ο Τοτός γυρίζει από το σχολείο στο σπίτι του κλαίγοντας....- Τι έχεις; Γιατί κλαις; τον ρωτά η μητέρα του.- Με χτύπησε η δασκάλα.- Και γιατί σε χτύπησε;- Να, γιατί απάντησα σε μια ερώτηση που κανείς άλλος δεν μπορούσε να απαντήσει.- Τι; Και αντί να σου βάλει άριστα σε χτύπησε; Και ποια ήταν αυτή η ερώτηση;- Ποιος έσπασε το τζάμι του σχολείου...την επόμενη ημέρα:Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν πως γίνονται τα παιδιά.- Μαμά, μαμά, λέει ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, η δασκάλα μας είπε να σας ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά. - Δεν μπορώ τώρα, καθαρίζω πατάτες, λέει η μαμά.- Έλα, ρε μαμά, πες μου...Τέλος πάντων, η μαμά του για να τον ξεφορτωθεί του δείχνει μία πατάτα και του λέει:- Την βλέπεις αυτήν; Από εδώ έρχονται τα παιδιά.Εκστασιασμένος ο Τοτός βάζει την πατάτα στην τσέπη, και περιμένει πως και πως την επόμενη μέρα στο σχολείο. Την άλλη μέρα στην τάξη, ρωτάει η δασκάλα:- Μάθατε αυτό που σας είπα;- Ναι!!! λένε όλα τα παιδάκια με μία φωνή. - Για πες εσύ, Κωστάκη.- Λοιπόν κυρία, λέει ο Κωστάκης τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός.- Λάθος!! Λάθος!! άρχισε να φωνάζει ο Τοτός.- Για πες μας εσύ, Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.- Τα παιδάκια τα φέρνει ο Θεούλης!! λέει η Ελενίτσα.- Μα τι λέει; φωνάζει ο Τοτός και κάνει φασαρία.Εκνευρισμένη η δασκάλα γυρνάει στον Τοτό:- Για πες μας εσύ Τοτό που τα ξέρεις όλα...;Ο Τοτός με ένα πονηρό χαμόγελο βάζει το χέρι στην τσέπη, πιάνει την πατάτα και λέει στην δασκάλα: - Να την βγάλω έξω;- Και βέβαια, όχι! Λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.- Βρε, να την βγάλω έξω; ξαναλέει ο Τοτός.- Όχι, φυσικά!- Α, λέει ο Τοτός, δεν θέλεις να την βγάλω... Όταν την τρως όμως, καλά είναι, έ; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2014 #1137 Share 5 Μαίου 2014 Κι ενα με πολλααααααα παπακια 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 5 Μαίου 2014 #1138 Share 5 Μαίου 2014 κλάιωωωωωω..... παπαπαπαπα....... απαπαπαπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 8 Μαίου 2014 #1139 Share 8 Μαίου 2014 (edited) απαπαπαπα δεν αντέχω!!! παπαπαπαπα τι πράμα ήταν αυτό!!! απαπαπαπα ... έπεσα από την καρέκλα!!!! Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2014 - symvoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 9 Μαίου 2014 #1140 Share 9 Μαίου 2014 Μπαίνει μια γυναίκα σε ένα μπαρ και βλέπειένα τύπο. Τον πλησιάζει και του λέει :- Τι πίνεις εκεί;- Μαγική μπύρα, της λέει αυτός.- Καλά σιγά, δεν σε πιστεύω.Τότε ο τύπος δίνει μία από το παράθυρο τουμπαρ και αρχίζει να πετάει στον αέρα. κάνει3 γύρες στον ουρανό και επιστρέφει. Τότελέει η τύπισα στον μπάρμαν :-Ουάου! Θέλω κι εγώ μια τέτοια μπύρα!Τη σερβίρει ο μπάρμαν, η τύπισα την πίνειμονορούφι, πηδάει από το παράθυρο καιπέφτει στο έδαφος και σκοτώνεται. Τότε λέειο μπάρμαν στον τύπο :- Μερικές φορές ρε σούπερμαν, είσαι και πολύ ηλίθιος...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 18 Μαίου 2014 #1141 Share 18 Μαίου 2014 - Μπαμπά, είμαι Γκέι. - Τί είσαι; -Γκέι. -Είσαι πλούσιος παιδί μου; -Όχι! -Είσαι τίποτε διάσημος; -Ό...οχι!!! -Ε, τότε τι γκέι και μαλ..ίες μου λες; Μια παλιόπ%@στα του κερατά είσαι γιέ μου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Μαίου 2014 #1142 Share 24 Μαίου 2014 (edited) Απόδοση στα ελληνικά: "Δηλαδή είναι καλά όταν τα σκυλιά κοιμούνται μαζί σου;" Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2014 - kalliroi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 24 Μαίου 2014 #1143 Share 24 Μαίου 2014 Συναντιουνται δυο φιλοι μετα απο κατι χρονια σε ενα μωλ,και αφου τα λενε στα γρηγορα ρωταει ο ενασ τι κανεισ εδω?