Jump to content

Αρχαριος Στα Βαθια Και Χωρις Μπρατσακια.

Recommended Posts

po4 0

no3 0

nο2 0

nh3 0

αλλαξα χθες 50 λιτρα νερο και εβαλα και 30 ml blend αλλα δε μετραω τιποτα ανυσηχητικο δεν επρεπε να εχω κατι απο αυτα για να βγαλω αλγη ???

Αλλο μη μετρισημα αλλο πραγματικα 0...

Βαλε μια φωτο απ το προβλημα....

φιλος αμα θελεις ακουσεμε ειναι αυτο που σου ειπα.... νικανε οι αγλες την φιλτρανση σου γιαυτο και εχεις μηδενικα!

Βαλε αλουμινιου για 5 μερες μετα τον βγαζεις και βαζεις σιδηρου επισεις σταματας ταισμα κοραλιων ιχνοστοιχεια βιταμινες αμινοξεα.Ταιζεις ψαρια καθε 2 μερες ελαχιστα.Κανεις wet skimming επισεις παραμενει ο ανθρακας .Τα φωτα ποση ωρα αναβουν επισεις δες λιγο την κυκλοφορια σου μπορει προσθετοντας ενα ακομα να διευκολυνε την ολη κατασταση η βαζοντας τους αυτους που εχεις σε αλλη θεση.

Έγινε επεξεργασία - niknik
  • Like 1

Βαλε αλουμινιου για 5 μερες μετα τον βγαζεις και βαζεις σιδηρου επισεις σταματας ταισμα κοραλιων ιχνοστοιχεια βιταμινες αμινοξεα.Ταιζεις ψαρια καθε 2 μερες ελαχιστα.Κανεις wet skimming επισεις παραμενει ο ανθρακας .Τα φωτα ποση ωρα αναβουν επισεις δες λιγο την κυκλοφορια σου μπορει προσθετοντας ενα ακομα να διευκολυνε την ολη κατασταση η βαζοντας τους αυτους που εχεις σε αλλη θεση.

αλουμινιου δεν εχω πρεπει να παραγκειλω οποτε θα αργησει 3-4 μερες

με το ταισμα μπορω να κανω οτι λες και με το σκιμερ αλλα δε νομιζω να γινει κατι μια και δε βγαζει τιποτα το σκιμερ

τα φωτα αναβουν μονα τους εχω το σελιο και δε περνει ρύθμιση

απο κοικλοφορια εχω επη 47 ποσο ακομα να βαλω

στην πολυ ροη η αλγη γινετε τεραστια η φωτο που ειναι τοσο μεγαλη ειναι μπροστα απο τον κυκλοφορητή

Ότι σου είπε ο Niknik , και επιπλέον καθάρισε την αντλία του skimmer να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί κανονικά και μείωσε λίγο το λευκό στο φωτιστικό και αύξησε το μπλε.

Αν οι μετρήσεις σου είναι όσο γράφεις δηλ. αν δεν έχεις νιτρικά και φωσφορικά σε μεγάλο ποσοστό μπορεί να ευθύνεται ότι το λευκό φως υπερισχύει ( στο φάσμα ) του μπλε και αν τα λευκά led δεν είναι netural white ( 4500-5000 κelvin ) αλλά cool white ( 6500 kelvin) , ευνοούν την ανάπτυξη αλγών.

Σκέψου κάποιο τρόπο να υπερισχύσει το μπλε.

δε μπορώ να πειράξω το φωτιστικό

Δωσε μας σε παρακαλω πληροφοριες για το τι ακριβώς φωτισμό χρησιμοποιης αλλα και τι φωτοπεριοδο εχεις.

Με αυτες τις πληροφοριες που σου ζητάω ιςως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε οπως πρεπει :)

Έγινε επεξεργασία - Discos

εχω το celio τις ακουα λουμ δε μπορω να το πειραξω μονο την ωρα μπορω ολα τα υπολοιπα τα κανει μονο του

το ευχαριστο ειναι οτι η αλγες υποχωρουν και το μονο που εκανα ειναι να μη ταισω 2 μερες σημερα θα βαλω και φρεσκο αντιφωσφορο και ανθρακα και σε λιγες μερες θα βαλω μια dolabella να τα κανει ολα γυαλι την εχει ενας φιλος και θα μου τη δανησει

καλησπερα μια ερωτηση ποσο παραπανω μπορουμε να εχουμε τα στοιχεια στο νερο μας πχ εγω εχω ασβεστιο 460 μαγνησιο 1320 πηραζει να το κατεβασω και kh sto 7.4

Δεν ειναι μονο το ποσο παραπανω αλλα και η αναλογια του ενος με το αλλο.

το 460 ειναι πολυ, για να πας το kh στο 7.4 πρεπει και το Ca να πεσει στο 415-420.

εχω το celio τις ακουα λουμ δε μπορω να το πειραξω μονο την ωρα μπορω ολα τα υπολοιπα τα κανει μονο του

το ευχαριστο ειναι οτι η αλγες υποχωρουν και το μονο που εκανα ειναι να μη ταισω 2 μερες σημερα θα βαλω και φρεσκο αντιφωσφορο και ανθρακα και σε λιγες μερες θα βαλω μια dolabella να τα κανει ολα γυαλι την εχει ενας φιλος και θα μου τη δανησει

Βαλε καμια φωτογραφιανα δουμε πος υποχωρει η αλγη.

η ντολαμπελα θα σου καθαρισει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχεις κανει κατει για το προβλημα που ειχες ετσι μπορει να ξανα εμφανιστει....

καλο ειναι να το δεις και μην το αφησεις επισις να ξανα ταιζεις οπος ταιζες γιανα δεις τωρα αμα θα εχεις θεμα παλι.

αρα πρεπει να ανεβασω το kh ?

8 kh,400ca και 1300 mg αν μπορείς ειναι μια χαρά να παίξεις κοντά σε αυτές τις τιμές....

• 3 weeks later...

και μια που φεύγουνε οι αλγες ειπα να σας δείξω τα καινούρια μου αποκτήματα που μου έστειλε ο φίλος γρήγορης η γρηγορος οπως τον ξερουμε εδω μεσα

SAM_1383.jpg

SAM_1384.jpg

SAM_1385.jpg

SAM_1386.jpg

SAM_1387.jpg

SAM_1388.jpg

SAM_1389.jpg

SAM_1391.jpg

SAM_1393.jpg

SAM_1395.jpg

SAM_1397.jpg

και μια ιδέα απο το σαμπ

SAM_1394.jpg

• Like 1

για ξερακιανο το κοβω αποκλιετε να ξανα βγει τιποτα

το ταιζω τη να κανω για λιγες μερες ακομα μέχρι να φύγουν και η τελευταίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...