dimitris76 24 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη την τροφη? Τι γνωμη εχετε? Θελω να ταισω ενα Kardinal bangai που τρωει ως τωρα μονο κατεψυγμενα cyclops... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Σαν τροφή είναι πολύ καλή.... το κρίνω από τα ψαράκια μου, αλλά δεν την δοκίμασα σε Kardinal bangai Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 24 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη την τροφη? Τι γνωμη εχετε? Θελω να ταισω ενα Kardinal bangai που τρωει ως τωρα μονο κατεψυγμενα cyclops... Δημητρη την είχα δοκιμάσει πριν κανένα χρόνο άλλα δεν έμεινα και με τις καλύτερες εντυπώσεις παρόλο την όμορφη συσκευασία που σε προϊδεάζει για κάτι το κάλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 24 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Εχει κανεις να μου προτεινει καμμια δοκιμασμενη τροφη για αυτο το ψαρι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 24 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάλι την ταΐζω στο ενυδρείο μου, και την ταΐζει και ένας φίλος μου που έχει και cardinal, και την τρώει μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 25 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Εχει κανεις να μου προτεινει καμμια δοκιμασμενη τροφη για αυτο το ψαρι??? Calanus Powder http://food4fish.co.uk/product.php?n=calanusreg-powder&i=68 Θα την φάει 1000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 25 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Calanus Powder http://food4fish.co.uk/product.php?n=calanusreg-powder&i=68 Θα την φάει 1000% Που την βρισκουμε στην Ελλαδα? Σε μια αναζητηση που εκανα βρηκα calanus αλλα οχι την powder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 26 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 26 Νοεμβρίου 2013 Ο Νιντάλ την είχε κι το Cosmozoo κι το RC planet. Νομίζω οτι την έχει κι ο Υδάτινος Κόσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 26 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 26 Νοεμβρίου 2013 Ο Νιντάλ την είχε κι το Cosmozoo κι το RC planet. Νομίζω οτι την έχει κι ο Υδάτινος Κόσμος. Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος