ScarFace 21 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο αρκετες ατυχιες κατα την διαρκεια του καλοκαιριου (ενυδρειακα και μη) πλεον μπορω να λεω οτι ολα πανε παρα πολυ καλα!! Θα ηθελα λοιπον να μοιραστω μαζι σας την νικη που ειχαμε χθες και περασαμε στις ημιτελικες φασεις του κυπέλου ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ.. Δεν είναι μονο η ομαδική επιτυχία που ειχαμε αλλα οτι στο επόμενο παιχνιδι θα υπαρχουν αρκετοί scouters απο όλη την Ελλάδα με σκοπο να βρουνε και να αναδείξουν νέα ταλέντα! Οποτε ευχηθειτε μου καλη τύχη γιατί θα την χρειαστω λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Καλη τυχη φιλε μου και υγεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Kαλή επιτυχία και από εμένα φίλε μου και φυσικά οτι καλύτερο ας προκύψει :bigemo_harabe_net-195: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 21 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 21 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-122: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Καλή τύχη Χριστόφορε! Εύχομαι κάποια στιγμή να τρέχουν τα παιδιά μου να σου πάρουν αυτόγραφο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Νοεμβρίου 2013 Author #6 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παρα πολύ παιδια! Καλή τύχη Χριστόφορε! Εύχομαι κάποια στιγμή να τρέχουν τα παιδιά μου να σου πάρουν αυτόγραφο. Χαχα μωρέ λες?άντε μακαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος