Jump to content

Αρχαριος Στα Βαθια Και Χωρις Μπρατσακια.

Recommended Posts

Χάρη μου μια χαρά τα βλέπω, εύχομαι τα καλύτερα για το καμάρι σου!!!

Πολυ ωραίες φωτογραφιες, μου αρεσει το στησιμο σου και φαινετε να εχει μελλον το ενυδρειο! Εχε μια υπομονη για τις αλγες να καθαρίσεις, θα σου παρει λιγο. Τα καλυτερα :)

σημερα καθαρισε τελειος το μικρο βραχακι εμεινε λιγη στη μυτη της εξεδρας της μεγαλης παιδια η ντολαμπελα ειναι πολυ δυνατο εργαλειο τελικα !!!!!!!!! βεβαια μαζι με μια μεγαλη ποσοτητα χαετο και ενα ats στην αρχη του και τον αντιφως για να μη βγουν αλλες

ανεβαζω φωτο σημερινη να συγκρηνετε με της χθεσινες

SAM_1412.jpg

αυτο που φενετε πισω εμεινε

σημερα καθαρισε τελειος το μικρο βραχακι εμεινε λιγη στη μυτη της εξεδρας της μεγαλης παιδια η ντολαμπελα ειναι πολυ δυνατο εργαλειο τελικα !!!!!!!!! βεβαια μαζι με μια μεγαλη ποσοτητα χαετο και ενα ats στην αρχη του και τον αντιφως για να μη βγουν αλλες

ανεβαζω φωτο σημερινη να συγκρηνετε με της χθεσινες

SAM_1412.jpg

αυτο που φενετε πισω εμεινε

Οντως εργαλείο η Ντολαμπελα ( :P ) αλλα το παρα εκανες με τους τρόπους φιλτραρισματος. Και chaeto, και ats και αντιφωσφωρο... Εχεις και κοραλια μεσα που χρειάζονται μια ισσοροπια. Ετσι οπως το πας επισης δεν θα καταλάβεις τι κανει το καθε τι ξεχωριστά. Με chaeto και αντιφωσφωρο ήσουν οκ για παράδειγμα. Με αντιφωσφωρο μονο ήσουν οκ επισης. Με ATS και αντιφωσφωρο παλι οκ.

Κοινός αυτο που λεω ειναι να μην βαζουμε οτι ακούμε. Ολα εχουν το λογο που υπαρχουν και οσο λιγότερα ειναι δυνατόν (αποδοτικά παντα) τοσο καλυτερα για ολους και για το ενυδρειο μας.

Οντως εργαλείο η Ντολαμπελα ( :P ) αλλα το παρα εκανες με τους τρόπους φιλτραρισματος. Και chaeto, και ats και αντιφωσφωρο... Εχεις και κοραλια μεσα που χρειάζονται μια ισσοροπια. Ετσι οπως το πας επισης δεν θα καταλάβεις τι κανει το καθε τι ξεχωριστά. Με chaeto και αντιφωσφωρο ήσουν οκ για παράδειγμα. Με αντιφωσφωρο μονο ήσουν οκ επισης. Με ATS και αντιφωσφωρο παλι οκ.

Κοινός αυτο που λεω ειναι να μην βαζουμε οτι ακούμε. Ολα εχουν το λογο που υπαρχουν και οσο λιγότερα ειναι δυνατόν (αποδοτικά παντα) τοσο καλυτερα για ολους και για το ενυδρειο μας.

μετα απο αυτο που ειδα ειπα να την τρομαξω λιγο χαχα και στις φωτο ειχε καθαρισει λιγο

SAM_1367.jpg

SAM_1368.jpg

SAM_1369.jpg

SAM_1370.jpg

SAM_1373.jpg

Έχω μπερδευτεί και εγώ λίγο με τις φώτο.

Αν είναι τωρινές πρόσεξε τα κοράλλια μην την πάθουν από την άλγη.

Χαρη καλοριζικα φιλε το νου σου στις μετρησεις σιγα σιγα.

τι εννοεις ? τις τιμες μου τις κραταω εκει που πρεπει

τι εννοεις ? τις τιμες μου τις κραταω εκει που πρεπει

σωστα τωρα σιγα σιγα η καταναλωση θα αυξηθει αυτο λεω.

παιδια βοιθεια τωρα

ηρθε η ωρα για ψαρακια

ακουω προτασης για συνδιασμο ψαριων στα λιτρα μου

εγω οσο και να το ψαχνω καταληγω να τα θελω ολα

βοιθηστε με παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!

δε ξερω φιλε νικο

και τα μαγκνιφικα μ αρεσουν και τα τανκ και ισως και ενα κοπαδακι ασπρομαυρα χρομης

αν και προτημο διαφορετικα ψαρακια και οχι να βαλω ενα κοπαδι μεσα

το λευκοστερνο που μ αρεσει πολυ δε μπορω να τον βαλω μου ειπαν :bigemo_harabe_net-99:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...