kostasford 16 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2013 θελω τη γνωμη σας για το Eheim biopower 160 αν ειναι καταληλο για το ενυδρειο μου , ειναι 54 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2013 καλο φαινεται.γιατι αναρωτιεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasford 16 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 16 Νοεμβρίου 2013 μηπως ειναι μεγαλο γιατι ειναι για 80-160 λιτρα . τα υλικα πωλουνται ξεχωριστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 16 Νοεμβρίου 2013 αν δεν κανω λαθος,πρεπει να εχει σφουγγαρια μεσα. το δουλευεις χαμηλα και στρεφεις τη ροη του πανω στο τζαμι,αν σου φαινεται καπως δυνατο.στην πορεια θα μειωθει η ροη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanisalus18 18 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Εγω φιλε μου θα σου ελεγα να κοιταξεις για εξωτερικο φιλτρο θα σου λυσει τα χερια, αν το αντεχει η τσεπη σου βεβαια. Θα το καταλαβεις στη πορεια. Πολλοι ξεκιναμε με τα εσωτερικα φιλτρα και καταληγουμε στα εξωτερικα. Βεβαια παιζει ρολο το τι θα βαλεις στο ενυδρειο. Πες μερικες πληροφοριες για το ενυδρειο σου και πιστευω θα ακουσεις περισσοτερες γνωμες για αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος