Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Γενική κατηγορία ενυδρείου ΚοινωνικόΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου 60 x 30 x 40 Συνολικά Λίτρα:70Sump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτά: 1 ανουμπια 1 καμπομπα 1 υγροφιλια και αλλα 2 που δεν θυμαμαι .................!!Ψάρια: -Άλλα είδη: σαλιγκαρια λαθρεπιβατεςΔιακοσμητικά υλικάΦόντο: αφισα μπλεΠέτρες:4 Ξύλα: - Άλλα διακοσμητικά :-Υπόστρωμα: ναι fluval flouriteΒυθός:λευκο χαλικιΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1 λαμπα 15 wattΔιάρκεια φωτισμού:8 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: fluval u3 εσωτερικοΘέρμανση/ Ψύξη: θερμοστατης sera 100 wattΛίπανση: -Παροχή CO2: -Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: -Διατροφή: - ΠαράμετροιpH:Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3):Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 ΣυντήρησηΑλλαγές νερού: Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Γεια σας το ενυδρειο μου το εκανα ανακαινιση το ειχα πολυ διαφορετικα και δεν μου αρεσε !!! το εστησα παλι απο την αρχη μαζι με τον ξαδερφο μου , που με εβαλε στο Φορουμ !!!!!!!!!!!! Εχουμε βαλει πετρες και φυτα και το μονο που μενει ειναι να κανουμε τις μετρησεις για να βαλουμε τα ψαρακια !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα. Ωραία προσπάθεια ! Έχετε καταλήξει σε ψαράκια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Γεια σου ρε Αγγελε! Το φτιαξες μια χαρα βλεπω. Μια παρατηρησουλα αν θες, τα φυτα που εχεις μπροστα βαλτα πισω και φερε την ανουμπια στην μεση! Η καμπομπα αριστερα και η χιγκροφιλια δεξια και στο κεντρο αν πιασουν θα σου φουντωσουν και θα σου κρυψουν το ενυδρειο! Το πισω δεξια μου φαινεται ειναι μπακοπα! Αντε καλογεμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 24 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα μας !!Όμορφο το φτιάξατε αλλά μου αρέσουν και οι προτάσεις του Sturm!! Eπίσης την ανούμπια αν δεν την έχεις δεμένη καλό θα είναι να το κάνεις γιατί θα σου σαπίσει. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 24 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 24 Νοεμβρίου 2013 καλως ηρθες φιλε....καλη προσπαθεια...μια παρατηρηση κ απο εμενα την ανουμπια που εχεις πισω γιατι δεν την πιανεις στον βραχο που εχεις μεσα?νομιζω πως θα ηταν καλητερα...θα σου πουν κ οι ποιο εμπηροι βεβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #6 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Η ανουμπια ειναι δεμενη πανω σε μια πετρουλα αλλα δεν φαινεται καλα! Δεν θα μου αρεσε να ειναι πανω στο βραχο.... Ευχαριστω Θοδωρη,ναι το πισω δεξια μαλλον ειναι μπακοπα....τα αλλα λεω να τα αφησω προς το παρον που ειναι μικρα για να φαινονται.... αργοτερα θα δουμε....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα. Ωραία προσπάθεια ! Έχετε καταλήξει σε ψαράκια ; Ευχαριστω!!! Λεω για γκαπυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 24 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλως ηρθες ξαδερφε!!! Ωραιο το φτιαξαμε το ενυδρειο τελικα!!!! Αμα φουντωσουν και τα φυτα θα δειξει πολυ πιο ομορφο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Νοεμβρίου 2013 #9 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Η ανουμπια ειναι δεμενη πανω σε μια πετρουλα αλλα δεν φαινεται καλα! Δεν θα μου αρεσε να ειναι πανω στο βραχο.... Ευχαριστω Θοδωρη,ναι το πισω δεξια μαλλον ειναι μπακοπα....τα αλλα λεω να τα αφησω προς το παρον που ειναι μικρα για να φαινονται.... αργοτερα θα δουμε....! Οκ μαζι σου αλλα καλυτερα αυτα να τα κανεις τωρα που δεν εχεις ψαρακια και που τα φυτα ακομη δεν εχουν πιασει. Μετα θα ειναι πιο δυσκολο! Η ανουμπια να ξερεις καποια στιγμη θα αρχισει να περπαταει και το μικρο βραχακι που την εχεις δεν θα φτανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotiskas 24 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω!!! Λεω για γκαπυ! 'Αγγελε κι εγώ νέος είμαι και ξεκίνησα με gubby!!Είναι τέλια στα προτείνω ανεπιφύλακτα !!!!Ειδικά όταν ξεκινήσουν και οι γέννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #11 Share 24 Νοεμβρίου 2013 'Αγγελε κι εγώ νέος είμαι και ξεκίνησα με gubby!!Είναι τέλια στα προτείνω ανεπιφύλακτα !!!!Ειδικά όταν ξεκινήσουν και οι γέννες συμφωνω μαζι σου ειναι τελεια ψαρακια ευκολα και εχουν τρομερα χρωματα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #12 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Οκ μαζι σου αλλα καλυτερα αυτα να τα κανεις τωρα που δεν εχεις ψαρακια και που τα φυτα ακομη δεν εχουν πιασει. Μετα θα ειναι πιο δυσκολο! Η ανουμπια να ξερεις καποια στιγμη θα αρχισει να περπαταει και το μικρο βραχακι που την εχεις δεν θα φτανει! ναι ενοητε οτι θα φτιαχτουνε ολα αυτα να μην εχω προβλημα μετα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 24 Νοεμβρίου 2013 #13 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Οκ! Αν ειναι θα κατσουμε να κανουμε τις αλλαγες πριν βαλουμε ψαρακια μεσα....ετσι ειναι και το πιο σωστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 24 Νοεμβρίου 2013 #14 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος αυτος ο βραχος που τον βρηκες ρε φιλε?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #15 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος αυτος ο βραχος που τον βρηκες ρε φιλε?????? τελειος εεεεε ;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Νοεμβρίου 2013 #16 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα και από εμένα Άγγελε και καλως ήρθες!!! Μια χάρα είναι το ενυδρείο σου. Καλογέμιστο! Α... και τα φυτάκια σου είναι μια χαρά, αστα να μεγαλώσουν ή τουλάχιστον να αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους και μετά να δείς (δούμε) για αλλαγές... Βρε κάτι μου Θυμίζει αυτό το ενυδρείο....κάτι μου θυμίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #17 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα και από εμένα Άγγελε και καλως ήρθες!!! Μια χάρα είναι το ενυδρείο σου. Καλογέμιστο! Α... και τα φυτάκια σου είναι μια χαρά, αστα να μεγαλώσουν ή τουλάχιστον να αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους και μετά να δείς (δούμε) για αλλαγές... Βρε κάτι μου Θυμίζει αυτό το ενυδρείο....κάτι μου θυμίζει.... σ'ευχαριστω Παρασκευα να εισαι καλα !!!! οσο για τις αλλαγες ναι το βλεπουμε !!! αυτο που σου θυμιζει μηπως ειναι το ενυδρειο που ειδες προχθες στο σπιτι μου ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Νοεμβρίου 2013 #18 Share 24 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-94: Ελα ρε Άγγελε αυτό είναι!!!!! :wootwoot: :wootwoot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #19 Share 24 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-94: Ελα ρε Άγγελε αυτό είναι!!!!! :wootwoot: :wootwoot: ναι ναι ναι ναι !!!!!! αυτο ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 24 Νοεμβρίου 2013 #20 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες φιλε μου! Πολύ καλη προσπαθεια!μου αρεσει πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 24 Νοεμβρίου 2013 Author #21 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες φιλε μου! Πολύ καλη προσπαθεια!μου αρεσει πολυ!! καλησπερα σ'ευχαριστω πολυ !!! πραγματικα η αλλαγη ηταν ριζικη 2 ολοκληρες μερες μου πηρε αλλα τα καταφερα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 4 Δεκεμβρίου 2013 #22 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Κανένα νέο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Δεκεμβρίου 2013 #23 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Έβαλες τελικά τα Γκάμπυ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 5 Δεκεμβρίου 2013 Author #24 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Κανένα νέο; απο βδομαδα θα εχουμε αρκετα!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 5 Δεκεμβρίου 2013 Author #25 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 Έβαλες τελικά τα Γκάμπυ . φιλε απο βδομαδα θα τα βαλω !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος