Jump to content

Ρε Παιδια Πειτε Κανα Ανέκδοτο!

Recommended Posts

Είναι 3 μικρόβια…

Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του μουν** και συζητάνε..
Λέει το μικρόβιο του δοντιού:
-Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθείνα με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει…

Λέει το μικρόβιο του αφτιού:

-Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει…
Λέει το μικρόβιο του μουν***:
- Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει.!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα!
Πετάγεται και το μικρόβιο του δοντιού:
-Αυτόν τον π*ύστη τον ξέρω κι εγώ…!!

• Like 1

Ένα γράμμα της ΞΑΝΘΙΑΣ μάνας στην ΞΑΝΘΙΑ κόρη:

Γειά σου κορούλα μου,αν λάβεις αυτο το γράμμα τότε σημαίνει ότι έφτασε, αν δεν έφτασε,γράψε μου και θα σου το ξαναστείλω..Σου γράφω αυτο το γράμμα σιγά-σιγα γιατί ξέρω ότι δε μπορείς διαβάζεις γρήγορα.

Ο μπαμπάς σου βρήκε καινούργια δουλειά..

Να φανταστείς στο καινούργιο του πόστο έχει 400 άτομα από κάτω του..
Κουρεύει το γκαζόν στο νεκροταφείο..

Η αδερφή σου η Λίλα παντρεύτηκε πρόσφατα,και περιμένει παιδί..Δεν ξέρουμε το φύλο ακόμα γι αυτό δεν μπορώ να σου πω ακόμα αν θα γίνεις θεία ή θείος..Αν θα είναι κορίτσι,τότε λέει θέλει να το ονομάσει όπως και λένε και μένα..Αν και λίγο περίεργη απόφαση να ονομάσει κάποιος το παιδί του “μαμά”

Έτυχε και ένα περιστατικό με τον αδερφό σου τον Αλέξη: Κλείδωσε το αμάξι, και άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα..Αναγκάστηκε να γυρίσει σπίτι(10 χλμ) για να πάρει το 2ο κλειδί και να έρθει πίσω να μας βγάλει από το αμάξι..

Αν πετύχεις την ξαδέρφη σου τη Νάντια, δωσ’ της χαιρετίσματα..Αν δεν την πετύχεις μην της πεις τίποτα..Η μαμά σου..

Υ.Γ.: Ήθελα να σου στείλω μερικά χρήματα,αλλά έκλεισα ήδη το φάκελο..

• Like 2

Ξανθιά στο γιατρό..

-Οι εξετάσεις σας, δείχνουν έλλειψη σιδήρου..

-Είναι μεγάλη γιατρέ μου;;

-παντελής

-Είναι μεγάλη ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ;;;

:hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

Θα της πω στα ίσια, θέλω να σε γνωρίσω στη μαμά μου
και αν της αρέσεις συνεχίζουμε...
Αντρίκια και ξηγημένα...!!!

• Like 3

Ηταν ο Γιάννης που είχε ένα ψιλικατζίδικο αλλα οι δουλειές πήγαιναν απο το κακό στο χειρότερο κι εκείνος στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Εκεί που είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά που λέμε και ετοιμαζόταν να προβεί στο απονενοημενο, ανοίγουν οι ουρανοί και ακούγεται απο ψηλά μια βροντώδης φωνή που του προκάλεσε δέος και ρίγη, να του λέει "ΠΟΥΛΑΑΑ"

Το σκέφτεται ο Γιάννης και την επόμενη μέρα βάζει αγγελία στην εφημερίδα " πωλείται ψιλικατζίδικο, έτοιμη επιχείρηση κτλ". Την άλλη μέρα έρχεται ένας κύριος στο μαγαζι και του λέει:

- Φίλε πουλάς το μαγαζί;

- Ναι

- Πόσα θέλεις;

Η φωνή ακούγεται ξανά απο τον ουρανό "ΠΕΝΗΝΤΑΑΑΑ".

- 50.000€ λέει ο Γιάννης αν και του φάνηκαν λίγα.

Τα δίνει ο άλλος ντούκου, τεράστια ευκαιρία σου λέει μόνο τόσα λίγα λεφτά έτοιμη επιχείρηση. Φεύγει με τα λεφτά στο χέρι απο το πρωην πλέον μαγαζι του ο Γιάννης και εκει που βαδίζει, ακούει τη γνώριμη φωνή "ΚΑΖΙΝΟΟΟΟ". Αμέσως κάνει αυτό που του λέει η φωνή και παει στο καζίνο και οταν μπαίνει μέσα ακούει πάλι "ΜΠΛΑΚ ΤΖΑΑΑΑΑΑΚ". Παει στο τραπέζι για να παίξει. "ΠΑΙΞ' ΤΑ ΟΛΑΑΑΑ" ακούγεται η φωνή "Όλα;" Αναρωτιέται ο Γιάννης αλλα η φωνή επιμένει "ΟΛΑΑΑΑΑΑ". Έτσι λοιπόν τα βάζει όλα πάνω στο τραπέζι και ζητάει το πρώτο φύλλο.....του έρχεται 10. "ΖΗΤΑ ΦΥΛΛΟΟΟ", ζητάει κι άλλο φυλλο....του έρχεται 7άρι. "Οχι ρε γαμώτο τώρα με 17 τι κάνουμε;" λέει απογοητευμένος ο Γιάννης. "ΖΗΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟ" λέει με αυτοπεποίθηση η φωνη απο ψηλά. Κοντοστέκεται ο Γιάννης αλλα κάνει αυτό που του λέει η φωνή. Του έρχεται 2άρι. "Οχι ρε γαμωτο, 19!!!! τώρα τι κάνουμε, είμαι πολυ κοντα για να συνεχίσω" σκέφτεται και πιάνει το κεφάλι του απο αγωνία...... Η φωνή με πιο μεγάλη σιγουριά λέει "ΖΗΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟΟΟΟΟ". "Ε όχι" σκέφτεται ο Γιάννης "απο το 19 να τραβήξω φύλλο; Ειναι τρέλα" Η φωνή γίνεται αυστηρή αυτή τη φορά και πιο δυνατή "ΤΡΑΒΑ ΦΥΛΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩ". Σίγουρος ο Γιάννης αλλα και λίγο φοβισμένος ζητά φύλλο. Έχει ιδρώσει....Του έρχεται 2 και παει στο 21, τρελαινεται απο τη χαρά του! Και τότε ακούγεται η φωνή

........... " ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ...... ΤΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ;"

• Like 5

Ηταν ο Γιάννης που είχε ένα ψιλικατζίδικο αλλα οι δουλειές πήγαιναν απο το κακό στο χειρότερο κι εκείνος στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Εκεί που είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά που λέμε και ετοιμαζόταν να προβεί στο απονενοημενο, ανοίγουν οι ουρανοί και ακούγεται απο ψηλά μια βροντώδης φωνή που του προκάλεσε δέος και ρίγη, να του λέει "ΠΟΥΛΑΑΑ"

Το σκέφτεται ο Γιάννης και την επόμενη μέρα βάζει αγγελία στην εφημερίδα " πωλείται ψιλικατζίδικο, έτοιμη επιχείρηση κτλ". Την άλλη μέρα έρχεται ένας κύριος στο μαγαζι και του λέει:

- Φίλε πουλάς το μαγαζί;

- Ναι

- Πόσα θέλεις;

Η φωνή ακούγεται ξανά απο τον ουρανό "ΠΕΝΗΝΤΑΑΑΑ".

- 50.000€ λέει ο Γιάννης αν και του φάνηκαν λίγα.

Τα δίνει ο άλλος ντούκου, τεράστια ευκαιρία σου λέει μόνο τόσα λίγα λεφτά έτοιμη επιχείρηση. Φεύγει με τα λεφτά στο χέρι απο το πρωην πλέον μαγαζι του ο Γιάννης και εκει που βαδίζει, ακούει τη γνώριμη φωνή "ΚΑΖΙΝΟΟΟΟ". Αμέσως κάνει αυτό που του λέει η φωνή και παει στο καζίνο και οταν μπαίνει μέσα ακούει πάλι "ΜΠΛΑΚ ΤΖΑΑΑΑΑΑΚ". Παει στο τραπέζι για να παίξει. "ΠΑΙΞ' ΤΑ ΟΛΑΑΑΑ" ακούγεται η φωνή "Όλα;" Αναρωτιέται ο Γιάννης αλλα η φωνή επιμένει "ΟΛΑΑΑΑΑΑ". Έτσι λοιπόν τα βάζει όλα πάνω στο τραπέζι και ζητάει το πρώτο φύλλο.....του έρχεται 10. "ΖΗΤΑ ΦΥΛΛΟΟΟ", ζητάει κι άλλο φυλλο....του έρχεται 7άρι. "Οχι ρε γαμώτο τώρα με 17 τι κάνουμε;" λέει απογοητευμένος ο Γιάννης. "ΖΗΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟ" λέει με αυτοπεποίθηση η φωνη απο ψηλά. Κοντοστέκεται ο Γιάννης αλλα κάνει αυτό που του λέει η φωνή. Του έρχεται 2άρι. "Οχι ρε γαμωτο, 19!!!! τώρα τι κάνουμε, είμαι πολυ κοντα για να συνεχίσω" σκέφτεται και πιάνει το κεφάλι του απο αγωνία...... Η φωνή με πιο μεγάλη σιγουριά λέει "ΖΗΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟΟΟΟΟ". "Ε όχι" σκέφτεται ο Γιάννης "απο το 19 να τραβήξω φύλλο; Ειναι τρέλα" Η φωνή γίνεται αυστηρή αυτή τη φορά και πιο δυνατή "ΤΡΑΒΑ ΦΥΛΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩ". Σίγουρος ο Γιάννης αλλα και λίγο φοβισμένος ζητά φύλλο. Έχει ιδρώσει....Του έρχεται 2 και παει στο 21, τρελαινεται απο τη χαρά του! Και τότε ακούγεται η φωνή

........... " ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ...... ΤΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ;"

κλαίωωωω :hysterical::hysterical::hysterical:

Θα της πω στα ίσια, θέλω να σε γνωρίσω στη μαμά μου

και αν της αρέσεις συνεχίζουμε...

Αντρίκια και ξηγημένα...!!!

Εεεεεεετσιιιιι!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Ναυαγει ενας σε ενα νησί που κατοικεί μια φυλή ανθρωποφαγων.

Περπάταγε ώρες ατέλειωτες στην ζούγκλα του νησιου μέχρι που βλέπει 150 ιθαγενείς να τρέχουν κατα πανω του!

"Πω ρε φιλε την γ@μησ@"λέει,

Και τοτε ακούγεται μια φωνη απο τον ουρανό,

"ΟΧΙΙΙ ΔΕΝ ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕς!!ΒΛΕΠΕΙς ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥς?"

κοιτάει και αυτός και βλέπει εναν με κατι κόκαλα να κρέμονται για κολιέ του έκαναν αέρα οι υπόλοιποι και λέει,

"Ναι ναι τον βλέπω!!"

"ΩΡΑΙΑ,ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!"

Τι να κανει και αυτός παιρνει την πέτρα,σημαδευει και γκαππππππ τον πετυχαίνει στο κεφάλι!

Και ττοτε η φωνη...

"ΤΩΡΑ ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕς ΤΡΕΧΑΑΑΑ"

• Like 2

Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι:
Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται........

• Like 1

- Πως λέγεται ο αδερφός του Μίκη Θεοδωράκη;
- Γκούφη Θεοδωράκη!!!

• Like 2

- Πες μου ένα όνομα που αρχίζει σε ωμέγα…
- Ωμέγας Αλέξανδρος!

• Like 2

- Τι είπε η μούμια όταν συνάντησε το παιδί της;
- Μούμιασες!!!

• Like 2

- Γιατί εφευρέθηκαν οι λευκές σοκολάτες;
- Για να λερώνονται και τα μαύρα παιδάκια....

• Like 1

- Πες μου ένα όνομα που αρχίζει σε ωμέγα…

- Ωμέγας Αλέξανδρος!

χαχααχχαχααχαχχααχχααχαχ τι ειπε το ατομο!χαχαχαχα

Ένας εργοστασιάρχης έχει έναν χαζό γιο. Μια μέρα λοιπόν τον πάει να του δείξει το εργοστάσιο αλλαντικών που έχουν.
-Ορίστε, του λέει, σ' αυτή τη μηχανή βάζουμε από εδώ ένα ολόκληρο βόδι, η μηχανή το παίρνει, το γδέρνει, χωρίζει τα κόκκαλα, το τεμαχίζει, το αλέθει κι από δω βγαίνει λουκάνικο.
-Δηλαδή μπαμπά, ρωτάει ο γιός, άμα βάλουμε από δω λουκάνικο, θα μας βγάλει από την άλλη βόδι;
-Αυτό παιδί μου, μόνο η μάνα σου το κατάφερε!

Το ζεύγος παντρεμένο 50 χρόνια. Μια μέρα στο τραπέζι του πρωινού λέει η γιαγιά:
- Σκέψου αγάπη μου, πριν 50 χρόνια καθόμασταν σ αυτό το τραπέζι μαζί.

- Το ξέρω, απαντάει ο γέρος. Πριν 50 χρόνια καθόμασταν εδώ ολόγυμνοι

σαν πιτσουνάκια και απολαμβάναμε το πρωινό μας.

- Ας ξαναζήσουμε αγάπη μου εκείνα τα όμορφα χρόνια, πρότεινε η γριά.
Έτσι κι έγινε. Έβγαλαν και οι δύο τα ρούχα τους και κάθισαν ξανά.

- Ξέρεις αγάπη μου, είπε η γριά γεμάτη ενθουσιασμό, οι ρώγες μου είναι
τόσο καυτές για σένα όσο ήταν και πριν από 50 χρόνια.

- Δεν εκπλήσσομαι, είπε ο γέρος. Η μία είναι μέσα στο τσάι και η άλλη
μέσα στην ομελέτα!

• Like 1

Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο :
-"Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο».
Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.
- «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος.
- «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης.
Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει:
- «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της που&*%ας και την άλλη στο πέ@ς αυτού του αλήτη.
Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο».
- «Έγινε» απαντά ο πελάτης.
Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά και επιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο.
- «Γίνεται και με μια....» του λέει.

• Like 3

-τι έγινε ρε Σάκη πως πέθανε η πεθερά σου?

-από δηλητηριώδη μανιτάρια

-και οι μελανιές στο πρόσωπο?

-δεν τα τρωγε με τίποτα η πουτ@ν@!!!

Στον πόλεμο στέλνει ο στρατηγός έναν φαντάρο να μετρήσει τους εχθρούς.

- Πόσοι ήταν, τους μέτρησες;

- Ναι, είναι 504...

- Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;

- Μέτρησα 4 μπροστά και καμιά πεντακοσαριά από πίσω τους!!

• Like 1

-Ρε Ευτυχία γύρνα πίσω!!!

-Όχι!!!

-Ρε Ευτυχία γύρνα και θα σου δώσω 200€!!!

-Οχι είπα!!!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα λεφτά δε φέρνουν την Ευτυχία.

• Like 1

Για τους καμμενους της παρεας!!χαχαχαχα

Εκλ@σ@ μέσα στο λεωφορείο και γύρισαν και με κοίταξαν 4 άτομα. Για μια στιγμή ένιωσα πως βρισκόμουν στο "The Voice"...

• Like 1

- Mωράκι μου νομίζεις οτι είμαι χοντρή...??

- Θα στο πώ στ' αυτί...

- Πέσ' το μου στο άλλο, απ' αυτό δεν ακούω...

- Καλά, δε με λυπάσαι που πρέπει να κάνω το γύρο.....?!

• Like 1

Σήμερα είδα πόσο μικρό τον εχω! Τον χάιδεψα λίγο, και εξαφανίστηκε μέσα απ την χούφτα μου...

.

.

.

.

.

Τι γελάς? Εσυ έχεις μεγαλύτερο μισθό??

• Like 1

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Γ__ΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΝΑ Γ__ΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ,ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

ΝΑ Γ__ΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Να γελάς βρε, να γελάς....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...