εχασα τη γυναικα μου και ψαχνω να τη βρω,αααα!και εγω το ιδιο λεει και ο αλλοσ .πωσ ειναι η γυναικα σου?ειναι ψηλη,ξανθια με γαλαζια ματια μεγαλα στηθη.η δικια σου πωσ ειναι?ρε χεσε τη δικια μου παμε να βρουμε τη δικια σου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 25 Μαίου 2014 #1144 Share 25 Μαίου 2014 Κι ενα με πολλααααααα παπακια αυτο το ανεκδοτο οσες φορε το εχω πει (με μεγαλη επιτυχια) μολις τελειωνω ,η επιδραση του "παπαπαπα" παιρνει μιση ωρα μεχρι να τελειωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 25 Μαίου 2014 #1145 Share 25 Μαίου 2014 Υπάλληλος: Κύριε Δήμαρχε είμαι 5 μήνες απλήρωτος.Μπέος: Πανιώνιος - Εργοτέλης διπλό ημίχρονο άσσο τελικό. Επόμενος. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 29 Μαίου 2014 #1146 Share 29 Μαίου 2014 -Γεια σου κοπελιά, είμαι ο καινούριος γείτονας, μήπως έχεις ζάχαρη?-Άστο φίλε, έχω γκόμενο.-Και εγώ έχω γκόμενα μωρή, ζάχαρη δεν έχω! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 29 Μαίου 2014 #1147 Share 29 Μαίου 2014 Ο Τοτός γυρίζει από τις εξετάσεις αισιόδοξος .- Πώς τα πήγες ; τον ρωτάει ο πατέρας του .- Πολύ καλά . Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα .- Ωραί...α , απαντάει ο πατέρας του , αλλά δεν μπόρεσες να καταλάβεις πώς τα πήγες στα προφορικά ; Τι είδους άνθρωπος ήταν το εξεταστής σου ;- Πολύ θρήσκος . Κάθε φορά που απαντούσα σε μια ερώτησή του , κοίταζε τον ουρανό , έκανε το σταυρό του και διαρκώς έλεγε :" Έλα Χριστέ και Παναγιά ". 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 30 Μαίου 2014 #1148 Share 30 Μαίου 2014 Φτάνει ένας κακομοίρης Έλληνας στη Νέα Υόρκη. Πρωτή μέρα στο δρόμο σταματάει μία λιμουζίνα και βγαίνει απο μέσα ένας παιδικός του φίλος. Αφού είπαν τα τετριμμένα, τον ρωτάει πως και "πιάστηκε τόσο καλά" -θες να σου πω πως πλούτισα; Όταν πρωτοήρθα ήμουν πολύ φτωχός, πιο φτωχός απο σένα. Είχα, να φανταστείς μόλις ένα δολάριο στην τσέπη μου. Με αυτό αγόρασα ένα μήλο. Το γυάλισα καλά καλά και το πούλησα ΔΥΟ δολάρια.Με αυτά αγόρασα 2 μήλα. Τα γυάλισα καλά καλά και τα πούλησα 4 δολάρια. Με αυτά αγόρασα 4 μήλα. Τα γυάλισα καλά καλά και τα πούλησα 8 δολάρια.Με αυτά αγόρασα 8 μήλα. Τα γυάλισα καλά καλά και τα πούλησα 16 δολάρια. Με αυτά αγόρασα ένα καφάσι μήλα. Τα γυάλισα καλά καλά και... -Και μετά τα γύαλισες, τα πούλησες και πήρες δύο καφάσια; --ΟΧΙ, μετά πέθανε ένας θειός μου, ξάδερφος του πατέρα μου, και τον κληρονόμησα! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis-27@hotmail.com 30 Μαίου 2014 #1149 Share 30 Μαίου 2014 Το πιο κοντινό που έχω σε επώνυμα ρουχα, είναι ενα μπλουζάκι που λέει "Μονωσεις-Γυψοσανίδες Τασος" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 30 Μαίου 2014 #1150 Share 30 Μαίου 2014 Μιά φορά η Γαλλία φτιάχνει ένα χρυσό αεροπλάνο. Πάνε λοιπόν οι πρωθυπουργοί της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας για να θαυμάσουν το κατόρθωμα των Γάλλων. Πρώτος μπαίνει ο Άγγλος για να το δει. Αφού χόρτασε πια να το θαυμάζει, βγαίνει έξω και γυρίζει στη χώρα του μαζί με τον ένα (χρυσό) κινητήρα του αεροπλάνου!Δεύτερος μπαίνει ο Ιταλός. Αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στους Γάλλους για το αεροπλάνο, έφυγε και αυτός για Ιταλία μαζί με τον δεύτερο κινητήρα! Και τελευταίος μπαίνει ο έλληνας! Μετά από κάνα τέταρτο βγαίνει και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας τον πλησιάζει λέγοντάς του:ΓΑΛΛΟΣ: Ω μον ντιέ! Καταστροφή! Καταστροφή!ΕΛΛΗΝΑΣ: Τί έγινε;ΓΑΛΛΟΣ: Οι άλλοι δύο κλέψανε τους δύο κινητήρες! Πού θα βρω λεφτά να φτιάξω άλλους;ΕΛΛΗΝΑΣ: Φτού γαμώτο! Γι’αυτό δεν έπαιρνε μπροστά το κ%$@πραμα… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος