JOHN1801 25 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2013 καλημέρα! θα ήθελα να ρωτήσω αν κανει να χρησιμοποιήσουμε στο ενυδρείο νερό από αφυγραντηρα.έχω στο σπίτι μου τη συγκεκριμένη συσκευή και μια μέτρηση που έχω κανει στο νερό έχει ph-7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 25 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραία ερωτηση! Το έχω και εγώ απορία αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Ξεχασε το.Νερό απο αφυγραντηρα ή κλιματιστικό απαγορεύται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 25 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 25 Νοεμβρίου 2013 ok ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 25 Νοεμβρίου 2013 (edited) συχνά πυκνά γίνετε αυτή η ερώτηση και πάντοτε η απάντηση είναι ότι απαγορεύεται. Εγώ απλά αναρωτιέμαι γιατί; Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2013 - Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Κι εγώ αναρωτιόμουν γιατί Χρήστο μέχρι που την απάντηση μου την έδωσε ο Stormtrooper. Τον γνωρίζουμε ως χομπίστα, τον γνωρίζουμε και ως επαγγελματία ψυκτικό.Δε θέλω να παίξω χαλασμένο τηλέφωνο και να μεταφέρω λάθος τα λόγια του αλλά αν θέλετε μπορώ να του ζητήσω να μας απαντήσει ή έστω να μεταφέρω εδώ ολοκληρωμένα την απάντηση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 25 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Έχετε ποτέ μετρήσεις νιτρικά και αμμωνία σε αυτό το νερό......θα πάθετε πλάκα. Χάρια τι άλλο μαζεύετε από την ατμόσφαιρα των σπιτίών μας. Άστο καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 26 Νοεμβρίου 2013 Η ερώτηση μου είναι ρητορική χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον, ειλικρινά με κούρασαν η απόλυτες απαντήσεις και η απαντήσεις δίχως ίχνος εξηγήσεις ώστε να γνωρίζουμε το γιατί και το πως και τους κινδύνους. ένα απλό κάνει ή δεν κάνει δεν αρκεί, και δεν απαιτώ πλήρες ανάλυση αλλά μια στοιχειώδες πρόταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Νοεμβρίου 2013 #9 Share 26 Νοεμβρίου 2013 Έχετε ποτέ μετρήσεις νιτρικά και αμμωνία σε αυτό το νερό......θα πάθετε πλάκα. Χάρια τι άλλο μαζεύετε από την ατμόσφαιρα των σπιτίών μας. Άστο καλύτερα.... εσύ φίλε μου αν έκανες μπορείς να μας πεις τι μέτρησες; όπως είπα ποιο πάνω δεν με καλύπτουν η αόριστες απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni 26 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 26 Νοεμβρίου 2013 Έχετε ποτέ μετρήσεις νιτρικά και αμμωνία σε αυτό το νερό......θα πάθετε πλάκα. Χάρια τι άλλο μαζεύετε από την ατμόσφαιρα των σπιτίών μας. Άστο καλύτερα.... εισαι σιγουρος οτι αν μετρησεις δεν θα βρεις μηδενικες τιμες? Μαλιστα εισαι σιγουρος οτι αν μετρησεις ξανα διαφορες παραμετρους δεν θα καταληξεις στο οτι μοιαζει πολυ με απιονισμενο νεορ ή νερο Α/Ο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος