Daedalus 1 Νοεμβρίου 2013 #26 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Μια ξανθιά πάει στο super marker στον υπάλληλο στα γαλακτοκομικά είδη. "θα ήθελα 500γρ φέτα!", του λέει. "Συγγνώμη έβαλα 550 γραμμάρια. Να τα αφήσω;", λέει ο υπάλληλος. Και απαντά η ξανθιά "Αφησε τα. Βάλε τώρα τα 500 γραμμάρια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 1 Νοεμβρίου 2013 #27 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του . Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; " Τύπος : " Αμμο ! " Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ... Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; " Τύπος : " Αμμο ! " Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ". Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε . Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει : " Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; " Κι ο τύπος απαντά : " Μοτοσικλέτες " . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 1 Νοεμβρίου 2013 #28 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Το πρόβατο κάνει : ΜΠΕ. Το μαύρο πρόβατο πώς κάνει ; MΠΕ ΜΑΝ ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 1 Νοεμβρίου 2013 #29 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Γιατί τα SCODA έχουν την αντίσταση για το θερμαινόμενο τζάμι από την έξω μεριά του τζαμιού και όχι από την μέσα όπως όλα τα αυτοκίνητα; Για να ζεσταίνονται τα χέρια αυτών που το σπρώχνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 2 Νοεμβρίου 2013 Author #30 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.. Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό: «Έλα μ....., παραδέξου ότι χαθήκαμε». 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 2 Νοεμβρίου 2013 Author #31 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι: Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 2 Νοεμβρίου 2013 Author #32 Share 2 Νοεμβρίου 2013 - Μαμά, τώρα που έγινα 16 χρόνων να βάλω σουτιέν; - Όχι Μανώλη… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 2 Νοεμβρίου 2013 Author #33 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Τρομοκρατημένος βρήκα την πεθερά μου νεκρή στον κήπο.... Το κ...σκυλο την ξέθαψε πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 2 Νοεμβρίου 2013 Author #34 Share 2 Νοεμβρίου 2013 - Μωρό μου είμαι έγκυος!!!! Τι θα ήθελες να είναι?? - Πρωταπριλιά.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 2 Νοεμβρίου 2013 Author #35 Share 2 Νοεμβρίου 2013 ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ -τι έγινε ρε Σάκη πως πέθανε η πεθερά σου? -από δηλητηριώδη μανιτάρια -και οι μελανιές στο πρόσωπο? -δεν τα τρωγε η κ.....α!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #36 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Στον πόλεμο στέλνει ο στρατηγός έναν φαντάρο να μετρήσει τους εχθρούς. -Πόσοι ήταν, τους μέτρησες; -Ναι, είναι 504. -Και πώς είσαι τόσο σίγουρος; -Μέτρησα 4 μπροστά και καμιά πεντακοσαριά από πίσω τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #37 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Αγόρι:Κοιτα αγάπη μου ενα αστέρι που πέφτει,κάνε μια ευχη! Κορίτσι:εύχομαι να παντρευτουμε! Αγόρι:Μπαα αεροπλάνο ηταν! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #38 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Στο Facebook σε χάζευα, και έλιωνε το router μa όταν σε είδα απο κοντά εσπασα το computer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #39 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Αγόρι: Είσαι σαν τον ήλιο.... Κορίτσι: Αλήθεια? Αγόρι: Ναι....Δε βλέπεσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #40 Share 3 Νοεμβρίου 2013 - Καλά εσύ είσαι άσχημη! - Κι' εσύ είσαι μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εσύ είσαι πολύ άσχημη! - Κι' εσύ είσαι πολύ μεθυσμένος! - Ναι, αλλά εγώ αύριο δεν θα είμαι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #41 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Πηγαίνει ο Τοτός στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς του. - Έχετε παγωτό καρότο; - Όχι, απαντά ο ψιλικατζής. Ξαναπάει ο Τοτός την επόμενη μέρα, πάλι τα ίδια. Αυτό συνεχίστηκε για πέντε μέρες μέχρι που ο ψιλικατζής παρήγγειλε παγωτό καρότο. Πηγαίνει ο Τοτός πάλι. - Έχετε παγωτό καρότο; - Ναι, απαντά ο ψιλικατζής. - Πολύ χάλια δεν είναι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #42 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια νύχτα παθους; Το 20% ανάβει τσιγάρο, το 10% γυρίζει πλευρό και το 70% γυρίζει σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #43 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει η γιαγιά: - Ναι, ποιός είναι; - Είμαι ο Power Ranger! - Ποιός;;; - Ο Κόκκινος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 3 Νοεμβρίου 2013 Author #44 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Λέει ο ελέφαντας στον δεινόσαυρο: - Σου έκανε friend request ο Νώε; - Όχι. - Κακό αυτό.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 3 Νοεμβρίου 2013 #45 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Στην πολυκατοικια μας η θέρμανση θα λειτουργεί με φυσικό αεριο... Παραγγείλαμε 300 κιλα φασόλια ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 3 Νοεμβρίου 2013 #46 Share 3 Νοεμβρίου 2013 -Βοηθήστε με καλέ κύριε έχω να φάω 3 μέρες -Έλα από το σπίτι έχουμε φακές -Καλά .. αντέχω και 4 ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Νοεμβρίου 2013 Author #47 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Βλέπω κάποιες κοπελιές στον δρόμο και αναρωτιέμαι... Έχουν βαφτεί ή έχασαν στο paintball; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Νοεμβρίου 2013 Author #48 Share 7 Νοεμβρίου 2013 - Λόγος διαζυγίου; - Για θρησκευτικούς λόγους... - Δηλαδή; - Δεν παραδεχόταν πως στο κρεβάτι είμαι Θεός! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Νοεμβρίου 2013 Author #49 Share 7 Νοεμβρίου 2013 - Με απατάς! - Εγώ;!;! Μα τί πάθατε σήμερα!!!! Είσαι η τρίτη που μου το λέει!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Νοεμβρίου 2013 Author #50 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Πωπωπω τί καυτό σώμα είναι αυτό; - Ευχαριστώ, γυμνάζομαι. - Για το καλοριφέρ λέω.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος