ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Γιαα να ενώσω την φιάλη co2 με τον διαχυτήρα χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο σωληνάκι http://www.aquariumhk.net/aquarium-co2-proof-clear-tubing-air-pipe-5m-p-536.html?cPath=108_112_152 Καθ' όλα οκ. Είναι όμως τόσο άκαμπτο που μου έχει σπάσεο τα νεύρα, δεν λέει να ισιώσει με τίποτα (και το έχω και καιρό), πολύ ανυπάκουο... Μήπως νε βάλω κάτι πιο μαλακό; Η λέτε θα έχω προβλήματα διαρροών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 15 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 15 Νοεμβρίου 2013 μπορεις να βαλεις το κλασικο σωληνακι της αεραντλιας . εφοσον ειναι καινουργιο ( καλη κατασταση ) δεν θα εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Εγω χρησιμοποιω σωλινακι αεραντλιας και ειναι πολυ ευκαπτο και με βολευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Αν βαλει σωληνακι αεραντλιας ξερετε τι θα γινει κατα 90%? Θα φουσκωσει και θα κανει μπαμ! Σε diy co2 βαζεις οτι θες γιατι δεν εχει πιεση,σε ολοκληρωμενο συστημα ομως θελει σωληνακι υψηλης πιεσεως,αυτα τα σκληρα και ακαμτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 15 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2013 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 15 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2013 για το σωληνακι αναφερομαι δεν κανει αυτο της αεραντλιας για να μην υπαρξει προβλημα καλο ειναι να βαλουμε το ειδικο για Co2 που βρισκουμε σε συγκεκριμενα μαγαζια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Α οκ γιατι δεν καταλαβα τι εννοουσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 15 Νοεμβρίου 2013 #9 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Γιαα να ενώσω την φιάλη co2 με τον διαχυτήρα χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο σωληνάκι http://www.aquariumhk.net/aquarium-co2-proof-clear-tubing-air-pipe-5m-p-536.html?cPath=108_112_152 Καθ' όλα οκ. Είναι όμως τόσο άκαμπτο που μου έχει σπάσεο τα νεύρα, δεν λέει να ισιώσει με τίποτα (και το έχω και καιρό), πολύ ανυπάκουο... Μήπως νε βάλω κάτι πιο μαλακό; Η λέτε θα έχω προβλήματα διαρροών; Παρασκευα βαζεις αυτο και εισαι οκ http://www.sera.de/gr/sera-produktwelt/in_category/cosub2sub-axesoyar-kai-antallaktika-2600/product/sera-co2-solinaki-46.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Νοεμβρίου 2013 Author #10 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Ναι οκ για αυτο της sera. Πιστεύω οτι είναι ίδιο με αυτό που έχω στο λίγο θολό χρώμα. Να το κοιτάξω...που το βρίσκουμε; Εκτός αν πάω σε κάτι τέτοιο και κόψω το σωληνάκι, το ενώσω με αυτό και μετά πάλι σωλινάκι κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Νοεμβρίου 2013 #11 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε ματίστα λάστιχα σε μπουκάλες αερίων ούτε φυσικά αυτά της αεραντλίας κτλ. . . Θα έχεις την μπουκάλα με το co2 με ματίσεις μέσα στο σπίτι σου??Αν αρχίσει να χάνει θα προλάβεις να το καταλάβεις ή θα κοιμηθείς ακόμα πιο ήρεμα . . . ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Νοεμβρίου 2013 Author #12 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν εννοώ ματίσματα... Εννοώ με το σωληνάκι το σκληρό (το σωστο για το συστημα) μόνο πάνω στην κούρμπα να καβαλήσει το τζάμι του ενυδρείου...Αυτο το γυάλινο κουρμπαριστό σωληνάκι που είπα πρίν αυτό κάνει... Αλλά το σκέφτομαι κι όλας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Νοεμβρίου 2013 #13 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να δώσεις λίγο πιο μεγάλη καμπύλη στο σωληνάκι σου και θα πάρει την γωνία που θέλεις . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος