ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #751 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Το χειρότερο "ουπς" είναι του τατουατζή...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #752 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 -Είμαι της άποψης ότι τα ετερώνυμα έλκονται.-Κι εγώ. Λεφτά έχεις;-Ναι.-Ε, τότε ταιριάζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #753 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Είπα σήμερα ν'αρχίσω δίαιτα. Πάω στην κουζίνα, κρέμα καραμελέ πάνω στο τραπέζι. Ανοίγω το ψυγείο, κορμός σοκολάτας. Πωωωω, τι να κάνω; Μπρος κορμός και πίσω κρέμα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #754 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ο άλλος στο μπουρδέλο και την ώρα που .........τον παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα του και τον ρωτάει ''που είσαι''...??- Που θες να 'μαι... γ@μώ την πουτ.να μου γ@μώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #755 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Το χειρότερο "ουπς" είναι του τατουατζή...!!! νομίζω του χειρούργου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #756 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Όταν γεννήθηκα, έπρεπε να διαλέξω αν θα έχω μεγάλο πουλί ή καλή μνήμη. Δε θυμάμαι τι διάλεξα τελικά...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #757 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 - Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;- Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά!- Και τι έγινε;- Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #758 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ξέρουν πως να βγάλουν την Ελλάδα απ το αδιέξοδο. Απλά είναι απασχολημένοι κάνοντας διανομές πιτόγυρων και οδηγώντας ταξί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #759 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που στα starbucks πρέπει να έχεις proficiency για να παραγγείλεις;Ένα doubleshot nonfat extra wipcream with sugar free vanilla extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #760 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Ένας άνδρας προχωρεί στον δρόμο και τότε ακούει μία φωνή:- Πρόσεχε! Αν κάνεις ένα βήμα θα χτυπήσεις!Ο τύπος μένει ακίνητος και μπροστά του πέφτει ένα τούβλο.Συνεχίζει τον δρόμο του, και ακούει πάλι την φωνή:- Πρόσεχε! Περνάει αμάξι!Πράγματι, πέρασε ξυστά μπροστά του ένα Ι.Χ.- Μα ποιός είσαι;- Είμαι ο άγγελος σου!- Δεν σε πιστεύω!- Τότε γιατί σου έσωσα δύο φορές την ζωή;- Και γιατί δεν ερχόσουν την ημέρα του γάμου μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #761 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ένα ποντικάκι σ'ένα μαγαζί καί λέει:- Πθομάκι έχετε;- Ναί απαντάει ο καταστηματάρχης !!- Τυράκι έχετε;- Ναί !!- Χαθιθάκι έχετε;- Όχι !!Τήν άλλη μέρα ίδιο σκηνικό.- Πθομάκι έχετε;- Ναί !!- Τυράκι έχετε;- Ναί !!- Χαθιθάκι έχετε;- Όχι !!Τήν άλλη μέρα τά ίδια.- Πθομάκι έχετε;- Ναί- Τυράκι έχετε;- Ναί- Χαθιθάκι έχετε;- Ναί, φέραμε.- Πθηλά τά χέρια αθτυνομία !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #762 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Τι είπε ο Κολόμβος στους άντρες του λίγο πριν μπουν στο πλοίο?-Μπείτε στο πλοίο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #763 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 - Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ?- Τι μέρα έχουμε σήμερα?- Κυριακή...- 2 χρόνια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #764 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Μου λέει η άλλη θέλω έναν άντρα ρομαντικό και ταυτόχροναάγριο και σέξυ...Της λέω..- Το βλέπεις το φεγγάρι?..- Ναι!- Ε θα σου σκίσω τον πάτο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #765 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Τελειωσε κι αυτη, μεσα σε 3 λεπτα. Φαντασου να εβαζα και 2ο δαχτυλο!Την αλλη φορα θα παρω μεγαλυτερη Merenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #766 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 - Mωρο μου , τι δωρο θα μου παρεις για τα γεννέθλια μου ?- Tην βλεπεις την μαυρη PORSCHE εκει κατω ?- Ax , ναι-ναι .- Καλτσον στο ιδιο χρωμα ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #767 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Ακουω συνεχεια οτι ο Θεος ειναι μεγαλος... Ενταξει δεν με πηραν και τα χρονια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #768 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 πες μου δυο φαγητά που τρώγονται με κρέας-μακαρόνια και ρύζι-σωστά! πες μου δυο μεθόδους αντισύλληψης-προφυλακτικά κι αντισυλληπτικά-σωστά πάλι! πες μου δυο παραπόταμους του Νείλου-..... δε ξέρω....-να τρως και να γ... όμως ξέρεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #769 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Το αγαπημένο καψουροτραγουδο τον transformers είναι.....:.....Μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει..!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #770 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Το πρωινό του Χάνιμπαλ είναι καφές και...-------Έφη μερίδα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #771 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Ποιον είπες ρομαντικό ρε μη σου κάνω έρωτα στο μισοσκόταδο σε μουσική υπόκρουση σαξοφώνου καθώς οι φεγγαροαχτίδες χαιδεύουν το πρόσωπο σου? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #772 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Σε κάθε Διαγώνισμα ζουσα παντα με το ίδιο άγχος , μήπως δεν έχει διαβάσει καλά ο μπροστινός μου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 13 Δεκεμβρίου 2013 #773 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι ανέκδοτο, είναι ένας αστικός μύθος, αλλα είναι καλύτερο από ανέκδοτο. Ο πραγματικός(;; διάλογος καταγράφηκε στο κανάλι 106, τη συχνότητα επειγόντων ναυτικών κλησέων, έξω από τις ακτές της Γαλικίας στην Ισπανία, στις 16 Οκτωβρίου 1997: Ισπανός: (θόρυβος από πίσω) Εδώ A-853, παρακαλώ παρεκλίνατε της πορείας σας κατά 15 μοίρες νότια προς αποφυγή σύγκρουσης. Κατευθύνεστε κατευθείαν κατά πάνω μας σε απόσταση 25 ναυτικών μιλίων.pΑμερικάνος: (θόρυβος από πίσω) Προτείνουμε να αλλάξετε ΕΣΕΙΣ την πορεία σας κατά 15 μοίρες βόρεια για αποφυγη σύγκρουσηςΙσπανός: Αρνητικό. επαναλαμβάνω, παρακαλώ παρεκλίνατε κατά 15 μοίρες νότια για αποφυγή σύγκρουσης.Αμερικάνος: (φωνή άλλου προσώπου) Σας ομιλεί ο κυβερνήτης Σκάφους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Απαιτούμε να παρεκλίνετε κατά 15 μοίρες βόρεια για αποφυγή σύγκρουσης.Ισπανός: Δεν θεωρούμε κάτι τέτοιο ούτε εφικτό ούτε εύκαιρο. Παρακαλώ παρεκλίνατε 15 μοίρες νότια για αποφυγή σύγκρουσης.Αμερικάνος: (εμφανώς εκνευρισμένη χροια φωνής) Εδώ Κυβρνήτης RICHARD JAMES HOWARD, του Αεροπλανοφόρου IUSS LINCOLN του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, του ΔΕΥΤΕΡΟΥ μεγαλύτερου πολεμικού σκάφους του Αμερικανικού Στόλου.Συνοδευόμενο από δύο κανονιοφόρους, 6 καταδρομικά, 5 φρεγάτες 4 υποβρύχια και πλήθος άλλων υποστηρικτικών σκαφών!!!ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΒΟΡΕΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ. Ισπανός: Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas AlcantaraΕίμαστε 2 άτομα συνοδευόμενα από το σκύλο μας, τροφή, 2 μπύρες και ένα καναρίνι που αυτή τη στιγμή κοιμάται. έχουμε την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Dial de La Coru" και του καναλιού 106 εκτάκτων ναυτικών κλίσεων. Δεν πρόκειται να παρεκλίνουμε προς καμία κατεύθυνση διότι ομιλούμε από τη στεριά! Είμαστε στον φάρο A-853 της Finisterra των ακτών της Γαλικίας. Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα που κατατάσσουμε τις Ισπανο_Αμερικανικές διπλωματικές σχέσεις. Μπορείτε να λάβετε Ο,ΤΙ μέτρα επιθυμείτε και να κάνετε Ο,ΤΙ στο **** θέλετε, εάν θέλετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια του γ****νου σκάφους σας που αυτή τη στιγμη κατευθύνεται στα βράχια! Για αυτό επιμένουμε ξανά να παρεκλίνετε της πορείας σας κατά 15 μοίρες νότια προς αποφυγή σύγκρουσης.Αμερικάνος: Ελήφθη ΟΒΕΡ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 13 Δεκεμβρίου 2013 Author #774 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Αρχίζω να πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έχουμε σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι είναι για να παίρνουμε στο κινητο οταν δεν μπορούμε να το βρούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 13 Δεκεμβρίου 2013 #775 Share 13 Δεκεμβρίου 2013 Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια και έχει 40 πόδια;"Δέκα γάτες". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος