harris samos 11 Αυγούστου 2014 Author #426 Share 11 Αυγούστου 2014 po4 0 no3 0 nο2 0 nh3 0 αλλαξα χθες 50 λιτρα νερο και εβαλα και 30 ml blend αλλα δε μετραω τιποτα ανυσηχητικο δεν επρεπε να εχω κατι απο αυτα για να βγαλω αλγη ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Αυγούστου 2014 #427 Share 11 Αυγούστου 2014 Αλλο μη μετρισημα αλλο πραγματικα 0... Βαλε μια φωτο απ το προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 11 Αυγούστου 2014 #428 Share 11 Αυγούστου 2014 φιλος αμα θελεις ακουσεμε ειναι αυτο που σου ειπα.... νικανε οι αγλες την φιλτρανση σου γιαυτο και εχεις μηδενικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 11 Αυγούστου 2014 Author #429 Share 11 Αυγούστου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2014 #430 Share 11 Αυγούστου 2014 (edited) Βαλε αλουμινιου για 5 μερες μετα τον βγαζεις και βαζεις σιδηρου επισεις σταματας ταισμα κοραλιων ιχνοστοιχεια βιταμινες αμινοξεα.Ταιζεις ψαρια καθε 2 μερες ελαχιστα.Κανεις wet skimming επισεις παραμενει ο ανθρακας .Τα φωτα ποση ωρα αναβουν επισεις δες λιγο την κυκλοφορια σου μπορει προσθετοντας ενα ακομα να διευκολυνε την ολη κατασταση η βαζοντας τους αυτους που εχεις σε αλλη θεση. Έγινε επεξεργασία 11 Αυγούστου 2014 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Αυγούστου 2014 #431 Share 11 Αυγούστου 2014 Οτι ειπε ο Νικολα +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 12 Αυγούστου 2014 Author #432 Share 12 Αυγούστου 2014 Βαλε αλουμινιου για 5 μερες μετα τον βγαζεις και βαζεις σιδηρου επισεις σταματας ταισμα κοραλιων ιχνοστοιχεια βιταμινες αμινοξεα.Ταιζεις ψαρια καθε 2 μερες ελαχιστα.Κανεις wet skimming επισεις παραμενει ο ανθρακας .Τα φωτα ποση ωρα αναβουν επισεις δες λιγο την κυκλοφορια σου μπορει προσθετοντας ενα ακομα να διευκολυνε την ολη κατασταση η βαζοντας τους αυτους που εχεις σε αλλη θεση. αλουμινιου δεν εχω πρεπει να παραγκειλω οποτε θα αργησει 3-4 μερες με το ταισμα μπορω να κανω οτι λες και με το σκιμερ αλλα δε νομιζω να γινει κατι μια και δε βγαζει τιποτα το σκιμερ τα φωτα αναβουν μονα τους εχω το σελιο και δε περνει ρύθμιση απο κοικλοφορια εχω επη 47 ποσο ακομα να βαλω στην πολυ ροη η αλγη γινετε τεραστια η φωτο που ειναι τοσο μεγαλη ειναι μπροστα απο τον κυκλοφορητή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 12 Αυγούστου 2014 #433 Share 12 Αυγούστου 2014 Ότι σου είπε ο Niknik , και επιπλέον καθάρισε την αντλία του skimmer να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί κανονικά και μείωσε λίγο το λευκό στο φωτιστικό και αύξησε το μπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Αυγούστου 2014 Author #434 Share 13 Αυγούστου 2014 δε μπορώ να πειράξω το φωτιστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 13 Αυγούστου 2014 #435 Share 13 Αυγούστου 2014 Σε τι απόσταση το έχεις από την επιφάνεια; Αφού δεν μπορείς να πειράξεις τα χρώματα , ανέβασε το 5 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Αυγούστου 2014 Author #436 Share 13 Αυγούστου 2014 ουτε αυτο μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 13 Αυγούστου 2014 #437 Share 13 Αυγούστου 2014 Αν οι μετρήσεις σου είναι όσο γράφεις δηλ. αν δεν έχεις νιτρικά και φωσφορικά σε μεγάλο ποσοστό μπορεί να ευθύνεται ότι το λευκό φως υπερισχύει ( στο φάσμα ) του μπλε και αν τα λευκά led δεν είναι netural white ( 4500-5000 κelvin ) αλλά cool white ( 6500 kelvin) , ευνοούν την ανάπτυξη αλγών. Σκέψου κάποιο τρόπο να υπερισχύσει το μπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 13 Αυγούστου 2014 #438 Share 13 Αυγούστου 2014 (edited) δε μπορώ να πειράξω το φωτιστικό Δωσε μας σε παρακαλω πληροφοριες για το τι ακριβώς φωτισμό χρησιμοποιης αλλα και τι φωτοπεριοδο εχεις. Με αυτες τις πληροφοριες που σου ζητάω ιςως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε οπως πρεπει Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Αυγούστου 2014 Author #439 Share 14 Αυγούστου 2014 εχω το celio τις ακουα λουμ δε μπορω να το πειραξω μονο την ωρα μπορω ολα τα υπολοιπα τα κανει μονο του το ευχαριστο ειναι οτι η αλγες υποχωρουν και το μονο που εκανα ειναι να μη ταισω 2 μερες σημερα θα βαλω και φρεσκο αντιφωσφορο και ανθρακα και σε λιγες μερες θα βαλω μια dolabella να τα κανει ολα γυαλι την εχει ενας φιλος και θα μου τη δανησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 17 Αυγούστου 2014 Author #440 Share 17 Αυγούστου 2014 καλησπερα μια ερωτηση ποσο παραπανω μπορουμε να εχουμε τα στοιχεια στο νερο μας πχ εγω εχω ασβεστιο 460 μαγνησιο 1320 πηραζει να το κατεβασω και kh sto 7.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 17 Αυγούστου 2014 #441 Share 17 Αυγούστου 2014 Δεν ειναι μονο το ποσο παραπανω αλλα και η αναλογια του ενος με το αλλο. το 460 ειναι πολυ, για να πας το kh στο 7.4 πρεπει και το Ca να πεσει στο 415-420. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 18 Αυγούστου 2014 Author #442 Share 18 Αυγούστου 2014 αρα πρεπει να ανεβασω το kh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 18 Αυγούστου 2014 #443 Share 18 Αυγούστου 2014 εχω το celio τις ακουα λουμ δε μπορω να το πειραξω μονο την ωρα μπορω ολα τα υπολοιπα τα κανει μονο του το ευχαριστο ειναι οτι η αλγες υποχωρουν και το μονο που εκανα ειναι να μη ταισω 2 μερες σημερα θα βαλω και φρεσκο αντιφωσφορο και ανθρακα και σε λιγες μερες θα βαλω μια dolabella να τα κανει ολα γυαλι την εχει ενας φιλος και θα μου τη δανησει Βαλε καμια φωτογραφιανα δουμε πος υποχωρει η αλγη. η ντολαμπελα θα σου καθαρισει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχεις κανει κατει για το προβλημα που ειχες ετσι μπορει να ξανα εμφανιστει.... καλο ειναι να το δεις και μην το αφησεις επισις να ξανα ταιζεις οπος ταιζες γιανα δεις τωρα αμα θα εχεις θεμα παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 19 Αυγούστου 2014 Author #444 Share 19 Αυγούστου 2014 ασπριζει και φευγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Αυγούστου 2014 #445 Share 19 Αυγούστου 2014 αρα πρεπει να ανεβασω το kh ? 8 kh,400ca και 1300 mg αν μπορείς ειναι μια χαρά να παίξεις κοντά σε αυτές τις τιμές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 19 Αυγούστου 2014 Author #446 Share 19 Αυγούστου 2014 ανεβαζω kh και κατεβαζω τα αλλα δηλαδη ? οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 19 Αυγούστου 2014 #447 Share 19 Αυγούστου 2014 Για αρχη ανεβασε το ΚΗ και μπορει να πεσουν τα αλλα λογο οτι θα υπαρχει μεγαλητερη καταναλωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 9 Σεπτεμβρίου 2014 Author #448 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 και μια που φεύγουνε οι αλγες ειπα να σας δείξω τα καινούρια μου αποκτήματα που μου έστειλε ο φίλος γρήγορης η γρηγορος οπως τον ξερουμε εδω μεσα και μια ιδέα απο το σαμπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 9 Σεπτεμβρίου 2014 #449 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα παει το φυτεμενο! Το μωρο μου το α ταιζεις;:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 9 Σεπτεμβρίου 2014 Author #450 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 για ξερακιανο το κοβω αποκλιετε να ξανα βγει τιποτα το ταιζω τη να κανω για λιγες μερες ακομα μέχρι να φύγουν και η τελευταίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος