Jump to content

Αρχαριος Στα Βαθια Και Χωρις Μπρατσακια.

Recommended Posts

Βαλε μια ανεμωνη για τους νεμο ,πολυ καθαρο και ομορφο να το χαιρεσε.

Φιλε μου καταπληκτικο στησιμο βραχου.. εχεις κανει τρελη αρχη. Γνωμη μου να αφοσιωθεις σε σκληρα κοραλλια στο βραχο. στα χαμηλα και στον αραγωνιτη ρικορντεες και καποια ωραια κομματια απο lps, και acan. Εχεις τις προδιαγραφες για τρελο αποτελεσμα. Προσεξε λιγο τα κομματια που θα βαλεις και ασε αυτα που κυκλοφορουν συχνα πυκνα. Πολλα υποσχομενο..

Φιλε μου καταπληκτικο στησιμο βραχου.. εχεις κανει τρελη αρχη. Γνωμη μου να αφοσιωθεις σε σκληρα κοραλλια στο βραχο. στα χαμηλα και στον αραγωνιτη ρικορντεες και καποια ωραια κομματια απο lps, και acan. Εχεις τις προδιαγραφες για τρελο αποτελεσμα. Προσεξε λιγο τα κομματια που θα βαλεις και ασε αυτα που κυκλοφορουν συχνα πυκνα. Πολλα υποσχογια

sps lps σκεφτομε κι εγω αυτα τα εβαλα για αρχη να δω πως θα παει τα acan δε τα ξερω καμια προταση ?? να τα χαζεψω λιγο ( ειμαι και ματακιας τι να κανω )

φιλε απο αυτο το ενυδρειο πηρα την ιδεα εχω μια μικρουλα ακαθαστρια αλλα δεν εχω καταλαβει αυτες θελουν πανω η χαμηλα ? κουτουρου τα εχω βαλει !!

Χρειάζεσαι επειγόντως καφέ..τα είπαμε....

Οι ανεμώνες είναι "αυτοκόλητες"..... :lolu: :lolu:

Ναι, self adhesive...!!! :P

Χρειάζεσαι επειγόντως καφέ..τα είπαμε....

Οι ανεμώνες είναι "αυτοκόλητες"..... :lolu: :lolu:

δε σε βλεπω ζωιρο !!!!!!!!

παιδια καλησπερα

μια ερωτηση αρχησα να βγαζω πρασινη τρυχοιδη αλγη στο βραχο ετσι ξαφνικα χωρις να αλλαξω τιποτα στο ενυδρειο θα κανει κικλο και θα φυγει η κατι παιζετε ?

η αληθεια ειναι οτι το παραμεησα λιγο αυτη την εβδομαδα γιατι τρεχω και δε φτανω παω πρωι στη δουλεια και ξανα παω το απογευμα σε εχτρα δουλεια οικοδομος ειμαι μαζευω λευτα να παρω κοραλια και δε του κανα αλλαγη νερου που επρεπε τα κοραλια ειναι μια χαρα ετσι φενοντε τουλαχιστον

σημερα ομως θα του κανω μια μεγαλη ακρηβος τη διπλη απο οτι κανω συνηθως και σε 3 μερες παλι λετε να εχω θεμα ? ? ?

Εβδομαδιεες αλλαγες κανεις; Δεν νομιζω πως μπορει χανοντας μια μονο αλλαγη να εχεις τετοιο προβλημα.

Απο νιτρικα και φωσφορικα πως εισαι; Τι φιλτρανση εχεις;

δεν εχω μια και δε ταιζω πολυ 3 ψαρακια εχω μεσα δεν εχω σοβαρο προβλημα απλα εβγαλα αλγη

εχω σκιμερ ριακτορες diy με 200 ml αντιφως και ανθρακα και ενα διαμερισμα με μια τεραστια ποσοτητα χαετο που φωτηζετε 18 ωρες και ο βραχος μου ειναι πανω απο 25 κιλα σε σύνολο

Μαλλον προβλημα στην αποροφηση φοσφορικων.....

ισως προλαβενουν οι αλγες και καταναλωνουν τα φοσφορικα και αλλες ουσιες πριν την χαετο και τον αντιφοσφορο....

Μαλλον σε βλεπω μια μικρη κατασκευη ATS, προσεχε μονο μην ειναι πολυ υπερβολικη και σου στεγνωνει το ενυδρειο.

δεν εχω μια και δε ταιζω πολυ 3 ψαρακια εχω μεσα δεν εχω σοβαρο προβλημα απλα εβγαλα αλγη

εχω σκιμερ ριακτορες diy με 200 ml αντιφως και ανθρακα και ενα διαμερισμα με μια τεραστια ποσοτητα χαετο που φωτηζετε 18 ωρες και ο βραχος μου ειναι πανω απο 25 κιλα σε σύνολο

Τιμες γιατι δεν μας λες; Ήδη εχει ερωτηθεί 2 και 3 φορες. Οι τιμες ειναι τα ματια μας στο ενυδρειο, ετσι ξέρουμε τι συμβαίνει. Εγω οπως το βλεπω μαλλον εμείνες απο αντιφωσφωρο και οι τιμες τσιμπησαν.

Αλλα αυτα ειναι υποθέσεις στο περιπου αν δεν εχουμε τιμες.

δε προλαβα να μετρισω ρε παιδια στις 31 αλλαξα αντιφωσφορο

Σιδηρου ή αλουμινιου εχεις;

Δοκιμασε με αλουμινιου στη μιση απο την προτηνομενη δοση εμενα μου εριξε τα φωσφορικα αμεσως.

Μετρήσεις πρωτα παιδια, μετα αφου τις δουμε βλέπουμε τι πρεπει να γινει. Ισως να εχει νιτρικα, ισως το σκιμμερ να μην εχει αποδοση, ισως το αντιφωσφωρο να δουλευει. Πρεπει να ξέρουμε τι και πως γιατι ετσι πατάμε γερά στα πόδια μας και ξέρουμε οταν αντιμετωπίζουμε κατι να μην το μπαλωνουμε αλλα να φέρνουμε το καλυτερο στο ενυδρειο

Μετρήσεις, μετρήσεις και παλι..μετρήσεις :)

Έγινε επεξεργασία - Discos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...