egmajo 28 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω το fluval 405 και αφού το ανοίγω να το καθαρήσω δεν μπορώ να το κλείσω. Το κλεινω και μετά δακρίζει από τους μεντεσεδες. Ξέρει κανεις τί κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Το φιλτρο λειτουργει τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 28 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι κανονικά. Το πρόβλημα το εντοπίζω όταν πάω να το κλείσω. Σταματάει άμα το ανοιγοκλείσω καμιά δεκαριά φορές και μου κάνει την χάρη και σταματήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Μηπως τα κουτια που ειναι μεσα δεν εχουν κουμπωσει καλα και το εμποδιζει να κλεισει; Παιζει ομως και να εχεις θεμα με το λαστιχο μονωσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Πόσο καιρό το έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 28 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Ψάξου λίγο με το λάστιχο στεγανοποίησης ... Μήπως δεν κάνει καλή επαφή ;;; Μήπως λόγω παλαιότητας δεν στεγανοποιεί ;;; Μήπως έχει σκληρύνει....λίγο σπρέϊ σιλικόνης θα βοηθήσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 28 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Κουμπωνουν μια χαρα. Και κλεινει μια χαρα. Δεν νομίζω χάνει από το λάστιχο. Άμα έχανε από εκεί θα μου έχανε συνέχεια και απο παντού. Αυτο μου χάνει απο τους μεντεσεδες. Το έχω χρόνο αλλα το είχα πάρει μεταχειρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Ψάξου λίγο με το λάστιχο στεγανοποίησης ... Μήπως δεν κάνει καλή επαφή ;;; Μήπως λόγω παλαιότητας δεν στεγανοποιεί ;;; Μήπως έχει σκληρύνει....λίγο σπρέϊ σιλικόνης θα βοηθήσει.. Δοκίμασε λίγο αυτό που σου λέει ο Samian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 28 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Γιατί το σπρέι σιλικόνης; Για να μαλακώσει; Μήπως λίγο παρθένο ελαιόλαδο είναι καλύτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 28 Νοεμβρίου 2013 Author #10 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Γιατί το σπρέι σιλικόνης; Για να μαλακώσει; Μήπως λίγο παρθένο ελαιόλαδο είναι καλύτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Νοεμβρίου 2013 #11 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Μην το δοκιμάσεις. Στην εσχάτη με λίγο βαζελίνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 28 Νοεμβρίου 2013 Author #12 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Η βαζελινη είναι παραγωγό του πετρελαίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Νοεμβρίου 2013 #13 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Σου είπα στην εσχάτη. Όχι όμως λάδι που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 28 Νοεμβρίου 2013 Author #14 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Για να μαλακώσει; Να ψάξω μήπως το αλλάξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Νοεμβρίου 2013 #15 Share 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι. Το άλλο το βλέπεις μετά. Δοκίμασε να το βγάλεις τελείως, να το καθαρίσεις το λάστιχο και την εσοχή που πατάει πάνω στη κεφαλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 29 Νοεμβρίου 2013 #16 Share 29 Νοεμβρίου 2013 (edited) Έχω δυό fluval (305 & 405) και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Η λύση είναι το γράσο σιλικόνης σε αλοιφή (υπάρχει και σε σπρέι αλλά δε το έχω δοκιμάσει). Αφού καθαρίσεις το λάστιχο (o-ring), θα το επαλείψεις σε όλη του την επιφάνεια και το μήκος. Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2013 - aquarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
egmajo 29 Νοεμβρίου 2013 Author #17 Share 29 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος