montiliani 24 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Γενική κατηγορία ενυδρείου ΑμαζόνιοςΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):180-60-65Συνολικά Λίτρα:700Sump (λίτρα):-ΟργανισμοίΦυτά:valisneries,anubias,echinodorous,hygrofilia polysperma,και αλλα ευκολα...Ψάρια:σκαλαρια αρκετα,καρδιναλιοι καμια 30αρια,και μερικα κορυντορας..Άλλα είδη:Διακοσμητικά υλικάΦόντο:τα φυτα μουΠέτρες:λιγες χαλαζιακεςΞύλα:αρκετες ριζες και 2 καρυδεςΆλλα διακοσμητικά :-Υπόστρωμα:-Βυθός:carat 6 αμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2τ5 39 wattκαι 4τ5 24 wattΔιάρκεια φωτισμού:8 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:1 fluval fx5-2 fluval 405-1 eheim 2215Θέρμανση/ Ψύξη:2 eheim 300watt-6 ανεμιστηρες me stc-1000Λίπανση:ενα γενικο που και πουΠαροχή CO2:μπουκαλα 2κιλη κομπλε με ph controllerΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:-Διατροφή:-3-4 διαφορετικεςΠαράμετροιpH:6,6Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):30-40Φωσφορικά (PΟ4):0Μέση Θερμοκρασία (°C):27ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:200 λιτρα την βδομαδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:100 λιτρα Α/Ομε 100 απο προφυλτρα βρυσηΆλλες ρουτίνες συντήρησης:Φωτογραφίες: καλησπερα σε ολους μετα απο αρκετο καιρο που γραφτηκα και χιλια δυο προβληματα τον τελευταιο καιρο επιτελους κανω την παρουσιαση του μεγαλου μου ενυδρειου,θα ακολουθησει το reefaki μου που τωρα στηνεται και το μικρο και πρωτο μου 60αρι...πριν ενα χρονο περιπου που γραφτηκα εδω γνωριζα ελαχιστα πραγματα για το αγαπημενο μας hobby και αν και ξεκινησα με λαθη οπως ολοι μας χαρη στο φορουμ και αρκετα παιδια απο εδω εμπειρα που με βοηθησαν και τους ευχαρηστω, καθως και ατελειωτες ωρες διαβασματος θελω να ελπιζω πως κατι καταφερα...περιμενω γνωμες και αποψεις για την παραπανω βελτιωση του ενυδρειου μου..η φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο εμενα εεε δεν με λες και καλλιτεχνη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Αυτά ειναι λίτρα.... Πολύ ομορφο και φυσικό το αποτελεσμα, ιδανική κατοικια για τα σκαλαρια σου! Σωστα στημένο και με σωστες συνθήκες! Δύσκολα θα βρεθούν προτάσεις για βελτιώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 24 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Πωπω απλα υπέροχο! Συγχαρητήρια για το διαμάντι σου φιλε μου! Άντε αποτι βλέπω θα εχεις και απογόνους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 24 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Πανέμορφο το ενυδρείο σου φίλε να το χαίρεσαι. Πολύ φυσικό το αποτελεσμα πραγματική ζούγκλα. Τα ψαράκια σου θα είναι πολύ ευτυχισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 24 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Να το χαιρεσαι!!!!! Υπεροχο αποτελεσμα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 25 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Υπέροχο ενυδρειο φιλε μου!! να το χαιρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 25 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 25 Νοεμβρίου 2013 παιδια να ειστε καλα,ευχαρηστω για τα ομορφα σχολια σας χαιρομαι που σας αρεσε...το ενυδρειο ειναι σαν να το στησαμε μαζι γιατι χωρις την γνωση που προσφερει το φορουμ δεν θα ειχα το αποτελεσμα αυτο και στανταρ θα ειχα δωση τα δεκαπλασια λεφτα λογο λαθων απο αγνοια!!!και παλι ευχαρηστω,ελπιζω το ιδιο να σας αρεσει και το ρεεφακι που τωρα στηνω και ειναι σε φαση στρωσιματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 25 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 25 Νοεμβρίου 2013 απλά πανέμορφο .μπράβο σου πολύ καλή δουλειά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Νοεμβρίου 2013 #9 Share 25 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ωπα! Που ηταν αυτο το διαμαντι τοσο καιρο; Απλα πανεμορφο! Μπραβο φιλαρακι, εδωσες στα ψαρια σου ενα υπεροχο σπιτι! Εχω ομως δυο ερωτησουλες! Πως τα πανε οι καρδιναλιοι με τα σκαλαρια και για ποιο λογο εχεις 4 φιλτρα και δουλευουν; Μπραβο και παλι! Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 25 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Φτου, φτου να μην το ματιάσω!!! Είναι υπέροχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 25 Νοεμβρίου 2013 Author #11 Share 25 Νοεμβρίου 2013 καλημερα αδερφε και σε ευχαρηστω,οι καρδιναλιοι μεχρι στιγμης ειναι οκ δεν εχω δει κατι περιεργο για να τους βγαλω, ισως επειδη προυπηρχαν στο ενυδρειο ,και τα σκαλαρια μπηκαν 2-3 μηνων μικρουλια ,το πολυ φυτο που παιζει και οι αρκετες κρυψωνες ισως,παντως τωρα που μεγαλωσαν και γιναν ζευγαρια τα περισσοτερα μαλωνουν μεταξυ τους οταν υπαρχουν γεννες και δεν ασχολουνται με τα υπολοιπα και ελπιζω ετσι να παει αλλιως θα τα απομακρυνω....με τα φιλτρα το ξερω ειμαι υπερβολικοοοοοοοοοοοοος βαρατε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 25 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Ένα υπέροχο ενυδρείο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Και εγώ με το θέμα των φίλτρων είμαι υπερβολικός. Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Αρκεί να μην κάνουν το ενυδρείο πλυντήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Νοεμβρίου 2013 #13 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Μονο συγχαρητήρια μπορεί να πει κάποιος... Εύγε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Νοεμβρίου 2013 #14 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Αυτά είναι λίτρα για σκαλάρια! Μπράβο για όλη σου την προσπάθεια φίλε μου! Φαίνεται το μεράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Νοεμβρίου 2013 #15 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Οταν διάβασα τον τίτλο του θέματος λέω "ποιός ειναι τώρα αυτός που θεωρεί τον Αμαζόνιο δικό του;".......... Φίλε, πράγματι ο Αμαζονιος ειναι δικός σου!!!!! Πολλά μπράβο, υπέροχο αποτέλεσμα και ζηλευτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Νοεμβρίου 2013 #16 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ομορφο,μπραβο σου!Το δαβασμα και η υπομονη κανει θαυματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 25 Νοεμβρίου 2013 #17 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου συγχαρητήρια Περιμένουμε και καλύτερες φώτο να το απολαύσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Νοεμβρίου 2013 #18 Share 25 Νοεμβρίου 2013 καλημερα αδερφε και σε ευχαρηστω,οι καρδιναλιοι μεχρι στιγμης ειναι οκ δεν εχω δει κατι περιεργο για να τους βγαλω, ισως επειδη προυπηρχαν στο ενυδρειο ,και τα σκαλαρια μπηκαν 2-3 μηνων μικρουλια ,το πολυ φυτο που παιζει και οι αρκετες κρυψωνες ισως,παντως τωρα που μεγαλωσαν και γιναν ζευγαρια τα περισσοτερα μαλωνουν μεταξυ τους οταν υπαρχουν γεννες και δεν ασχολουνται με τα υπολοιπα και ελπιζω ετσι να παει αλλιως θα τα απομακρυνω....με τα φιλτρα το ξερω ειμαι υπερβολικοοοοοοοοοοοοος βαρατε με Εισαι κι εσυ ενα αξιο μελος της οικογενειας της Αμερικης! Ευγε! Αντε για να ανεβαινουμε σιγα σιγα γιται τα Αφρικανακια μας εχουν παρει φαλλαγγι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 25 Νοεμβρίου 2013 Author #19 Share 25 Νοεμβρίου 2013 για αλλη μια φορα σας ευχαριστω με κανετε και κοκκινιζω ,θα προσπαθησω και για καλυτερες φοτο με την πρωτη ευκαιρια, αν και τωρα ολο το βαρος το ριχνω στο θαλασσινο ,εκει και αν εχει πεσει διαβασμα μην κανω καμια πατατα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Νοεμβρίου 2013 #20 Share 25 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: Ρε φίλε μας έστειλες αδιάβαστους!!! Υπέροχο!!! Που το έχεις αυτί το "τέρας". Τρελά λίτρα, εδώ ένα 250 σκέφτομαι και μετράω το σπίτι πόντο πόντο να βρω χώρο και πάλι δυσκολεύομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Νοεμβρίου 2013 #21 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Και σε παρακαλώ αν θέλεις πές μας τι ενυδρείο (γυάλα/έπιπλο) χρησιμοποιείς; Το βλέπω όμορφο και περιποιημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 25 Νοεμβρίου 2013 Author #22 Share 25 Νοεμβρίου 2013 το ενυδρειο φιλε παρασκευα ειναι το anubias το Α-1800 το μεγαλο τις anubias αλλα το παλαιοτερο μοντελο, με 12αρι τζαμι κοντρες πανω κατω μαζι με το δικο του επιπλο και αγοραστηκε εδω απο φιλο του φορουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Νοεμβρίου 2013 #23 Share 25 Νοεμβρίου 2013 RESPECT!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 25 Νοεμβρίου 2013 #24 Share 25 Νοεμβρίου 2013 έχω και εγώ ενυδρείο......δηλαδή έχει και ο Γιάννης καΐκι !!!! ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!! ΤΕΛΕΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitriskyr27 25 Νοεμβρίου 2013 #25 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος