Jin Kazama 11 Δεκεμβρίου 2013 #26 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία ψάρια οι ξιφοφόροι Θοδωρή αλλά εξίσου ωραίοι και οι δικοί σου ( χρωματικά ) . Στο παρελθόν ( μέσα στο μπάχαλο που είχα ) ο πρώτος ξιφοφόρος ήταν ένας κατακόκκινος όπως είπες με διπλό ξίφος στην ουρά ( ένα πάνω - ένα κάτω ) αλλά στο τέλος τον έχασα μια και βρέθηκε ένα πρω'ι' στο πάτωμα μου . Οι επόμενοι δύο που ακολούθησαν δεν κράτησαν και πολύ χωρίς να ξέρω ούτε εγώ τον λόγο . Συμφωνώ και με την ανωτέρω διατύπωση σου , πράγματι είναι νευρικοί και πάνε βολίδα στο ενυδρείο οπότε συνεπάγεται ότι θέλουν τα λίτρα τους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Δεκεμβρίου 2013 #27 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω(γκαπυ) μονο θυληκα εχω....αυτα επιβιωσανε...δεν ξερω γιατι....ισως να ειναι πιο ανθεκτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Δεκεμβρίου 2013 #28 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 Αστα τα κοριτσια μονα τους,δεν πειραζει μεχρι να δεις τι θα κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 12 Δεκεμβρίου 2013 #29 Share 12 Δεκεμβρίου 2013 ωραία χρώματα,να μακροημερέψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Απριλίου 2014 #30 Share 2 Απριλίου 2014 Πάει ο παλιός ο χρόνοοοοος ! Έχεις χρόνο να μας κάνεις ένα update ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος