Jump to content

Αρχαριος Στα Βαθια Και Χωρις Μπρατσακια.

Recommended Posts

Χαρη πολλα πολλα μπραβο ,μαζεψε λιγο τα καλοδια χαχαχαχα,και σε περιμενουμε στο swap.

Ειδα το θεμα σου Χάρη απο την αρχη και εντυπωσιάστηκα. Η χαρα του να δημιουργείς κατι μόνος σου ειναι απερίγραπτη και θα δεις στην πορεία πόσο θα το χαρείς. Ωραίο το concept, το εχεις για...γλύπτης :) και σου εύχομαι και εγω καλη αρχη και να χαρείς οσο δεν παει. :)

Θα χαιρομασταν ιδιαίτερα να σε δούμε στο frag swap, ειναι ιδιαίτερο γεγονός που γινεται μια φορα το χρονο και ειναι η χαρα του απανταχού reefa :)

σας ευχαριστω ολλους για τα καλα λογια ελπιζω με τη βοιθεια σας να γινει το ονειρο πραγματικοτητα

1 γεμισμα με γλυκο νερο και ανθρακα για να δουμε τη κανουμε !!!!!!!!!!

ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα !!!!!!!!

κανενας κανονας για το που μπενει το γουειβ μακερ υπαρχει το βαζω χαμιλα σκαβει το βαζω ψιλα βγαινουν τα νερα απ εξω κατι ενδιαμεσο δε παιζει ?

Γιατί δεν κατεβάζεις λίγο την ροή της;

Εχει επανω το w1w2w3 και το s1s2s3 σωστα?βαλτο στο w1 s2 και παιξε με τον ροοστατη,εαν το βαλεις στο w1 s1 ειναι η δυνατοτερη ενταση.

Βασικά προμηθεύσου τεοφοδοτικό με ρυθμιζόμενη παροχή Χάρη! Έτσι θα μπορέσεις να την χαμηλώσεις άνετα και όσο ακριβώς θες!

Όχι είναι κάτι μετασχηματιστές για laptop που κάνουν ταμαμ. Έχουν επάνω διακοπτάκι για να επιλέξεις τα watt της εξόδου!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Ωραίο το στήσιμο του βράχου,θα βρεις και την ρύθμιση του wave maker θα μπουν και τα κοραλλακια σιγά-σιγά και θα γίνει τζάμι!

Για εμένα έτσι είσαι

μια χαρά , δεν χρειάζεται να βάλεις

και άλλο βράχο

Να πω την γνώμη μου.

Αν στην πίσω δεξιά γωνία βάλεις δυο βραχάκια στο μισό ύψος από αυτό που έχεις τώρα

και ένα ακόμα βραχάκι μπροστά και λίγο αριστερά σαν τελείωμα,νομίζω ότι από θέμα aquascape έχεις κλείσει.

Βέβαια η τελική επιλογή είναι δική σου.

εγω νωμιζω θελει λιγο βραχο στην αλλη γωνια και 1-2 μεμονομενα στην αμμο για να διξει ποιο καλα

σημερα μετα το ξεπλημα με το γλυκο νερο το γεμησα με φρεσκο θαλασσινο νερο πελαγισιο :thumbsu:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...