ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #601 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Πάει κάποιος στον γιατρό και του λέει: «Γιατρέ, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα». «Τι πρόβλημα;». «Εχω ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο α***δι και γι' αυτό έχω πρόβλημα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου». «Καλά, έχεις ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο α****δι και έχεις παιδιά;» του λέει έκπληκτος ο γιατρός. «Και καλά, πόσο χρόνων είναι τα παιδιά σου;» «Ο Πινόκιο έξι και ο Ρόμποκοπ είκοσι πέντε». 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Δεκεμβρίου 2013 #602 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλα δεν παιζεσαι!!!!! χαχαχαχαχαχα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #603 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Καλα δεν παιζεσαι!!!!! χαχαχαχαχαχα!!! Χαχαχαχα χαιρομαι που σου αρέσουν τα ανέκδοτα!Λέμε καμιά χαζομαρα να περνάει η ωρα ευχάριστα!! Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2013 - ScarFace Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Δεκεμβρίου 2013 #604 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Αρκετα τα ξερω αλλα απορω που τα θυμασαι!!!!!!! Εγω δεν θυμαμαι τιποτα...... Ριχνω πολυ γελιο να το ξερεις!!!!!! Κατι πρεπει να κανουμε για να περναει η ωρα ευχαριστα εχεις δικιο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #605 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Χθες,στην Κίνα εισέβαλαν και λήστεψαν μια τράπεζα. Δόθηκε το σκίτσο των ληστών στην αστυνομία και έχουν ήδη συλληφθεί 1.173.852 ύποπτοι…!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #606 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Παππούς: Κρύψου…έρχεται η δασκάλα σου σπίτι επειδή έκανες κοπάνα σήμερα! Εγγονός: Εσύ Κρύψου, της είπα ότι πέθανες…!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #607 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που τα κουτιά της πίτσας είναι τετράγωνα, οι πίτσες στρογγυλές και τις κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια είναι πολύ ύποπτο…!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #608 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - 5 ώρες συνεχόμενο σεξ… - Είσαι θεός ρε φίλε!!! - Και μ’ ένα χέρι λέμε…!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #609 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Οι Ευρωπαίοι με μισθό 2.500 ευρώ ο καθένας παραγγέλνουν: - 4 σουβλάκια - 1 χωριάτικη - 2 μπίρες Οι Έλληνες με βασικό μισθό 500 ευρώ ο καθένας παίρνουν: - 2 μερίδες γύρο χοιρινό - 1 τζατζίκι - 1 χωριάτικη - 1 σαγανάκι - 1 λουκάνικο - 2 πατάτες - 2 αναψυκτικά light - 2 μπύρες - Και ψωμί στα κάρβουνα αν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #610 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Έστρωσα χτες σατέν σεντόνια….. Έβαλα σατέν πυτζάμες και έπεσα για ύπνο….. Ξύπνησα σήμερα 5 χλμ νοτιοανατολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #611 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοείς δεν διαλέγουμε ομπρέλα απο την ομπρελοθήκη καφετέριας αλλά ξαναπαίρνουμε την δικιά μας….μη χειρότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #612 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Γιαγιά σε ζαχαροπλαστείο: -Ωραία γλυκά, πως λέγονται; -Κοκάκια -Ααα, έτσι λένε και τον εγγονό μου… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #613 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν την πάς ποτέ κάπου ακριβά, πήγαινέ την σε ένα βενζινάδικο… Ετσι θα καταλαβει ποσο την αγαπας… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #614 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι όπως οδηγούν πλέον στα λεωφορεία, κατά την αποβίβασή μας θα έπρεπε να μας δίνουν και δίπλωμα pole dancing. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #615 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Τα θρίλερ δε με τρομάζουν. Τις 7 αναπάντητες κλήσεις της μάνας μου φοβάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Δεκεμβρίου 2013 #616 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι όπως οδηγούν πλέον στα λεωφορεία, κατά την αποβίβασή μας θα έπρεπε να μας δίνουν και δίπλωμα pole dancing. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #617 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Πλένεις πιάτα. Σκουπίζεις τη κουζίνα. Σφουγγαρίζεις. Καθαρίζεις το τραπέζι. Όλα λάμπουν. Ανοίγεις γαλατάκι του καφέ. Που@άνα όλα…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #618 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Πήγα για μπάσκετ σήμερα μετά από πολύ καιρό και τους τρέλλανα στις τάπες. Μετά άρχισαν τις δικαιολογίες ότι είναι 10χρονα λέει και κάτι τέτοιες μ****ίες…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #619 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Όταν βαριέμαι πάω έξω από ένα δημοτικό, πιάνω ένα αγοράκι από τον ώμο και του λέω: – Είμαι εσύ, έρχομαι από το μέλλον… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #620 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Οταν βαριεμαι, βαζω χαρτακια στα παρμπριζ καινουριων αυτοκινητων που γραφω “Συγνωμη που στο χτυπησα” Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #621 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Οταν βαριεμαι παω παω σε καποιον που μοιραζει φυλλαδια …τα μαζευω απο πισω του… και μολις τελειωσει του λεω: Φιλε σου επεσαν αυτα….!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #622 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Ασθενής πάει στο γιατρό: -Γιατρέ έχω σπάσει το πόδι μου σε δυο μέρη. -Ε, μην ξαναπάτε σε αυτά τα μέρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #623 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Γιατρέ, ήμουνα χάλια και προσπάθησα να αυτοκτονήσω με 50 ασπιρίνες. - Σοβαρά; Και τι έγινε ; - Μετά τις δυο πρώτες ένιωσα πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #624 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Καταλαβαίνω σιγά σιγά ότι έχω γεράσει… Παλιά έβλεπα τσ.ντα κι έλεγα: Τι μωρό είναι αυτό;;;; Τώρα βλέπω καμία τσ.ντα και λέω: “Ωραίο κρεβάτι φαίνεται αυτό….λες να είναι ορθοπεδικό….;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #625 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού υπάρχει μόνο για να το κοπανάμε σε έπιπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος