linglong 7 Φεβρουαρίου 2014 #26 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 ωραιος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Φεβρουαρίου 2014 #27 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Να ξερεις οτι αυτα τα συστηματα δεν ειναι σταθερα στην παροχη τους και πρεπει να εισαι απο πανω για να τα ανοιγοκλεινεις καθε μερα.Δεν ξερω πως δουλευει το συγκεκριμενο αλλα ολα καπως ετσι ειναι.Επισης μακροπροθεσμα βγαινει πολυ ακριβοτερο απο ενα ολοκληρομενο συστημα μπουκαλας το οποιο ειναι ακριβο μονο στην αγορα του αλλα το καλυτερο και το πιο σταθερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 7 Φεβρουαρίου 2014 Author #28 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Να ξερεις οτι αυτα τα συστηματα δεν ειναι σταθερα στην παροχη τους και πρεπει να εισαι απο πανω για να τα ανοιγοκλεινεις καθε μερα.Δεν ξερω πως δουλευει το συγκεκριμενο αλλα ολα καπως ετσι ειναι.Επισης μακροπροθεσμα βγαινει πολυ ακριβοτερο απο ενα ολοκληρομενο συστημα μπουκαλας το οποιο ειναι ακριβο μονο στην αγορα του αλλα το καλυτερο και το πιο σταθερο. το έχω 3 εβδομάδες δουλεύει ασταμάτητα και η παροχή co2 μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι σταθερή. Κόστος ανταλλακτικού 25 €. Βάση πληροφοριών από το κατάστημα που το αγόρασα θα μου βγάλει περίπου 5 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Φεβρουαρίου 2014 #29 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 (edited) το έχω 3 εβδομάδες δουλεύει ασταμάτητα και η παροχή co2 μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι σταθερή. Κόστος ανταλλακτικού 25 €. Βάση πληροφοριών από το κατάστημα που το αγόρασα θα μου βγάλει περίπου 5 μήνες. Μακαρι να σου βγαλει 5 μηνες αλλα δυσκολο το βλεπω ειδικα αν δουλευει ασταματητα και 24ωρο.. 25 ευρω το ανταλλακτικο ειναι ακριβο,γνωμη μου..2 ανταλλακτικα να αλλαξεις,συν το κοστος αγορας του αρχικου ειναι ενα ολοκληρομενο συστημα με 2κιλη μπουκαλα που καλυτερη λυση δεν υπαρχει..κοστος γεμισματος 3-4 ευρω ανα 3-4 μηνες (αναλογος την χρηση και τα λιτρα)Οπως βλεπεις μακροπροθεσμα το ολοκληρομενο συστημα συμφαιρει πιο πολυ,ασε που αν θες να το πουλησεις δεν χανει τα λεφτα του.. edit: Αν διαβασεις το λινκ που εδωσες πιο πανω γραφει οτι κρατα απο 2 εως 4 μηνες αναλογα την χρηση. Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 7 Φεβρουαρίου 2014 Author #30 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Μακαρι να σου βγαλει 5 μηνες αλλα δυσκολο το βλεπω ειδικα αν δουλευει ασταματητα και 24ωρο.. 25 ευρω το ανταλλακτικο ειναι ακριβο,γνωμη μου..2 ανταλλακτικα να αλλαξεις,συν το κοστος αγορας του αρχικου ειναι ενα ολοκληρομενο συστημα με 2κιλη μπουκαλα που καλυτερη λυση δεν υπαρχει..κοστος γεμισματος 3-4 ευρω ανα 3-4 μηνες (αναλογος την χρηση και τα λιτρα)Οπως βλεπεις μακροπροθεσμα το ολοκληρομενο συστημα συμφαιρει πιο πολυ,ασε που αν θες να το πουλησεις δεν χανει τα λεφτα του.. edit: Αν διαβασεις το λινκ που εδωσες πιο πανω γραφει οτι κρατα απο 2 εως 4 μηνες αναλογα την χρηση. θεωρώ ότι αποτελεί την καλύτερη λύση για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με μπουκάλα μανόμετρα και ph μέτρα, είναι αξιόπιστο, Θεωρώ ότι θα βγάλει περίπου 5 μήνες γιατί τον ρυθμιστή του τον έχω ανοιχτό ελάχιστα και παρέχει ήδη στο ενυδρείο αρκετό co2. Γνωστός σε 400 λίτρα άλλαξε ανταλλακτικό μετά από 3,5 μήνες. και για να μην παρεξηγηθώ σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι καλύτερο από μπουκάλα απλά θεωρώ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 7 Φεβρουαρίου 2014 Author #31 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 ωραιος!!!! ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #32 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Νεες φωτος εβαλα και αλλες ριζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 15 Φεβρουαρίου 2014 Author #33 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Οι ριζες μουλιασαν και το τελικο aquascape Σχολια δεκτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Φεβρουαρίου 2014 #34 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #35 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Μετά από αρκετό καιρό χρήσης του sicce co2 έχω να σας πω ότι είναι πολύ καλή επιλογή για κάποιων που δεν θέλει να μπλέξει με μπουκάλες. Αφού ρυθμίσουμε το ροοστάτη που έχει ,για την ποσότητα του co2 που θα ρίχνει στο νερό, (εμένα μου πήρε μια βδομάδα) η ποσότητα παραμένει σταθερή το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι πρέπει μια φορά στις 20 ημέρες να το καθαρίζουμε. Επίσης να σας ενημερώσω ότι έχω μείνει και αρκετά ικανοποιημένος με τα led που έχω τοποθετήσει στο ενυδρείο για κύριο φωτισμό. 2xhigh power led 20 watt / led 6500k 1800 Lm / led 2x high power led 10 watt /led 6500 k 1100 Lm/led 1x 1 μέτρο Blue led stripe 14.4 watt 1x 0.5 μέτρο Real red led stripe 7.2 watt Σύνολο watt 81.6 Σύνολο Lm 5800 Σύντομα και φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 27 Φεβρουαρίου 2014 Author #36 Share 27 Φεβρουαρίου 2014 Φωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος