kostaskappa 1 Δεκεμβρίου 2013 #101 Share 1 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Λοιπόν! Θα σου πω πως θα το έκανα εγώ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα αλλά και με την σκέψη στην εργονομία! Rimless μόνο! Καπάκι όχι! Επιστροφή φ16 και γωνία λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια του main! Αυτά τα ολίγα...Σε βλέπω αρσιβαρίστα σε λίγο καιρό...αλλαγές δικές σου και του samian = μπράτσα...! Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 2 Δεκεμβρίου 2013 Author #102 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 επιστροφη φ 16 φ 18 σκεφτομε και εγω η υπερχηληση σε τη φ ? ασε σαμιαν τισ λολαδες και πηγα και πηρα νερο χθες τσαμπα το ενα μπετονι ειναι 25 το αλλο ειναι 80 λιτρα θες να στα φερω ? χαχαχαχα κωστα απο μπρατσα αλλο τιποτα http://www.youtube.com/watch?v=kNS_edp5hVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 2 Δεκεμβρίου 2013 Author #103 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 κατι ακομα παιδια κανει αυτη η κολλα να κολλησω το βραχο ?https://www.google.com/search?q=durostick+%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4dycUr3bM5L2yAPgz4HwBw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=887#facrc=_&imgdii=_&imgrc=YrHpPAfhGuiXhM%3A%3B_QJH0zTBok4tXM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kdtools.gr%252Fimages%252FD%252FDUR-EPOX-2HOURS.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kdtools.gr%252FDUROSTICK-EPOX-2HOURS.html%3B396%3B385 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Δεκεμβρίου 2013 #104 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 Χάρη την υπερ/ση κάν΄την μεγάλη!Τουλάχιστον διπλάσιο Φ από την επιστροφή!Κάποια στιγμή μπορεί να βάλεις μεγαλύτερη αντλία και να θες να κατεβάζεις τα πάντα όλα! Εγώ πχ στον κύβο έχω Φ60! Η κόλλα δεν κάνει φιλαράκι....κοίτα για παραγγελία τον αφρό της fauna marin,ή περίμενε κάποιον από τους "οικοδόμους" μας να σου πουν το κατάλληλο υλικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Δεκεμβρίου 2013 #105 Share 2 Δεκεμβρίου 2013 τέτοια κόλλα χρησιμοποίησα σε μια λίμνη για το καταρράκτη και τα χρυσόψαρα δεν πάθανε τίποτα αν εννοείς από θέμα τοξικότητας. Το θέμα είναι πως είναι δύσκολη στο χειρισμό, μιας και δεν μπορείς να την δουλέψεις με τα χέρια παρά μόνο με σπάτουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #106 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 τσιμεντο ταχεια πηξεως durofast durostick με αυτο θα κανω δουλια η οχι για το βραχο μιλαω παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Δεκεμβρίου 2013 #107 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 τσιμεντο ταχεια πηξεως durofast durostick με αυτο θα κανω δουλια η οχι για το βραχο μιλαω πανταΜακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω φιλαράκι!Δεν μπορώ γιατί δεν ξέρω!Το μόνο που μπορώ με σιγουριά να σου πω,είναι πως το τσιμέντο έχει άμεση επίδραση στο ph....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 3 Δεκεμβρίου 2013 #108 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 τσιμεντο ταχεια πηξεως durofast durostick με αυτο θα κανω δουλια η οχι για το βραχο μιλαω παντα Aυτο που ειπε ο Κωστας οντως ισχυει ... το τσιμεντος οντως μεταβαλει το ph αλλα αφου εισαι ακομα στην αρχη θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις τσιμεντο αφου δεν εχεις ζωντανα στο ενυδρειο και μετα απο καιρο να βαλεις τα ζωντανα σου τοτε που το τσιμεντο θα εχει βγαλει ολες τις ουσιες του ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 3 Δεκεμβρίου 2013 #109 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 τσιμεντο ταχεια πηξεως durofast durostick με αυτο θα κανω δουλια η οχι για το βραχο μιλαω παντα Εγώ χρησιμοποίησα τις isomat πολύ καλό αποτέλεσμα σε στεγνό βράχο!!! Το μόνο που πρέπει να το αφήνεις να πιάνει καλά (1ωρα) και μετά το επόμενο κομμάτι!! Θα σε ξεγελάσει ότι είναι σταθερό στην αρχή αλλά άστο να τραβήξει καλά!!! Όταν τελειώσεις άστο 3-4 μέρες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να το βρέχεις! Τέλος ξεπλένεις πολύ καλά και είσαι έτοιμος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #110 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 ωραια παιδια ευχαριστω σημερα βρηκα και πως θα κανω το βραχο ενα νησακι στη μεση λετε να εχω θεμα ειναι ολο κουφιο απο μεσα γεματο τρυπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Δεκεμβρίου 2013 #111 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν έχει μπόλικες διόδους για το νερό και την κυκλοφορία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Κοίτα να το κάνεις όσο πιο αεράτο γίνετε και να μην έχεις πολλές σκιές στον αραγονίτη! Καλή αρχή φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 3 Δεκεμβρίου 2013 Author #112 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 αερατο αλλα δεν εχω σκιες οσο ανεβαινω το στεναιβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Δεκεμβρίου 2013 #113 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 αερατο αλλα δεν εχω σκιες οσο ανεβαινω το στεναιβωΚομπλέ τότε προχώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 10 Δεκεμβρίου 2013 Author #114 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι μια που βρηκα πως θα κανω τον βραχο και αφου το παζλ μου ειναι ετοιμο μπορω να βαλω το βραχο σε ενυδρειο να ζωντανευει ? και να στρωνετε σιγα σιγα και πως θα το καταφερω αυτο ? ελεγα να μην βαλω βακτιρια γινετε να τον στρωσο ετσι ? και αν ναι πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Δεκεμβρίου 2013 #115 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Εφοσον θα δουλεψεις θαλασσα μπορεις να τον εβαλεις σε ενυδρειο να τρεχει,αυτο θα παρει χρονο και οταν εισαι ετοιμος τον βαζεις στο κυριος ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 10 Δεκεμβρίου 2013 Author #116 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω φιλε νικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 19 Δεκεμβρίου 2013 Author #117 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα εβαλα απο χθες το βραχο σε ενα 90 λιτρο με 3 αντλιες 5000-4500-1000 η αλατοτητα ειναι 1023 μου επεσε λιγο οσμοση παραπανω ο βραχος θα μηνει εκει μεσα πανω απο ενα μηνα τη κανουμε τωρα να βαλω και το σκιμερ ? να αναψω θερμοστατη ? το νερο εχει 18 βαθμους ο βραχος ειναι ολος νεκρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Δεκεμβρίου 2013 #118 Share 19 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα εβαλα απο χθες το βραχο σε ενα 90 λιτρο με 3 αντλιες 5000-4500-1000 η αλατοτητα ειναι 1023 μου επεσε λιγο οσμοση παραπανω ο βραχος θα μηνει εκει μεσα πανω απο ενα μηνα τη κανουμε τωρα να βαλω και το σκιμερ ? να αναψω θερμοστατη ? το νερο εχει 18 βαθμους ο βραχος ειναι ολος νεκρος καλησπερα Χαρη καλη αρχη η κυκλοφορια ειναι πολυ ,ανεβασε την αλατοτητα βγαλε νερο και βαλε με 1026 και το σκιμερ και φισικα τον θερμοστατη στους 26 βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 20 Δεκεμβρίου 2013 Author #119 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 με τοσο κυκλοφορια δεν ειναι ποιο καλα για το βραχο ? τωρα που στρωνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2013 #120 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 με τοσο κυκλοφορια δεν ειναι ποιο καλα για το βραχο ? τωρα που στρωνει ? ok αλλα μετα βαζοντας τα ζωντανα το βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Δεκεμβρίου 2013 #121 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Θα συμφωνησω με το νικο σε αρκετα πραγματα! Ανεβασε τη θερμοκρασια τουλαχιστον στους 24. Η εντονη κυκλοφορια δεν θα σου προκαλεσει καποιο προβλημα αλλα σιγουρα μπορεις να αφαιρεσεις καποιον(κυριως τον 1000αρι). Απλα για να γλυτωσεις το να καις τσαμπα watt. Καποια στιγμη ριξε κωπιποδα και βακτηρια αφου ο βραχος ειναι νεκρος Το σκιμμερ μπορεις να το βαλεις αλλα δεν ειναι απαραιτητο να δουλευει ολη τη μερα. Αν δεις και δεν βγαζει πολυ βρωμα τοτε βαζε το για μερικες ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #122 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 o βραχος εχει στρωσει εδω και πολυ καιρο τον εχω μαζι με καμια 50 ρια γαριδες και οι μετρισεισ εδειξαν οτι ο κυκλος του αζοτου ολοκληρωθηκε επιτελους τωρα μενει το ενυδρειο να ερθει και να στεισω το σαμπ το μονο προβλημα που διαπιστοσα ειναι το ph χαμηλο και το kh λετε ο λογος να οφιλετε οτι δεν εχω αραγωνητη ? η μιπος στο οτι οι γαριδες τραβανε σκληροτητες για να φτιαξουν σκελετο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Φεβρουαρίου 2014 #123 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Και τα δύο πιστεύω πως παίζουν τον ρόλο τους!Επίσης και η κοραλλίνη αν υπάρχει παίζει ρόλο!Το ph τώρα μπορεί να φταίνε πολλά και διάφορα!Μέτρα το λιιιιγο πριν κλείσουν τα φώτα σου που είναι και το σημείο που κορυφώνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Φεβρουαρίου 2014 #124 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα χαρη οταν λες οτι ειναι χαμηλα τι εννοεις? τι μετρησεις σου εδωσαν τα τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 21 Μαρτίου 2014 Author #125 Share 21 Μαρτίου 2014 ηρθε το ενυδρειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο 240 λιτρα καθαρα θα ηθελα τωρα να με βοιθησετε με μια επιλογη ψαριων για να παρω μια ιδεα και να αρχησω να τα ψαχνω μεχρι να φτιαξω το επιπλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος