dimos 20 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Ποια αλγη ειναι αυτη ? Και γιατι μου θολωνει το ενυδρειο μονο συφκεκριμενες ωρες οσο προχωραει η μερα και κοντευουν να σβησουν τα φωτα καθαριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ειναι και στον βυθο σου; ειναι παντου στο ενυδρειο; Σαν κυανοβακτηριο μου φαινεται! Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Στο βυθό υπάρχει cuba πάντου και δεν έχει άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Βλεπεις αν εχει η αμμος ή το χαλικι σου; Εχεις μια ολικη απ το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ειναι ενα βιντεο πριν μια βδομαδα ....αυτο πουε ενοχλει ειναι η θολουρα μερικες ωρες τη ς ημερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Δημο σαν κυανοβακτηριο μου φαινεται αλλα περιμενε και καμια αλλη αποψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Νοεμβρίου 2013 Author #7 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Τουφιτσες είναι αλλά έχει πολυ ζωηρό πρασινο χρωμα η άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 20 Νοεμβρίου 2013 μυριζει εντονα σαν πρασιναδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 20 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 20 Νοεμβρίου 2013 (edited) Όχι δε μυρίζει Μιλάμε έχω σαλταρει δε μπορώ να καταλάβω τι είναι Τα φώτα αρχίζουν να ανάβουν κατα της 14:30 και ως 15:30 έχουν ανάβει και τα 264 watt και σβήνουν σταδιακά απο τις 23:30 έως 12:30 η θολούρα κατα τις 18:30 αρχίζει και εξαφανίζεται κοντά στο σβήσιμο είναι καθαρό εντελώς Έχω κανει και συσκότιση 5 ημερών και όταν ανοιξα το ενυδρείο επαθα σοκ ηταν χειρότερα ....χρειάστηκε να κάνω απανωτές αλλαγές για να δω μέσα Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2013 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 21 Νοεμβρίου 2013 #10 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Green Beard Άλγη μου μοιάζει.... Οσο για το θόλωμα , πρεπει να ειναι βακτηρια, πειραξες τιποτα τα φιλτρα σου η βυθο τελευταία? Με μπολιασμα των φίλτρων ξανα θα στο διορθωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Νοεμβρίου 2013 Author #11 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω πειράξει το βυθό τα φίλτρα μονο τα μηχανικά πλενω και πίστεψε με έχω αρκετή βιολογία ....βεβαία για να μου φύγει η ιδέα θα μπολιασω απο φίλο Αυτό που μου κανει εντύπωση είναι ότι η θολούρα στη διαρκεια της ημερας έρχεται και φεύγει ....ουσιαστικά η άλγη δε με ενοχλεί ισά ισά δείχνει και ωραία το θθεμα είναι αν η θολούρα προέρχεται απο αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Δημο,εδω εισαι φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Νοεμβρίου 2013 Author #13 Share 21 Νοεμβρίου 2013 (edited) Η θολούρα μου λέτε γιατί υπάρχει ? Είναι απο την άλγη ? Όσο για το ειδος της αλγης ναι αύτη πρεπει να είναι .....σαν εμφάνιση μεσά στο ενυδρείο δείχνει ωραία άλλα αν οφείλεται σε αύτη η θολούρα θέλω να φύγει Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2013 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 26 Νοεμβρίου 2013 #14 Share 26 Νοεμβρίου 2013 Oτι εμφανιζεται και φευγει ειναι πολυ περιεργο.Οχι δε νομιζω οτι υπαιτιος ειναι η αλγη (οχι η συγκεκριμενη που εχεις).Πρεπει να ελεγξεις λιγο τα φιλτρα σου.Ειχα και εγω θολουρες παλιοτερα αλλα λυθηκαν με ενα καλο καθαρισμα και των 2 εξωτερικων.Εχεις βαλει υποστρωμα;Υ.Γ:Ρε φιλε εσυ περασες και μενα με τη Cuba.Πολυ ωραιο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 26 Νοεμβρίου 2013 Author #15 Share 26 Νοεμβρίου 2013 Ναι έχω υπόστρωμα άλλα δε πιστεύω οτι είναι απο κει Για τα φίλτρα που λες το έχω σκεφτεί και μάλλον τώρα το σαββατοκύριακο θα τα καθαρισω και τα δυο θα τα απολυμανω και θα μπολιασω απο καθαρό ενυδρείο Η cuba πράγματι είναι καταπληκτικό φυτο οτάν γίνεται καλά με πάχος και είναι και πυκνή Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 17 Ιανουαρίου 2014 Author #16 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Λίγη βοήθεια έχω σηκώσει τα χέρια Συσκότιση δεν έκανε τιποτα απλα χειροτέρεψε Τακτικές αλλαγές τιποτα μεσα σε 10 λεπτα τα ίδια Ερυθρομυκίνη ? Καμια ανταπόκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιανουαρίου 2014 #17 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Δημο green water ειναι.Διαβασε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 17 Ιανουαρίου 2014 #18 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Φίλε καλό κουράγιο με αυτή την άλγη. Εγώ αν και μετά από μήνα σώθηκα με την προσθήκη φυτών ταχείας ανάπτυξης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 17 Ιανουαρίου 2014 Author #19 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Μα έχω κανει συσκότιση και δεν άλλαξε καθόλου Και λογου μικρής ιχθυοφορτωσης νιτρικά δεν μπορώ να μετρησω σχεδόν καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιανουαρίου 2014 #20 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Δημο,δες και τους αλλους τροπους καταπολεμισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 17 Ιανουαρίου 2014 Author #21 Share 17 Ιανουαρίου 2014 Όπως λέει και μια διαφήμιση ....ασε έχω δοκιμάσει τα παντα δε γίνεται τιποτα .......τώρα βέβαια εγω δε θα ρίξω ultrex στο ενυδρείο αλλά θα αγοράσω uv και ο θεός βοηθός Ξέρουμε κάνα Κάλι συστημα uv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος