Δίας 29 Νοεμβρίου 2013 #26 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Οκ......... Φιλε μου μην τα βαλεις γιατι ειναι κρυου νερου και θελουν ανεμιστηρες το καλοκαιρι. Αλλα μη βαλεις και τροπικα γιατι το χειμωνα θελουν θερμοστατες. Πιστευω τωρα να ειμαι πιο κατατοπιστικος ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Νοεμβρίου 2013 #27 Share 29 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ρε Στρατε ειπα εγω να μη τα βαλει ρε φιλε? Εγω απλα ειπα οτι το καλοκαιρι θα πρεπει να κανει τα κουμαντα το,ειδικα γι αυτα τα ψαρια!Εγω να σου πω την αληθεια σε οτι ψαρια ειχα ποτε δεν ειχα ανεμηστηρια το καλοκαιρι,γι αυτα ομως θα εβαζα.Θελω να πω οτι καποια απο τα τροπικα ισως αντεξουν λιγες μερες στη ζεστη και χωρις ανεμηστηρια,αυτα ομως δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξουν χωρις. Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Νοεμβρίου 2013 #28 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Τα ιδια λεμε ρε συ χαχαχαααααα Απ'οτι εχω διαβασει,και με 24 και 25 βαθμους δεν εχουν θεμα. Και σε ενυδρειο φιλου φυτεμενο που τα εχω δει με 27 θερμοκρασια μια χαρα τουμπανο ειναι. Αν κρατησει λοιπον το καλοκαιρι μια 25αρα δεν θα εχει θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Νοεμβρίου 2013 #29 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Ναι μια χαρα θερμοκρασια ειναι το 25 το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris patakatis 29 Νοεμβρίου 2013 #30 Share 29 Νοεμβρίου 2013 αφρικανεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος