Sturm 10 Δεκεμβρίου 2013 #76 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Ε ενταξει συμβαινουν αυτα! Μια χαρα ειναι και τωρα απλα πρεπει να φουντωσουν! Βαλε κι αλλο νερακι στο ενυδρειο ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 10 Δεκεμβρίου 2013 #77 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο το ενυδρειάκι σου, πάρε ζεμπρα σαλιγκάρια που δεν πειράζουν τα φυτά, τρώνε άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Δεκεμβρίου 2013 #78 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα!!! Εχει ομορφυνει παρα πολυ και αμα φουντωσουν και τα φυτακια θα ομορφυνει κι αλλο!!! Αυτα τα κοκκινα στο χαλικι τι ειναι?Κοκκινα χαλικια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Δεκεμβρίου 2013 #79 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο το ενυδρειάκι σου, πάρε ζεμπρα σαλιγκάρια που δεν πειράζουν τα φυτά, τρώνε άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 11 Δεκεμβρίου 2013 Author #80 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ειχα παρει 1 kg κοκκινα χαλικακια αλλα μετα τα ειχα καλυψει με την αμμο την ψιλοκοκκη αλλα τωρα που εσκαβα να βαλω τα φυτα βγηκανε μερικα πανω!Zebra να παρω αλλα δεν θα τα φανε τα Helena που εχω μεσα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 11 Δεκεμβρίου 2013 #81 Share 11 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ειχα παρει 1 kg κοκκινα χαλικακια αλλα μετα τα ειχα καλυψει με την αμμο την ψιλοκοκκη αλλα τωρα που εσκαβα να βαλω τα φυτα βγηκανε μερικα πανω! Zebra να παρω αλλα δεν θα τα φανε τα Helena που εχω μεσα;;; Εχεις δικιο....μην το ρισκαρεις τοτε. Εγω για μια εβδομαδα ειχα αφησει τα χελένα με ζεμπρα και δεν τα πειραξαν, φοβηθηκα ομως και τα εβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 8 Ιανουαρίου 2014 Author #82 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Πλεον εχουμε γεμισει με γονο... το θεμα μας ειναι ποσα και για ποσο καιρο μπορω να κρατησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 9 Ιανουαρίου 2014 Author #83 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια εχω μια απορια... οταν πηρα το ενυδρειο αγορασα ενα φιλτρο εσωτερικο της Eheim το ενυδρειο εχει ομως και ενα δικο του το οποιο το εχω καβατζα και καθεται... υπαρχει καποιο οφελος αμα το βαλω και αυτο μεσα στο ενυδρειο; Θα το κανατε να εχετε 2 φιλτρα μεσα σε ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Ιανουαρίου 2014 #84 Share 9 Ιανουαρίου 2014 (edited) Δεν θα είσαι ο πρώτος αλλά ούτε ο μόνος . . . Δες όμως πρώτα απ όλα τι υλικά έχει μέσα και σε τι κατάσταση είναι αυτά . . . Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2014 - rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Ιανουαρίου 2014 #85 Share 9 Ιανουαρίου 2014 (edited) Ρε παιδια εχω μια απορια... οταν πηρα το ενυδρειο αγορασα ενα φιλτρο εσωτερικο της Eheim το ενυδρειο εχει ομως και ενα δικο του το οποιο το εχω καβατζα και καθεται... υπαρχει καποιο οφελος αμα το βαλω και αυτο μεσα στο ενυδρειο; Θα το κανατε να εχετε 2 φιλτρα μεσα σε ενυδρειο; Θα προτιμούσα να βάλω εξ ' αρχής ένα εξωτερικό . Αν δεν μου έκαναν δώρο το fluval 206 , θα έβαζα πάλι το sera fil 120 που έχω ( εσωτερικό ) . Καταρχήν δύο φίλτρα θα σου πιάσουν πολύ χώρο και αν το δεύτερο που λές αν δεν έχει spraybar ή δεν το βάλεις εσύ με τρόπο ώστε να μην είναι τόσο έντονη η πίεση του νερού , τότε τα guppy σου θα είναι σαν να έχουν πέσει σε πλευρικό καιρό με οχτώ μποφώρ . Αν βέβαια σου συμβεί κάτι και ρίξεις φάρμακο και χρειάζεται μετά η άμμεση απομάκρυνση με άνθρακα , ε ναί , εκεί να βάλεις και δεύτερο . Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2014 - Jin Kazama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Ιανουαρίου 2014 #86 Share 9 Ιανουαρίου 2014 (edited) Αν όμως στο υπάρχον φίλτρο σου η βιολογία που υπάρχει σε σηκώνει αλλά και η φίλτρανση / ροή του νερού είναι αυτή που πρέπει , γιατί να βάλεις και δεύτερο ; Αν παρόλα αυτά επιμείνεις και θές δεύτερο φίλτρο , μην βιαστείς . Μπορώ να σε διευκολύνω . Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2014 - Jin Kazama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Ιανουαρίου 2014 #87 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Θα προτιμούσα να βάλω εξ ' αρχής ένα εξωτερικό . Αν δεν μου έκαναν δώρο το fluval 206 , θα έβαζα πάλι το sera fil 120 που έχω ( εσωτερικό ) . Καταρχήν δύο φίλτρα θα σου πιάσουν πολύ χώρο και αν το δεύτερο που λές αν δεν έχει spraybar ή δεν το βάλεις εσύ με τρόπο ώστε να μην είναι τόσο έντονη η πίεση του νερού , τότε τα guppy σου θα είναι σαν να έχουν πέσει σε πλευρικό καιρό με οχτώ μποφώρ . Αν βέβαια σου συμβεί κάτι και ρίξεις φάρμακο και χρειάζεται μετά η άμμεση απομάκρυνση με άνθρακα , ε ναί , εκεί να βάλεις και δεύτερο . Σε αυτό έχει δίκιο. Νόμιζα πως ήταν "κολλημένο" στο τζάμι το άλλο φίλτρο και απλά δεν το λειτουργούσες . . . Ξαναείδα τις φωτο όμως. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 9 Ιανουαρίου 2014 Author #88 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Το 2ο φιλτρο που εχω καβατζα ειναι αυτο: Απλα σαν σκεψη το ειπα μιας και καθεται αν ειναι να βοηθησει να το εβαζα... αυτο με τον χωρο εχετε δικιο... δεν εχω και κανα τεραστιο ενυδρειο για να πιανω χωρο με αυτα... οποτε ας μεινει στην ακρη για καβατζα σε περιπτωση που παθει κατι το αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Ιανουαρίου 2014 #89 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Το ξέρω αυτό το φίλτρο . Είναι τύπου sera fil . Το έχω και εγώ αυτό όπως και ένα sera fil 120 . Αλλά από προχθές έχω και ένα fluval 206 . Το καλύτερο είναι αυτό που λές . Κράτησε το ως εφεδρικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 12 Ιανουαρίου 2014 Author #90 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Σημερα μπηκε και η καινουργια λαμπα (Ευχαριστω τον Θαναση - carvefish21) στα 6500Κ και πλεον ειναι εμφανη η διαφορα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Ιανουαρίου 2014 #91 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Μεγάλη διαφορά όντως . Δοκίμασε να βάλεις μία αφίσα μονόχρωμη μπλέ ή μαύρου χρώματος . Θα αναδείξει καλύτερα και περισσότερο τα χρώματα σου ( ξύλα - φυτά - guppy ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Ιανουαρίου 2014 #92 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Μεγάλη διαφορά όντως . Δοκίμασε να βάλεις μία αφίσα μονόχρωμη μπλέ ή μαύρου χρώματος . Θα αναδείξει καλύτερα και περισσότερο τα χρώματα σου ( ξύλα - φυτά - guppy ) . Συμφωνω απολυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Ιανουαρίου 2014 #93 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Η ακόμα καλύτερα για να αποφύγεις ανεπιθύμητες φουσκάλες από κακή εφαρμογή , μπορείς να βάψεις την πλάτη σου με πλαστικό χρώμα . Αυτό θα κάνω και εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 12 Ιανουαρίου 2014 Author #94 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Καλη ιδεα... θα το κανω καποια στιγμη και θα βγαλω και φωτος με τα αποτελεσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Ιανουαρίου 2014 #95 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Looking forward to Link to comment Share on other sites More sharing options...
carvefish21 12 Ιανουαρίου 2014 #96 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Σημερα μπηκε και η καινουργια λαμπα (Ευχαριστω τον Θαναση - carvefish21) στα 6500Κ και πλεον ειναι εμφανη η διαφορα Που πήγε η κιτρινίλα? οεο? Τεράστια διαφορά, αν βάλεις και κάτι στη πλάτη, αφίσα κτλ θα είναι τέλειο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Ιανουαρίου 2014 #97 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι....καλυτερο ειναι τωρα με την λαμπα που εβαλες και κυριως καλυτερο για τα φυτακια σου! Ολα αυτα τα μαυρακια που βλεπω ειναι γονος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 13 Ιανουαρίου 2014 Author #98 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι....καλυτερο ειναι τωρα με την λαμπα που εβαλες και κυριως καλυτερο για τα φυτακια σου! Ολα αυτα τα μαυρακια που βλεπω ειναι γονος??? Ναι και πιστεψε με ειναι τα μισα αυτα που βλεπεις!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Ιανουαρίου 2014 #99 Share 13 Ιανουαρίου 2014 :) Μεγαλωνει κανενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys_GT193 13 Ιανουαρίου 2014 Author #100 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Eχουν μεγαλωσει μερικα και αρχισουν και βγαζουν χρωματα σε ουρα και πτερυγια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος