Jump to content

Νεο Ενυδρειο

Recommended Posts

Εχει 2 σακούλακια..το πάνω άνθρακα και το άλλο μακαρονι...αλλαγές κάθε ποτέ χρειάζονται αυτά..,τα 120 λίτρα είναι μικρά για 2 τέτοια...προφίλ για το σύνοδοντη εχουμε;;

Ο ανθρακας αν ειναι πανω απο μηνα πετα τον ειναι αχρηστος! Στην θεση του βαλε μακαρονι!

Καλημερα...Σκέφτομαι να βάλω μπλε λαμπα έχουν πρόβλημα τα ψάρια μου;δεν έχω τίποτα φυτά η πιο χρήσιμο είναι μια σκούπα βυθού;;

Καλησπερα..Θα μπορουσατε να μου πειτε πως θα κατεβει no2 0,05 και no340..εκανα αλλαγη αλλα δεν ειδα κατι?Εριξα και βιολογικο υλικο..Καποια βοηθεια υπαρχει??

Εχεις n02 kai no3; Κατι τρεχει τοτε! Ειτε δεν ειναι στρωμενο το φιλτρο, ειτε δεν μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του ενυδρειου, ειτε δεν κανεις αλλαγες νερου, ειτε ταιζεις υπερβολικα πολυ!

Οταν λες εριξες βιολογικο υλικο εννοεις βακτηρια ή μακαρονι;

Πόσο μεγάλη αλλαγή έκανες και μετά από πόση ώρα μέτρησες ;

Καλημέρα κάτι σε ελληνικό site.σημερα θα βγω και μια γυρα σε pet shop να μορφωθω και λίγο περισσότερο...χρειάζεται να έχω και <<μακαρόνια>>για την βιολογία του φιλτρου;;έχει μείνει και λίγος ανθρακας σε ένα κουτακι...

σημερα θα βγω και μια γυρα σε pet shop να μορφωθω και λίγο περισσότερο...

Χα.. χα..! Χωρίς να θέλω να θίξω τους πετσοπάδες.. αυτό μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το διαβάσω!

Δεν ξέρω την τύφλα μου από ενυδρεία αλλά αυτό που έμαθα καλά είναι οτί δεν πρέπει να τους ακούμε ποτέ πριν συμβουλευτούμε τα έμπειρα τσακάλια που είναι στο φόρουμ!

Πίστεψέ με ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ εξ αιτίας τους και πέταξα χρήματα που θα μπορούσα να είχα γλυτώσει!

Επίσης καλό είναι να φτιάξεις το ενυδρείο από την αρχή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι χαζομάρες έκανε ο προηγούμενος!

Και με τα ψάρια που είχε μέσα.. δεν τον κόβω και για πολυ σχετικό..!

Όλα αυτά σου τα λέω καλοπροαίρετα γιατί δεν θέλω να πάθεις ότι έπαθα και εγώ!

Φιλικά

Αγάπη

Καλημερα αλλαξα γυρω στο 50% νερο και μετρησα την επομενη ημερα..βακτηρια με υγρο βιολογικο φιλτρου.Μακαρονι υπαρχει στο εξωτερικο φιλτρο..

Καλημέρα , ενισχύεις με βακτήρια , φειδωλό τάισμα και μετράς ξανά μετά από 3 ημέρες.

Βακτηρια υπαρχουν πολλα. Εγω χρησιμοποιω της σερα!

Οταν λεμε φειδωλο εννοουμε παρα πολυ λιγο. Ισα ισα να φανε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...