Digital Reason 6 Απριλίου 2014 Author #176 Share 6 Απριλίου 2014 Valencienna Puellaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Απριλίου 2014 #177 Share 6 Απριλίου 2014 πολυ ομορφο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 6 Απριλίου 2014 Author #178 Share 6 Απριλίου 2014 Ο Yellow watchman παρολο την ομορφια και την χαρη του, δεν ειναι εργατης. Τουλαχιστον εμενα που τον ειχα στις αρχες δεν διύλιζε την άμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 6 Απριλίου 2014 Author #179 Share 6 Απριλίου 2014 Με τις εφιλιες αν τις εχω μαζί και η μια να ακουμπαει την αλλη, πιστευετε θα υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Απριλίου 2014 #180 Share 6 Απριλίου 2014 Με τις εφιλιες αν τις εχω μαζί και η μια να ακουμπαει την αλλη, πιστευετε θα υπαρχει προβλημα? Κανενα θεμα και δειχνουν πανεμορφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 6 Απριλίου 2014 Author #181 Share 6 Απριλίου 2014 (edited) Καλύτερα πάνω οπως ειναι τωρα ή κατω στην αμμο οπως πριν? Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2014 - Digital Reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Απριλίου 2014 #182 Share 6 Απριλίου 2014 σχετικο ειναι εαν δεν τις ενοχλει η κυκλοφορια ολα οκ το βλεπεις ,πως αντιδρα πως ανοιγει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 6 Απριλίου 2014 Author #183 Share 6 Απριλίου 2014 σ΄ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 7 Απριλίου 2014 Author #184 Share 7 Απριλίου 2014 Καλημέρες σε όλους! Ξυπνάω σήμερα και κατευθυνόμενος στο μπάνιο βλέπω κάτι περίεργο στο πάτωμα! Μπα, λέω δεν είναι δυνατόν, κάποιο όνειρο βλέπω.....χαχαχαχαχα! Η μία από τις δύο Chromis μόλις είχε κάνει άλμα εξόδου (όχι στις αγορές) από το ενυδρείο ! Ευτυχώς ακόμα ανέπνεε. Την πιάνω προσεχτικά και την ρίχνω πάλι μέσα. Πάει και σκαλώνει σε ένα βραχάκι στο βυθό αλλά τουμπαρισμένη. Μετά από 2-3 λεπτάκια κολυμπούσε μαζί με την άλλη. Ευτυχώς την είχα προλάβει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Απριλίου 2014 #185 Share 7 Απριλίου 2014 Ησουν την καταλληλη στιγμη στο σωστο σημειο Ευτυχως που το ειδες και το προλαβες Τωρα πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 7 Απριλίου 2014 Author #186 Share 7 Απριλίου 2014 Μια χαρά ειναι τωρα! Ευτυχως. Ειναι πολύ ωραια ψαρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Απριλίου 2014 #187 Share 7 Απριλίου 2014 Τυχερη η χρωμιδα αγιο ειχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Απριλίου 2014 Author #188 Share 10 Απριλίου 2014 Η πίσω μεριά του βράχου, το κοπαδακι και τα σκληρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Απριλίου 2014 Author #189 Share 10 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Απριλίου 2014 Author #190 Share 10 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 10 Απριλίου 2014 #191 Share 10 Απριλίου 2014 Έχεις φτιάξει ένα ενυδρείο ΌΝΕΙΡΟΟ!!! Να 'σαι καλά να το χαίρεσαι και να το χαζεύεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Απριλίου 2014 #192 Share 10 Απριλίου 2014 Ωραιο εχει γινει... Μπραβο σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 10 Απριλίου 2014 #193 Share 10 Απριλίου 2014 πολύ όμορφο ενυδρείο! Μπράβο φίλε! Να το χαίρεσαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Απριλίου 2014 Author #194 Share 10 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά πειτε μου πόσες ώρες έχετε φάει κολημένοι μπροστά στο τζαμι του ενυδρείου και να χαλαρώνεται? Σαν να έχεις βάλει το National Geographic και να χαζευεις. Και καμια φορά να περνάει και κανενας (γυναίκαι, γονείς....) από δίπλα και να λέει..."πάει τον χάνουμε ετούτον".....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Απριλίου 2014 #195 Share 10 Απριλίου 2014 τρομερή εξελίξει μπράβο σου ωραία χρώματα και υγεία βλέπω συνέχισε ετσι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 10 Απριλίου 2014 #196 Share 10 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά πειτε μου πόσες ώρες έχετε φάει κολημένοι μπροστά στο τζαμι του ενυδρείου και να χαλαρώνεται? Σαν να έχεις βάλει το National Geographic και να χαζευεις. Και καμια φορά να περνάει και κανενας (γυναίκαι, γονείς....) από δίπλα και να λέει..."πάει τον χάνουμε ετούτον".....!!! Εγω είμαι και "τυχερός", λογω επαγγέλματος δουλεύω από το σπίτι και δίπλα από το γραφείο μου ακριβώς είναι το ενυδρείο σε απόσταση ουτε 1 μετρο! Οπότε τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα μονο αγκαλιά δεν το εχω πάρει! Και πραγματικά είναι υπέροχο όταν για λιγα λεπτά να ξεφύγω από το άγχος και την πίεση της δουλειάς γυρνάω το κεφάλι μου και ξεχνιέμαι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Απριλίου 2014 #197 Share 11 Απριλίου 2014 ομορφαινει μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 11 Απριλίου 2014 #198 Share 11 Απριλίου 2014 Ωραιες φωτογραφιες,φοβερα χρωματα,πολυποδες στην τσιτα,υγεια σε κοραλλια και ψαρια!! γιωργο εχεις ενα πολυ πολυ ομορφο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Απριλίου 2014 #199 Share 11 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά πειτε μου πόσες ώρες έχετε φάει κολημένοι μπροστά στο τζαμι του ενυδρείου και να χαλαρώνεται? Σαν να έχεις βάλει το National Geographic και να χαζευεις. Και καμια φορά να περνάει και κανενας (γυναίκαι, γονείς....) από δίπλα και να λέει..."πάει τον χάνουμε ετούτον".....!!! Ποσες ωρες? Ολοι την ημερα εκτος απο το πρωι που ειμαι σχολειο και το απογευμα 1,5 - 2 ωρες που εχω μαθημα Πολυ ωραια κοραλια με φοβερα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Απριλίου 2014 #200 Share 11 Απριλίου 2014 Εχω πιει πολλα καφασια μπυρες μπροστα στο ενυδρειο... Βασικα σε ολα μου τα ενυδρεια, αλλα στο ρηφακι τις πιο πολλες απ ολα τα αλλα μαζι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος