ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #451 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 -Κούκλα σε κανει το ποτό.. -Μα δεν πινω! -Πινω όμως εγώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #452 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 -Ρε γυναικα γιατί βλέπεις εκπομπές μαγειρικής?αφού δεν ξέρεις να μαγειρεύεις! -Εσύ γιατί βλέπεις τσ0ν.ες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #453 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Τρεις έγκυες , μια μελαχρινή , μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά , πηγαίνουν στον γυναικολόγο για προγεννητικά τσεκ – απ . Ο γιατρός ρωτάει την μελαχρινή: «Σε ποια θέση έγινε η σύλληψη;» «Εκείνος ήταν από πάνω !», απαντάει διστακτικά εκείνη . «Τότε θα αποκτήσεις αγόρι !» λέει ο γιατρός . Η ίδια ερώτηση και για την κοκκινομάλλα : «Εγώ ήμουν από πάνω ! » λέει κοκκινίζοντας εκείνη . » Τότε θα αποκτήσεις κορίτσι !» λέει ο γιατρός . Τότε , η ξανθιά ξεσπά σε κλάματα . «Τι τρέχει ; » λέει ο γιατρός , προσπαθώντας να την ησυχάσει . » Ποιο είναι το πρόβλημα;» Και η ξανθιά του απαντάει με αναφιλητά : «Δηλαδή , γιατρέ , εγώ θα κάνω κουταβάκια;» 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #454 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 -Πόσο ύψος έχεις; -Πού να θυμάμαι ρε, έχω καιρό να μετρηθώ... -Έλα κάνε μια προσπάθεια... -Χμμμ, γύρω στο 1,80, αν δε μ'απατά... -H μνήμη σου; - Οχι, η...γυναίκα μου!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #455 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Πόσο αγχωτική η ημερομηνία λήξης στα προφυλακτικά. Σε βάζει να σκέφτεσαι "Θα γ@μ.σω μέχρι το 2017 ή θα λήξουν πάλι;"...!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #456 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 -Μωρό μου μαγαπάς? -Ναι,Ναι,Ναι...... -Αλήθεια? -ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #457 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ρώτησα τον Τάκη αν έχει εφημερίδα. "Μην είσαι χαζή, βρε", μου είπε, "Πού ζεις; Πάρε το iPad μου να κάνεις τη δουλειά σου". Η άτιμη η μύγα ούτε που κατάλαβε από πού της ήρθε...!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #458 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Μάδησα τη Μαργαρίτα να δω αν μ' αγαπάει. Τρεις ώρες μου πήρε. Πολύ μαλλί αυτή η κοπέλα...!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #459 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Φιλοι ντελιβεραδες... Τα κοτοπουλα ειναι σκοτωμενα δεν προκειται να φυγουν... Μην δενετε ετσι τις σακουλες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #460 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Πάω σε μια καφετέρια, βλέπω τη σερβιτόρα, σηκώνω το χέρι, έρχεται και μου λέει : - Θέλετε να παραγγείλετε; - Όχι, να πω μάθημα...!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #461 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Είδα τις προάλλες ένα άσπρο σμαρτάκι, με λεκέδες από διάφορα χρώματα στις πόρτες. Το καημένο! Θα το έπλυναν μαζί με τα χρωματιστά...!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 3 Δεκεμβρίου 2013 #462 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ρώτησα τον Τάκη αν έχει εφημερίδα. "Μην είσαι χαζή, βρε", μου είπε, "Πού ζεις; Πάρε το iPad μου να κάνεις τη δουλειά σου". Η άτιμη η μύγα ούτε που κατάλαβε από πού της ήρθε...!!! :bigemo_harabe_net-74: Ουτε ο Τάκης κατάλαβε απο πού του ήρθε..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 3 Δεκεμβρίου 2013 #463 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι γειά σας cosmote εκεί? Έχω πρόβλημα με το κινητό μου. -Καλημέρα σας,Μοντέλο? -Ε..... ντάξει ναι καλος είμαι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 3 Δεκεμβρίου 2013 #464 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ήταν ένας τύπος που καθόταν στην τουαλέτα σε μια καφετέρια και έκανε την… μεγάλη του ανάγκη όταν ξαφνικά ακούει: - Γεια, τι γίνεσαι; Ξαφνιασμένος που του μίλησε κάποιος από την διπλανή τουαλέτα απαντάει: - Όλα καλά. - Τι κάνεις τώρα; Ξαναρωτάει ο διπλανός του. - Τι να σου πω…ότι και εσύ φαντάζομαι! Του απαντάει ο τύπος έκπληκτος. - Μπορώ να έρθω από εκεί; Ξαναρωτάει ο διπλανός του. Ο τύπος μένει άναυδος με την ερώτηση που ακούει αλλά παραμένει ψύχραιμος και απαντάει: - Μπααα! Δεν θα το έλεγα! Είμαι πραγματικά απασχολημένος αυτή τη στιγμή…. Τότε λέει ο τύπος από την διπλανή τουαλέτα: - Ελενάκι σε κλείνω και θα σε ξαναπάρω σε λίγο. Είναι εδώ ένας μυστήριος που κάθε φορά που σε ρωτάω κάτι μου απαντάει αυτός! Το ηξερα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 3 Δεκεμβρίου 2013 #465 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ρε που τα βρισκετε ολα αυτα; Χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #466 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Ρε που τα βρισκετε ολα αυτα; Χαχαχα!Τα πιο πολλά στο ίντερνετ!και μερικά που ακούμε κάθε μέρα!!Εγώ απο μικρός μόλις ακούσω κάποιο πολύ ωραίο ανέκδοτο παίρνω μια θεια μου (λατρεύει τα ανέκδοτα) τηλέφωνο και καθόμαστε και γελαμε!!χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #467 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 -Αγάπη μου, πήρα μια ταινία για σενα και μια για μένα για το βραδυ! -Αληθεια; Με σκεφτηκες; Τι ταινια πηρες για μένα; -Μονωτική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #468 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Μιά πολύ συγκινητική κινέζικη ιστορία: 朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执 执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬昣 昸昸 慢正牧畯 摮椭慭敧敷止 湵浩条眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散戻捡杫 潲湵浩条洭穯氭湩 慥 灯捥捥捥慢正牧畯摮 椭慭 敧獭氭湩 慥牧摡敩瑮琨灯捥 捥捥 慢正牧畯摮椭慭 敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸 湵 浩条楬敮牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散汩 整牰杯摩慭敧牔湡 潩 敲慬楴敶执獧搴筮楤 灳慬湩楬 敮戭潬 正漻敶晲潬 Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺 Χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #469 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 ❒ Μ'αγαπα ❒ Δεν μ'αγαπα ✔ Δεπαναγα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #470 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Πως χαιρετιούνται στη σπιναλόγκα??!!! – Που σαι μωρή αρρώστιαααααα?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #471 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Οι άντρες που έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους είναι καλά προετοιμασμένοι για γάμο. Έχουν νιώσει πόνο κι έχουν αγοράσει κοσμήματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2013 #472 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Μιά πολύ συγκινητική κινέζικη ιστορία: 朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执 执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬昣 昸昸 慢正牧畯 摮椭慭敧敷止 湵浩条眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散戻捡杫 潲湵浩条洭穯氭湩 慥 灯捥捥捥慢正牧畯摮 椭慭 敧獭氭湩 慥牧摡敩瑮琨灯捥 捥捥 慢正牧畯摮椭慭 敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸 湵 浩条楬敮牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散汩 整牰杯摩慭敧牔湡 潩 敲慬楴敶执獧搴筮楤 灳慬湩楬 敮戭潬 正漻敶晲潬 Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺 Χαχαχαχα Σίγουρα κάποιοι θα μπήκαν στον πειρασμό να κάνουν μετάφραση στην Google ..... ε να το αποτέλεσμα !!! Το φως από την άνοδο φεγγάρι Ballad Qin Ying Executive Executive Executive Executive Jiong Yang Sha Mu Mu Chuan Jiong Yang Jing Wu Mi Jian Chuan ξυλοκοπήθηκε φως από την άνοδο φεγγάρι Lap 㑳 εκτελεστικό πάρει Si pigwash Youminshanzhen Dongdong αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη ισχύουν μόνο You Hao της SUI σε Σορέντο Ji πρόσδεση διατήρηση Sapporo Man Ελάτα Tu Mu Xia Zhendong Dong δίδυμο χαλαρή σκόνη Αντιστροφή της επιλογής Kuang Si pigwash You Hao Se Dong Dong Zao Φώτα Wan Wan Wan αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη Rex Dongdong ανυπόκριτη Wing Lin Xiao Kun Mu ΑΠΟΛΥΤΩΣ φώτα Wan Wan Wan αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη πρόσδεση διατήρηση Sapporo Man Ελάτα Tu Mu Xia Zhendong Μπορείτε Mu Xia Hao της peg Σαπόρο κατακράτηση άνθρωπος Ελάτα Zhendong Dong Tu δίδυμο διάσπαρτα διάσπαρτα σε όλη Μπορείτε συγχέεται Κύπελλο Όρος νωρίτερα Jiboyuyi χτυπήσει Qin Shi Zhen Qian Τσουάν εκτελέσει μαντεία Ελάτα Hui Xia Yan Tan Jindong peg είναι Xiaozhennishan χα χα χα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 3 Δεκεμβρίου 2013 #473 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Σίγουρα κάποιοι θα μπήκαν στον πειρασμό να κάνουν μετάφραση στην Google ..... ε να το αποτέλεσμα !!! Το φως από την άνοδο φεγγάρι Ballad Qin Ying Executive Executive Executive Executive Jiong Yang Sha Mu Mu Chuan Jiong Yang Jing Wu Mi Jian Chuan ξυλοκοπήθηκε φως από την άνοδο φεγγάρι Lap 㑳 εκτελεστικό πάρει Si pigwash Youminshanzhen Dongdong αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη ισχύουν μόνο You Hao της SUI σε Σορέντο Ji πρόσδεση διατήρηση Sapporo Man Ελάτα Tu Mu Xia Zhendong Dong δίδυμο χαλαρή σκόνη Αντιστροφή της επιλογής Kuang Si pigwash You Hao Se Dong Dong Zao Φώτα Wan Wan Wan αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη Rex Dongdong ανυπόκριτη Wing Lin Xiao Kun Mu ΑΠΟΛΥΤΩΣ φώτα Wan Wan Wan αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη πρόσδεση διατήρηση Sapporo Man Ελάτα Tu Mu Xia Zhendong Μπορείτε Mu Xia Hao της peg Σαπόρο κατακράτηση άνθρωπος Ελάτα Zhendong Dong Tu δίδυμο διάσπαρτα διάσπαρτα σε όλη Μπορείτε συγχέεται Κύπελλο Όρος νωρίτερα Jiboyuyi χτυπήσει Qin Shi Zhen Qian Τσουάν εκτελέσει μαντεία Ελάτα Hui Xia Yan Tan Jindong peg είναι Xiaozhennishan χα χα χα Ναι το είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή που το διάβασα... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Δεκεμβρίου 2013 #474 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Κινέζικος σουρεαλισμός !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 3 Δεκεμβρίου 2013 #475 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Μιά πολύ συγκινητική κινέζικη ιστορία: 朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执 执獧浻牡 楧敬 瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬昣 昸昸 慢正牧畯 摮椭慭敧敷止 湵浩条眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散戻捡杫 潲湵浩条洭穯氭湩 慥 灯捥捥捥慢正牧畯摮 椭慭 敧獭氭湩 慥牧摡敩瑮琨灯捥 捥捥 慢正牧畯摮椭慭 敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸 湵 浩条楬敮牡札慲楤湥 潴昣昸昸攣 散散汩 整牰杯摩慭敧牔湡 潩 敲慬楴敶执獧搴筮楤 灳慬湩楬 敮戭潬 正漻敶晲潬 Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺 Χαχαχαχα Σίγουρα κάποιοι θα μπήκαν στον πειρασμό να κάνουν μετάφραση στην Google ..... ε να το αποτέλεσμα !!! Το φως από την άνοδο φεγγάρι Ballad Qin Ying Executive Executive Executive Executive Jiong Yang Sha Mu Mu Chuan Jiong Yang Jing Wu Mi Jian Chuan ξυλοκοπήθηκε φως από την άνοδο φεγγάρι Lap 㑳 εκτελεστικό πάρει Si pigwash Youminshanzhen Dongdong αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη ισχύουν μόνο You Hao της SUI σε Σορέντο Ji πρόσδεση διατήρηση Sapporo Man Ελάτα Tu Mu Xia Zhendong Dong δίδυμο χαλαρή σκόνη Αντιστροφή της επιλογής Kuang Si pigwash You Hao Se Dong Dong Zao Φώτα Wan Wan Wan αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη Rex Dongdong ανυπόκριτη Wing Lin Xiao Kun Mu ΑΠΟΛΥΤΩΣ φώτα Wan Wan Wan αργά είναι ελλειπτική νωρίτερα Qi Qiao Mu επιστάτη πρόσδεση διατήρηση Sapporo Man Ελάτα Tu Mu Xia Zhendong Μπορείτε Mu Xia Hao της peg Σαπόρο κατακράτηση άνθρωπος Ελάτα Zhendong Dong Tu δίδυμο διάσπαρτα διάσπαρτα σε όλη Μπορείτε συγχέεται Κύπελλο Όρος νωρίτερα Jiboyuyi χτυπήσει Qin Shi Zhen Qian Τσουάν εκτελέσει μαντεία Ελάτα Hui Xia Yan Tan Jindong peg είναι Xiaozhennishan χα χα χα Με το ανέκδοτο δεν γέλασα (sorry ScarFace) , με την μετάφραση όμως... Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2013 - kalliroi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος