pitsiovic 22 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Εδώ και 1,5 χρόνο έχω 1 ζευγάρι ancistrus.Και τον τελευταίο μήνα απλά τα άλλαξα ενυδρείο. Πήγαν σε μεγαλύτερο.Τοσο καιρό τα φυτά ούτε τα ακουμπούσαν και τώρα που μπήκαν στο μεγάλο παρατήρησα ότι μασάνε τα φύλλα ενώς από τους 3 echinodorus που έχω.Αυτό πιστεύω πως ίσως να έγινε γιατί την πρώτη βδομάδα τάιζα πάρα πολύ λίγο...Και ίσως από την πείνα τους να άλλαξαν συνήθειες.Θα σταματήσουν τώρα ή δεν πρόκειτε.Κανένας με ανάλογη εμπειρία.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2013 Τωρα που τα δοκιμασαν παιζει και μην σταματησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 22 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 22 Νοεμβρίου 2013 Γενικα echinodorus και ancistrus δεν πανε μαζι, σε αυτο εχω καταληξει απο οσα εχω διαβασει και ετσι δεν εβαλα echinodorus στο ενυδρειο μου μια και εχω εναν ancistrus. Τωρα για το αν σταματησουν, ο δικος μου το καλοκαιρι που μπλοκαρε η ταιστρα ( ευτυχως για λιγο) εφαγε το polysperma αλλα τωρα δεν το εχει ξαναακουμπησει , ελπιζω να ισχυει και για τον echinodorus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsiovic 22 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 22 Νοεμβρίου 2013 Μάλιστα.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Ταιζε τον με δισκια που περιεχουν φυτικη τροφη και σπιρουλινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος