ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #576 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Και μια μεγαλη αληθεια..... 3 φράσεις με πλήγωσαν πιο πολύ στη ζωή μου: "Δεν υπάρχει άγιος βασίλης", "Δεν μπορώ να σε δω ερωτικά", και "Δεν κάνουμε ντελίβερι τέτοια ώρα"!!! ειδικα το τελευταιο με πληγωσε πιο πολυ απο ολα..χαχαχααχχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Δεκεμβρίου 2013 #577 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτατε πως εχουν τα πραματα...................... Σκηνή 1η: Παίρνει ο πορνόγερος την γραμματέα του τηλέφωνο. Έλα μωρό μου κανόνισα ένα "επαγγελματικό" ταξίδι για τους δυο μας στο Παρίσι για μία εβδομάδα. Σκηνή 2η: Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της. Έλα αγάπη μου θα χρειαστεί να λείψω για μια εβδομάδα από το σπίτι. Πρέπει να πάω σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Σκηνή 3η: Παίρνει ο άντρας την γκόμενα. Έλα μωρό μου η γυναίκα μου θα λείψει για μια εβδομάδα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θα έχουμε το σπίτι δικό μας. Σκηνή 4η: Παίρνει η γκόμενα τον μικρό Τάκη τηλέφωνο. Έλα Τάκη. Μου έτυχε κάτι επείγον και για μια βδομάδα δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε μαθήματα. Σκηνή 5η: Παίρνει ο μικρός Τάκης τον παππού του. Έλα παππού. Θυμάσαι που μου είχες πει οπότε θέλω να περάσω μια εβδομάδα στο σπίτι σου. Ε λοιπόν αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχω μαθήματα γιατί κάτι έτυχε στην δασκάλα μου και έτσι λοιπόν θα έρθω. Σκηνή 6η: Παίρνει ο παππούς τη γραμματέα του. Έλα μωρό μου τελικά άκυρο το "επαγγελματικό" μας ταξίδι γιατί θα έρθει ο εγγονός μου για να περάσουμε την εβδομάδα στο σπίτι μου. Σκηνή 7η: Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της. Έλα αγάπη μου τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι. Θα τα πούμε μετά. Σκηνή 8η: Παίρνει ο άντρας την γκόμενα. Έλα μωρό μου τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι της γυναίκας μου οπότε δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Σκηνή 9η: Παίρνει η γκόμενα τον μικρό Τάκη. Έλα Τάκη τελικά ακυρώθηκε η δουλειά που είχα και θα κάνουμε κανονικά μαθήματα αυτή την βδομάδα. Σκηνή 10η: Παίρνει ο μικρός Τάκης τον παππού του. Έλα παππού. Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω στο σπίτι σου αυτήν την εβδομάδα γιατί τελικά θα έχω κανονικά μαθήματα με τη δασκάλα μου. Σκηνή 11η: Παίρνει ο παππούς την γραμματέα του τηλέφωνο. Έλα μωρό μου τελικά θα πάμε "επαγγελματικό" ταξίδι γιατί μου το ακύρωσε ο εγγονός μου. Ανυπόστατες φήμες λένε πως ακόμα δεν έχουν σταματήσει τα τηλέφωνα ........... Το κλέβω.....sent from iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 6 Δεκεμβρίου 2013 #578 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Τρεις τύποι συζητάνε: Εγώ φέτος το καλοκαίρι έστειλα τη γυναίκα μου ένα μήνα διακοπές στην Ίμπιζα με το γιώτ. Ο Δεύτερος: εγώ την έστειλα με το τζετ μου ένα μήνα στην Τζαμάικα. Και ο τρίτος: εγώ παιδια φέτος το καλοκαίρι είχα τροματκικές οικονομικές δυσκολίες, πήγαμε δύο βδομάδες στο χωριό και αναγκαστηκα να την γαμ... μόνος μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 6 Δεκεμβρίου 2013 #579 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ένας νεαρός ψαρεύει και δεν τσιμπάει τίποτε. Κοιτάζει δίπλα του ένα γέρο με έναν κουβά τίγκα στο ψάρι. - Πώς γίνεται και πιάνεις τόσα ψάρια παππού; Τι δολώνεις; -Γαρίδα παλικάρι μου. Την άλλη μέρα πρωί πρωί ο νεαρός αγοράζει γαρίδα και δολώνει. Το αποτέλεσμα το ίδιο...τζίφος. Δίπλα του ο παππούς με έναν κουβά γεμάτο ψάρι. - Μα πως το κάνεις παππού; Τί δολώνεις; -Μαρίδα παλικάρι μου. Ρε παππου θα μας τρελάνεις; τι μία γαρίδα την άλλη μαρίδα και πάντα πιάνεις του κόσμου τα ψάρια. Πως ξέρεις τι θα δολώσεις; -Απλό παλικάρι μου. Με το που ξυπνάω, άμα γέρνει (ο μικρός) δεξιά αγοράζω μαρίδα, εάν γέρνει αριστερά γαρίδα. -εμένα όταν ξυπνάω δεν γέρνει, είναι όρθιο! -Και έρχεσαι για ψάρεμα ρε παλικάρι μου; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 6 Δεκεμβρίου 2013 #580 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ένας τύπος ψαρεύει και δεν τσιμπαεί μία. Δίπλα του ένας τύπος που δεν προλαβαίνει να ξεαγκιστρώνει. Μόλις βγάζει τα ψάρια τα ξαναρίχνει αμέσως στη θάλασσα. -Γιατί καλέ πετάς τα ψάρια πίσω στη θάλασσα; Τόσα ψάρια άμα είναι να τα πετάς πίσω τι τα τα ψαρεύεις; Τον λοξοκοιτάει ο άλλος: - Μου αρέσει η διαδικασία. -Και γιατι δεν τα δίνεις σε μένα που δεν πιάνω τίποτε και έχω και έξι παιδιά να θρέψω και πεινάνε; -Και εσύ τα έξι παιδιά τι τα έκανες άμα δεν μπορείς να τα θρέψεις; -Μου άρεσε η διαδικασία. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #581 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 -Μπαμπά, παντρεύομαι τον Ιούλιο. -Μπράβο αγόρι μου. Άντε με το καλό! Το παιδί δίπλα σου είναι ο κουμπάρος; -Το παιδί είναι ο Ιούλιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #582 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Όχι ότι βαριέμαι αλλά ο σκύλος μου έχει 3452956433245 τρίχες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #583 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Φανταστείτε ο James Bond να ήταν Ισπανός.. Μy name is Bond. James Diego Hose Francisco de Paulo Huan Maria de los Remedios Bond... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πέθανα στα γέλια με αυτό.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #584 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 -Το στομάχι μου είναι χάλια. -Ναι γιατί η υπόλοιπη είσαι καλύτερη; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #585 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πίστευα σε θαύματα μέχρι που ο ντελιβεράς έφερε κατά λάθος ένα πιτόγυρο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #586 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως πέρα απ' την πλάκα, είναι το ..Μοναστηράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #587 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Πώς λέγεται η γυναίκα που γεννάει τρία παιδιά; - Γεννήτρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #588 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Τι είπε η Πηνελόπη στον Οδυσσέα; - "Και μην τολμήσεις να έρθεις αν δεν μου βρεις την ενυδατική κρέμα που σου είπα." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #589 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Η γυναίκα του Ιούδα τι του είπε; - "Μωρό μου, είδα έναν υπέροχο χιτώνα. Μόνο τριάντα αργύρια!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #590 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζιέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα: - Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ' έσωνες; - Αν σου πω "ναι", θα πέσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #591 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Πως τρομάζεις έναν άντρα; - Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #592 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Συζήτηση μεταξύ δύο ανδρών: - "Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος" λέει ο πρώτος με υπερηφάνεια - "Πραγματικά είσαι πολύ τυχερός. Η δικιά μου δυστυχώς ακόμα ζει" του απαντά ο άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #593 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου: - Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δεν γνωρίζει την γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους. - Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #594 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Ξέρετε ποια είναι η ποινή για την διγαμία; - Να έχετε δύο πεθερές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #595 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε; - Και ποιος θα μας πάρει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #596 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαεκτάχρονη κόρη της στον γιατρό. - "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;", ρωτά ο γιατρός. - "Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..." Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει: - "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα!" Η μητέρα απορεί: - "Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι, κούκλα μου;" - "Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!" Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει: - "Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;" Και ο γιατρός: - "Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα!!!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #597 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Aφού κατάκτησε όλο το γνωστό κόσμο, ο Iούλιος Kαίσαρας σκέφτηκε να κάνει κάτι να το γιορτάσει. Tο σκεφτόταν αρκετό καιρό, γιατί ήθελε να διοργανώσει κάτι πρωτότυπο. Θα κάνω ένα rave party, αποφάσισε. Bρίσκει τον χώρο, στήνει τα μηχανήματα και το πάρτι αρχίζει. Eκεί που το διασκέδαζε, βλέπει πιο πέρα τον Bρούτο να χορεύει. Oπότε τον πλησιάζει και του λέει: - Kι εσύ techno Bρούτε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #598 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Στον οδοντίατρο. Γιατρός: - Μα, μην φωνάζετε, ακόμη δεν άγγιξα το δόντι σας! - Το ξέρω γιατρέ, αλλά πατάτε πάνω στο πόδι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #599 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 - Ρε Μήτσο, η γυναίκα σου φωνάζει όταν κάνει σεξ; - Αν φωνάζει λέει; Απ' το καφενείο την ακούω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Δεκεμβρίου 2013 Author #600 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 Ένας τύπος μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει του μπάρμαν: - Βάλε ένα διπλό ουίσκι, πριν αρχίσουμε. Ύστερα απο 15 λεπτά του ξαναλέει: - Βάλε άλλο ένα, πριν αρχίσουμε. Αυτό έγινε πολλές φορές, ώσπου ο μπάρμαν του είπε: - Φτάνει, δε νομίζεις ότι ήπιες αρκετά; Λεφτά έχεις για να πληρώσεις; Κι εκείνος μεθυσμένος του απαντά: - Ναααα τα μας! Aρχίσαμεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος