panoss 6 Δεκεμβρίου 2013 #551 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ένας Έλληνας στην Αμερική και του λεει ένας Αμερικάνος:-Hey,welcome!What's up?-Φίλε,μόνο για μήνυμα έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 6 Δεκεμβρίου 2013 #552 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ο οδοντίατρος στον ασθενή:- Παρακαλώ ανοίξτε το στόμα σας...ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα- Τι πάθατε, γιατρέ; Γιατί γελάτε; Τι βλέπετε;- Με συγχωρείτε που γελώ αλλά έχετε πολλή πλάκα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 6 Δεκεμβρίου 2013 #553 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 -Με είπε ανώριμο και μπήκε να κάνει μπάνιο.-Και εσύ τι έκανες;-Ανοιγόκλεινα την βρύση της κουζίνας για να καίγεται..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #554 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Η μικρή δεν μπορούσε να κοιμηθεί μέχρι αργά την νύχτα. Η μαμά της προσπαθεί να την ηρεμήσει. - Σώπα παιδάκι μου, όπου να'ναι θα 'ρθει ο ... μπαμπάς και θα μας πει ένα παραμύθι. - Τι...παραμύθι μαμά; - Πού ήταν μέχρι αυτή την ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #555 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 - Κυρία μου; είστε πολύ γοητευτική; λέει ένας τύπος σε μια γυναίκα σε μία δεξίωση. - Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για σας; του απαντάει αυτή. - Τότε κάντε ότι κάνω κι εγώ. - Δηλαδή; - Πείτε ψέματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #556 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ένα αντρόγυνο μαλώνει στο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή ο άντρας βλέπει δύο γαϊδούρια και λέει στη γυναίκα του, για να την πειράξει – δείχνοντάς της τα: - "Συγγενείς σου είναι;" Και η γυναίκα του απαντάει: "Ναι.... Τα πεθερικά μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #557 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Διάλογος μεταξύ παιδιών νηπιαγωγείου: _Εμείς στο σπίτι μας πάντα κάνουμε προσευχή πριν από το φαγητό, εσείς; _Εμείς δεν χρειάζεται, γιατί δεν κινδυνεύουμε…. Η μαμά μου μαγειρεύει περίφημα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #558 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ήταν ένα κοριτσάκι, η Μούμα και ήτανε πολύ στενοχωρημένη. Έρχεται ενας φίλος της λοιπόν και της λέει: - Μούμα; Τι έχεις; Θες αγκαλίτσα; - Οχι - Θες φιλάκι; - Οχι - Θες έρωτα; - Ναι Ηθικό δίδαγμα; Μούμα θες έρωτα, έρωτα, έρωτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #559 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ο μέσος όρος ύπνου που χρειάζεται ένας άνθρωπος είναι 5 λεπτακια ακόμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #560 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Αγάπη μου αύριο έχει champions league; -Ναι μωρό μου. -Αχ ωραία θα βγω με τις φίλες μου. Πότε τελειώνει να ξέρω πότε να γυρίσω; -Υπολόγισε…. τέλη Μαίου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #561 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 -Ήθελε να χωρίσουμε επειδή λέει είμαι κολλημένος με την μπάλα… - Και τι είπες!; - Ε..την ρώτησα αν φεύγει δανεική ή με μεταγραφή… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #562 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 - Αγάπη μου, τι θα έκανες αν στα επόμενα 10 λεπτά καταστρεφόταν ο κόσμος; - Λατρεία μου θα έκανα έρωτα μαζί σου! - Ωραία… Και τα επόμενα 9 λεπτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #563 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 -Όταν ένας άνδρας τρέχει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου σε μια κοπέλα, ένα από τα δύο είναι καινούριο… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #564 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ο τροχός πρέπει μάλλον να έχει κολλήσει στο σημείο που γ@μ.νε το φτωχό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #565 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Τα πήρε η διπλανή μου στο μετρό, και καλά ότι κοίταγα τι έγραφε στο κινητό της… λες και με νοιάζει εμένα ποιος είναι ο Μάκης Λ. που του είπε να βρεθούν στις 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 6 Δεκεμβρίου 2013 Author #566 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Πάει ένα παιδάκι στη μαμά του κλαίγοντας - Μαμά, μαμά, στο σχολείο με φωνάζουν σαμπουάν! - Έλα τώρα Τζόνσον! Όχι πια δάκρυα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Δεκεμβρίου 2013 #567 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλα εχω λιωσει!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 6 Δεκεμβρίου 2013 #568 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Πως κανεια μια ξανθια να γελασει την Κυριακη;; Της λες το ανεκδοτο την παρασκευη ( εντωμεταξυ κ γω ξανθια ειμαι... χαχα αλλα οχι φυσικο) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 6 Δεκεμβρίου 2013 #569 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 πως μεταφραζεις το εξης ο μεθυσμενος μπαμπας μεθαει την νταντα των παιδιων του .η νταντα μεθαει την αλλη νταντα μεταφραση o ντηρλα dad ντηρλα νταντα ταρλα ντηρλά νταντά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 6 Δεκεμβρίου 2013 #570 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 γιατι οι ξανθιες κανουμ οχτω μηνες για να αλλαξουν την πανα του μωρου τους γιατι γραφει μεχρι 8 κιλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 6 Δεκεμβρίου 2013 #571 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 ποτε γιορταζουν τα βαμπιρ;; του Αη -Λάιτ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Δεκεμβρίου 2013 #572 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100.Ο γιατρός τον ρωτά:- Πίνεις, καπνίζεις;- Όχι, απαντά ο άντρας.Γιατρός:- Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά;Αντρας:- Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.Γιατρός:- Οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;Αντρας:- Όχι και ούτε πρόκειται.Γιατρός:- Και τότε γιατί θες να ζήσεις τόσο πολύ;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Δεκεμβρίου 2013 #573 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Μία φοιτήτρια μπαίνει σε ταξί στο Μεσολόγγι. Ρωτάει ο ταξιτζής:- Που να σε πάω;- Στην Αθήνα και γρήγορα γιατί δύο απουσίες ακόμα και χάνω το εξάμηνο.Τρέχει ο ταξιτζής και αυτή του λέει:- Έτσι πας ; Οι ταξιτζήδες στην Αθήνα πετάνε!Τελικά προλαβαίνει η κοπέλα. Στον ίδιο ταξιτζή μπαίνει φαντάρος για τα Γιάννενα.- Γρήγορα φίλε γιατί βγαίνω ΑΑ.Τρέχει ο ταξιτζής και του λέει ο φαντάρος:- Πώς πας έτσι; Οι ταξιτζήδες στην Αθήνα πετάνε!Τελικά προλαβαίνει και ο φαντάρος.Ο ταξιτζής παίρνει περίεργος το λεωφορείο για να δει τα ταξί της Αθήνας. Φτάνει στην Αθήνα, παίρνει ένα ταξί. Του λέει ο Αθηναίος ταξιτζής:- Που να σε πετάξω;- Στη Συγγρού, του απαντάει.Ο αθηναίος ταξιτζής:- Σε ποιό ύψος;- Ασε τις βλακίες και πήγαινε απ' το δρόμο!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Δεκεμβρίου 2013 #574 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 e-mail, Άραβα μαθητή στον πατέρα του:Το Βερολίνο είναι θαυμάσιο, οι άνθρωποι εδώ είναιυπέροχοι και μου αρέσει πολύ εδώ,αλλά πατέρα, ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο κολέγιο με τηFerrari 599 GTB από καθαρό χρυσό, όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο!Ο γιος σου, NasserΚαι η απάντηση του Άραβα πατέρα:20 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια μόλις μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό σου. Σε παρακαλώ σταματά να μας ντροπιάζεις! Πήγαινε και αγόρασε και εσύ ένα τρένο!!!! Με αγάπη, Ο πατέρας σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Δεκεμβρίου 2013 #575 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Και μια μεγαλη αληθεια..... 3 φράσεις με πλήγωσαν πιο πολύ στη ζωή μου: "Δεν υπάρχει άγιος βασίλης","Δεν μπορώ να σε δω ερωτικά",και "Δεν κάνουμε ντελίβερι τέτοια ώρα"!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος