ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #276 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Λέει ο Τοτός στον καινούριο μαθητή του σχολείου: -Ο διευθυντής είναι πολύ μ***κας -Εεε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Είμαι ο γιος του διευθυντή! -Ξέρεις ΠΟΙΟΣ είμαι εγώ; Απαντάει ο Τοτός -Όχι -Ε, πάλι καλά, την γλίτωσα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #277 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ξεκινάει το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης. Η δασκάλα αρχίζει να εξηγεί στα παιδιά μέχρι που την διακόπτει ο Τοτός: Κυρία, εμείς που έχουμε γ***ήσει να πάμε για μπάλα; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #278 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ο τοτός γυρίζει από τις σχολικές εξετάσεις χαρούμενος -Πώς έγραψες; Τον ρωτάει με αγωνία ο πατέρας του -Πολύ καλά, απαντάει ο Τοτός, μόνο κάτι μου έκανε μεγάλη εντύπωση -Τι παιδί μου -Ο εξεταστής ήταν πολύ θρήσκος -Γιατί το λες αυτό, Τοτέ; -Κάθε φορά που απάνταγα σε μία ερώτηση εκείνος έλεγε: "Χριστός και Παναγιά!" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #279 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ο δάσκαλος ρωτάει το Τοτό: -Αν στη μια σου τσέπη έχεις 10 ευρώ και στη άλλη 20 ευρώ, τι έχεις Τοτό? -Έχω μόλις κλέψει χρήματα από τον πατέρα μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #280 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ο Τοτός συζητάει με τον Γιωργάκη: -Ο μπαμπάς μου είναι εξυπνότερος απ' τον δικό σου. -ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -Ο μπαμπάς μου είναι δυνατότερος απ' τον δικό σου. -ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -Η μητέρα μου είναι καλύτερη απ' τη δική σου. -Εδώ μάλλον έχεις δίκιο. Κι ο πατέρας μου το λέει αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 23 Νοεμβρίου 2013 #281 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Χριστοφορε, με πεθανες....!!! Ελιωσα απο τα γελια!!!!! Χαχαχα.... Εδωσες ρεστα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #282 Share 23 Νοεμβρίου 2013 (edited) Χριστοφορε, με πεθανες....!!! Ελιωσα απο τα γελια!!!!! Χαχαχα.... Εδωσες ρεστα!!!! Χαχαχα ετσι να γελαμε λίγο να περνάει ευχάριστα η ωρα! Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2013 - ScarFace 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #283 Share 23 Νοεμβρίου 2013 -Καλά ε με αυτό το μπουφάν είσαι τζιτζί... - Αλήθεια? - Ναι...φόρα και έναν φιόγκο για να σε λένε τζιτζιφιόγκο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #284 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Αγαπη ειναι οταν της αλλαζεις την λαμπα... Ερωτας οταν της αλλαζεις τα φωτα... Γαμος ειναι οταν της πληρωνεις την ΔΕΗ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #285 Share 23 Νοεμβρίου 2013 -Γιαννη να ξερεις εγω πριν τον γαμο ερωτα δεν κανω... -Καλα φωναξε με οταν παντρευτεις...!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #286 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Mόλις μου έδωσαν διαφημιστικό αναπτήρα από γραφείο τελετών που έγραφε την εξής ατάκα : "Κάθε τζούρα μας φέρνει πιο κοντά"! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #287 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Γυναίκα: Αγάπη μου; Κοιμάσαι με άλλες γυναίκες; Ανδρας: Όχι αγάπη μου, μόνο μαζί σου. Με τις άλλες μένω ξύπνιος όλο το βράδυ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #288 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ήρθε ο άλλος στο μπαρ να παραγγείλει κι έριξα λίγο ποτό πάνω του. Campari δεν πήρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #289 Share 23 Νοεμβρίου 2013 -Οι βλ@.ες έχουν πάντα αμφιβολίες. - Λες, ε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Νοεμβρίου 2013 #290 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ξανθιά σε κόκκινο φανάρι. Την πλησιάζει ένας Πακιστανός για να της καθαρίσει το τζάμι. Το καθαρίζει και ανταμοιβεται με 2€. Ανάβει πράσινο και φεύγει. Στο επόμενο κόκκινο φανάρι η ξανθιά με έκπληξη βλέπει τον ίδιο Πακιστανό να την πλησιάζει. Της λέει πόσο όμορφη ειναι (αφου έχει ήδη καθαρίσει το τζάμι) και εισπράττει αλλα 2€. Στο τρίτο φανάρι που την πιάνει παραπέρα, η ξανθιά χάνει τη μπάλα οταν βλέπει τον ίδιο Πακιστανό να την πλησιάζει με χαμόγελο. Του λέει: - Ρε άνθρωπε θα σου δώσω 5€ αν μου πεις πως τα καταφέρνεις και είσαι εσύ σε όλα τα φανάρια!!!! Και εκείνος απαντάει: - Όμορφη κυρία, αν μου δώσεις 10€ θα σου πω πως βγαίνεις απο την κυκλική πορεία! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #291 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ο σύζυγος: Ρε γυναίκα, τώρα που πεθαίνω πες μου την αλήθεια, ήμουν ο μοναδικός άντρας στην ζωή σου; Έλα πες μου την αλήθεια να μην πάω μ' αυτή την Aπορία στον άλλο κόσμο... Η σύζυγος: Ναι, κι αν δεν πεθάνεις;! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #292 Share 23 Νοεμβρίου 2013 - Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος. - Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: "Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #293 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ο άντρας στη γυναίκα του: - Γυναίκα πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις για να απολύσουμε την υπηρέτρια. Και εκείνη: - Και εσύ πρέπει να μάθεις να γ@μ.ς για να απολύσουμε τον κηπουρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #294 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Τι διαφορά έχει κάποιος που πέφτει από τον 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας με αυτόν που πέφτει από το κρεβάτι του; Ο πρώτος κάνει: Αααααααααα! Μπαμ!!! Ενώ ο δεύτερος: Μπαμ!!! Αααααααααα! Χαχαχαχαχαχαχαχα απο τα αγαπημένα μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #295 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Μεταξύ <ερωτευμένων>: - Με αγαπάς - Ε? Ναι... - Τότε ψιθύρισε μου στο αυτί μια γλυκιά κουβέντα.. - Πύραυλος σοκολάτα με αμύγδαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #296 Share 23 Νοεμβρίου 2013 -Γιατρέ έχω πρόβλημα στην όραση! -Σας πιστεύω, κύριέ μου, εδώ είναι κρεοπωλείο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #297 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Μια ξανθιά είναι μόνη στο σπίτι, και στη μέση της νύχτας, ακούει ένα περίεργο θόρυβο. - Ποιός είναι εκεί;;; ρωτάει με τη καρδιά της έτοιμη να σπάσει - Κανείςςςςςςς... απαντά ψιθυριστά μια φωνή - Ουφ, αϊ στο καλό, και τρόμαξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #298 Share 23 Νοεμβρίου 2013 - Σε ένα εστιατόριο ο πελάτηs λέει στο Γκαρσόν: - Σαs παρακαλώ, μήπωs μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα; - Γιατι, τι έχει; - Μου τρώει τιs πατάτεs! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #299 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Αγόρι: Είσαι σαν τον ήλιο............... Κορίτσι: Αλήθεια? Αγόρι: Ναι....Δε βλέπεσαι..........!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 23 Νοεμβρίου 2013 Author #300 Share 23 Νοεμβρίου 2013 - Πέρασε η ώρα ............ - Ήθελε τίποτα .......; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος