paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2014 #551 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 με τη ντολαβελα μεσα να σκουπιζει δε ξερω αμα δω αλγες τις μισες τις εφαγε χθες να τι ζωντανο ειναι αυτο το ασβεστιο μου ειναι πολυ απ οτι καταλαβα με τισ μετρησεις και το ελατωσα το ασβεστιο καπου στο 420-430 ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #552 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 απο εδω βαζω νερακι στο βαθος αχνοφαίνεται αγαθονησι και στην αλλη φωτο το πυθαγορειο της σαμου και το ηραιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 1 Οκτωβρίου 2014 Author #553 Share 1 Οκτωβρίου 2014 (edited) ξερει καποιος για αυτο το ψαρι ? Centropyge Bicolor σκεφτωμε να βαλω 1 σκοπας 2 μαγκνιφικα 1 Centropyge Bicolor 1 Amblygobius rainfordi Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2014 - harris samos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Οκτωβρίου 2014 #554 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Ολα εκτος απ το αγγελοψαρο, γιατι δενβθα ειναι πολυ "αγγελικο" με τα κοραλλια σου ισως στο μελλον.... Τα αλλα μου αρεσουν πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 1 Οκτωβρίου 2014 Author #555 Share 1 Οκτωβρίου 2014 με καποιον που μιλησα μου ειπε τα εχει 2-3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Οκτωβρίου 2014 #556 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Ειναι ρισκο παντα, αλλου μπορει να ειναι φρονιμα αλλου να βγαζουν τον κακο εαυτο τους, απλα αμα γινει να ξερεις οτι θα πρεπει να φυγει ή το ψαρακι ή τα κοραλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 4 Οκτωβρίου 2014 Author #557 Share 4 Οκτωβρίου 2014 εφυγε το ψαρακι τελικα η βασικα δεν εφτασε ποτε απο σημερα εχω ενα πανεμορφο σκοπας και εναν ανφιγοβιο ρεινφορντη το σκοπας ειναι μισο κιτρινο μισο καφε ειναι καλο αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 4 Οκτωβρίου 2014 #558 Share 4 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτηκα μια πολυ καλη λυση για το θεμα με το φωτιστικο σου! Περνα για καφεδακι να σου το αναλησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 12 Οκτωβρίου 2014 Author #559 Share 12 Οκτωβρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΡΑΓΚ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΡΑΛΙΑ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Οκτωβρίου 2014 #560 Share 12 Οκτωβρίου 2014 Βάλεκαμία αγγελία όλο και κάτι Για εμένα δες για montipora digitata κόκκινη και εγω ψάχνω αλλα δεν έχω βρει ακόμα Ειναι πολύ ωραίο κοραλι Για κόκκινα zoanthus δεν σου λέω γιατί πολύ δύσκολα θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Οκτωβρίου 2014 #561 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Επισης για καμια plate κοκκινη, κανα brain , τραχυφιλια.... Αυτα μου ερχωνται... Υγ: βρε! Μην γραφεις κεφαλαια, ειναι σαν να φωναζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Οκτωβρίου 2014 #562 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτηκα μια πολυ καλη λυση για το θεμα με το φωτιστικο σου! Περνα για καφεδακι να σου το αναλησω! για πες την και δημόσια την ιδέα με ενδιαφέρει και μένα λόγω του οτι έχω το ίδιο φωτιστικό. δεν ξέρω πάνως αν μπορούμε να αποδόσουμε ευθύνες για την άλγη σε αυτό. Μπορεί οι ώρες να είναι πολλες αλλα δεν είναι στο foul... περιμένω να ακούσω τθην ιδέα σου πάντως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Οκτωβρίου 2014 Author #563 Share 13 Οκτωβρίου 2014 (edited) pano ο σακης μου ειπε να βαλουμε φακους στα μπλε λεντ ετσι θα δυναμωσει το μπλε και θα αλλαξει το φασμα αλλα δε ξερω αν ειναι και σωστο φωβαμε με την παρεμβαση μη χαλασω το φωτηστικο ΛΠΣ ΣΠΣ ψαχνω παιδια Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2014 - harris samos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Οκτωβρίου 2014 #564 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχουν αν ψαξεις σου ειπε και ο Αγγελος μερικα και τωρα μου ηρθαν και acanthastrea lobophyllia goniopora και πολλαααα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Οκτωβρίου 2014 Author #565 Share 13 Οκτωβρίου 2014 προτημο φραγκ δεν υπαρχει χρημα για μεγαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Οκτωβρίου 2014 #566 Share 14 Οκτωβρίου 2014 pano ο σακης μου ειπε να βαλουμε φακους στα μπλε λεντ ετσι θα δυναμωσει το μπλε και θα αλλαξει το φασμα αλλα δε ξερω αν ειναι και σωστο φωβαμε με την παρεμβαση μη χαλασω το φωτηστικο ΛΠΣ ΣΠΣ ψαχνω παιδια το έχω σκεφτεί και γώ αυτό με τους φακούς.. αν κάνεις κάτι please ενημέρωσε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Οκτωβρίου 2014 #567 Share 14 Οκτωβρίου 2014 εγω το προυηνω με χιλια!!!! χορις να ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχει...... εσυ πιο celio εχεισ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Οκτωβρίου 2014 Author #568 Share 14 Οκτωβρίου 2014 γεια χαρα σκεφτομε να βαλω μια μινι καρπετ ανεμονη ξερει καποιοσ ποσο μεγαλη γινετε ? και αν ειναι οκ η οχι γιατι λεει με προσοχη στο ρεεφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Οκτωβρίου 2014 #569 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Μεγαλώνειαρκετά αποτι έχω δει Προσοχή το λέει και αναφέρεται σε όλες τις ανεμώνες μετακινούνται και άμα ακουμπήσουν σε κάποιο κοραλι θα το νεκρωσουν Και αρκετά ακόμα τα οποία δεν μπορώ να ου γράψω διότι ειμί από κινητό Ψάξε λιγο εδω μέσα θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Οκτωβρίου 2014 #570 Share 14 Οκτωβρίου 2014 γεια χαρα σκεφτομε να βαλω μια μινι καρπετ ανεμονη ξερει καποιοσ ποσο μεγαλη γινετε ? και αν ειναι οκ η οχι γιατι λεει με προσοχη στο ρεεφ Απο ολες τις ανεμώνες ειναι πιο ασφαλής ως επιλογή μιας και συνηθως μετακινείτε ελαχιστα απο το σημειο που θα την βάλεις αλλα δεν παύει να είναι ανεμώνη φίλε μου Χάρη....To τελικο μεγεθος φτάνει τα 10cm με 12 cm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Οκτωβρίου 2014 #571 Share 16 Οκτωβρίου 2014 εγω το προυηνω με χιλια!!!! χορις να ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχει...... εσυ πιο celio εχεισ? ττο προηγούμενο απο το marine έχω φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 16 Οκτωβρίου 2014 Author #572 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Απο ολες τις ανεμώνες ειναι πιο ασφαλής ως επιλογή μιας και συνηθως μετακινείτε ελαχιστα απο το σημειο που θα την βάλεις αλλα δεν παύει να είναι ανεμώνη φίλε μου Χάρη....To τελικο μεγεθος φτάνει τα 10cm με 12 cm.. να σε καλα φιλε ταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 16 Οκτωβρίου 2014 Author #573 Share 16 Οκτωβρίου 2014 ττο προηγούμενο απο το marine έχω φίλε μου ακριβος το ιδιο με το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 16 Οκτωβρίου 2014 #574 Share 16 Οκτωβρίου 2014 ττο προηγούμενο απο το marine έχω φίλε μο εχεις δει πουθενα το φασματογραφημα απο το φωτιστικο σου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Νοεμβρίου 2014 #575 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Πως πάει το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος