Sakisdraminos 9 Σεπτεμβρίου 2014 #451 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Κανε υπομονη θα φυγουν. Αμα πιασει και το ατς μετα θα χαθουν ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 10 Σεπτεμβρίου 2014 #452 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Χάρη μου μια χαρά τα βλέπω, εύχομαι τα καλύτερα για το καμάρι σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Σεπτεμβρίου 2014 #453 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ομορφα αντε να καθαρισεις απο την αλγη να ομορφαίνει και αλλο και δινει ωραια χρωματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Σεπτεμβρίου 2014 #454 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλοριζικα!! να καθαρισει λιγο το ενυδρειο απο αλγες και θα ειναι σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Σεπτεμβρίου 2014 #455 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλοριζικα!! να καθαρισει λιγο το ενυδρειο απο αλγες και θα ειναι σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 10 Σεπτεμβρίου 2014 #456 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραίες φωτογραφιες, μου αρεσει το στησιμο σου και φαινετε να εχει μελλον το ενυδρειο! Εχε μια υπομονη για τις αλγες να καθαρίσεις, θα σου παρει λιγο. Τα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 10 Σεπτεμβρίου 2014 Author #457 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 σημερα καθαρισε τελειος το μικρο βραχακι εμεινε λιγη στη μυτη της εξεδρας της μεγαλης παιδια η ντολαμπελα ειναι πολυ δυνατο εργαλειο τελικα !!!!!!!!! βεβαια μαζι με μια μεγαλη ποσοτητα χαετο και ενα ats στην αρχη του και τον αντιφως για να μη βγουν αλλες ανεβαζω φωτο σημερινη να συγκρηνετε με της χθεσινες αυτο που φενετε πισω εμεινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Σεπτεμβρίου 2014 #458 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πωωωω μεγαλη διαφορα απο εχθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 10 Σεπτεμβρίου 2014 Author #459 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Χάρη μου μια χαρά τα βλέπω, εύχομαι τα καλύτερα για το καμάρι σου!!! ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Σεπτεμβρίου 2014 #460 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 σημερα καθαρισε τελειος το μικρο βραχακι εμεινε λιγη στη μυτη της εξεδρας της μεγαλης παιδια η ντολαμπελα ειναι πολυ δυνατο εργαλειο τελικα !!!!!!!!! βεβαια μαζι με μια μεγαλη ποσοτητα χαετο και ενα ats στην αρχη του και τον αντιφως για να μη βγουν αλλες ανεβαζω φωτο σημερινη να συγκρηνετε με της χθεσινες αυτο που φενετε πισω εμεινε Οντως εργαλείο η Ντολαμπελα ( ) αλλα το παρα εκανες με τους τρόπους φιλτραρισματος. Και chaeto, και ats και αντιφωσφωρο... Εχεις και κοραλια μεσα που χρειάζονται μια ισσοροπια. Ετσι οπως το πας επισης δεν θα καταλάβεις τι κανει το καθε τι ξεχωριστά. Με chaeto και αντιφωσφωρο ήσουν οκ για παράδειγμα. Με αντιφωσφωρο μονο ήσουν οκ επισης. Με ATS και αντιφωσφωρο παλι οκ. Κοινός αυτο που λεω ειναι να μην βαζουμε οτι ακούμε. Ολα εχουν το λογο που υπαρχουν και οσο λιγότερα ειναι δυνατόν (αποδοτικά παντα) τοσο καλυτερα για ολους και για το ενυδρειο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 11 Σεπτεμβρίου 2014 Author #461 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Οντως εργαλείο η Ντολαμπελα ( ) αλλα το παρα εκανες με τους τρόπους φιλτραρισματος. Και chaeto, και ats και αντιφωσφωρο... Εχεις και κοραλια μεσα που χρειάζονται μια ισσοροπια. Ετσι οπως το πας επισης δεν θα καταλάβεις τι κανει το καθε τι ξεχωριστά. Με chaeto και αντιφωσφωρο ήσουν οκ για παράδειγμα. Με αντιφωσφωρο μονο ήσουν οκ επισης. Με ATS και αντιφωσφωρο παλι οκ. Κοινός αυτο που λεω ειναι να μην βαζουμε οτι ακούμε. Ολα εχουν το λογο που υπαρχουν και οσο λιγότερα ειναι δυνατόν (αποδοτικά παντα) τοσο καλυτερα για ολους και για το ενυδρειο μας. μετα απο αυτο που ειδα ειπα να την τρομαξω λιγο χαχα και στις φωτο ειχε καθαρισει λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 11 Σεπτεμβρίου 2014 #462 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 αυτες ειναι απο οταν εβαλες τα κοραλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Σεπτεμβρίου 2014 #463 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μπερδευτεί και εγώ λίγο με τις φώτο. Αν είναι τωρινές πρόσεξε τα κοράλλια μην την πάθουν από την άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Σεπτεμβρίου 2014 #464 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πρεπαι να ειναι φωτο για να δουμε πως ειχε γινει με την αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #465 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 ναι ειναι παλιεσ απο την εξαρση της αλγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Σεπτεμβρίου 2014 #466 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Χαρη καλοριζικα φιλε το νου σου στις μετρησεις σιγα σιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #467 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Χαρη καλοριζικα φιλε το νου σου στις μετρησεις σιγα σιγα. τι εννοεις ? τις τιμες μου τις κραταω εκει που πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Σεπτεμβρίου 2014 #468 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 τι εννοεις ? τις τιμες μου τις κραταω εκει που πρεπει σωστα τωρα σιγα σιγα η καταναλωση θα αυξηθει αυτο λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #469 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 το ξερω μετραω σιχνα και το ανεβαζω αναλογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #470 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια βοιθεια τωρα ηρθε η ωρα για ψαρακια ακουω προτασης για συνδιασμο ψαριων στα λιτρα μου εγω οσο και να το ψαχνω καταληγω να τα θελω ολα βοιθηστε με παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Σεπτεμβρίου 2014 #471 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ τι θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #472 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 δε ξερω φιλε νικο και τα μαγκνιφικα μ αρεσουν και τα τανκ και ισως και ενα κοπαδακι ασπρομαυρα χρομης αν και προτημο διαφορετικα ψαρακια και οχι να βαλω ενα κοπαδι μεσα το λευκοστερνο που μ αρεσει πολυ δε μπορω να τον βαλω μου ειπαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #473 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 καμια προταση ? ελα ρε παιδια ειναι αδειο βοιθηστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Σεπτεμβρίου 2014 #474 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκινα με ενα yellow . Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Σεπτεμβρίου 2014 #475 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 4 scouabibinis amfias και ενα αρσενικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος