StanleyQ 10 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα στην παρέα! Επειδή πιστεύω ότι έχω εξαντλήσει της ηλεκτρολογικές/ηλεκτρονικές γνωσεις που είχα για να επισκευάσω το χαλασμένο φωτιστικό του ενυδρείου μου, θα μπορούσε κάποιος να μου συστήσει κάποιον ηλεκτρολόγο στη Θεσσαλονίκη για να μου φτιάξει το φωτιστικό μου? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teos33 10 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2013 δες το σταρτερ πρωτα ρε φιλε αυτο που ειναι σαν μικρο βαρελακι αν ειναι για λαμπες τ-8 και πανε παρε ενα 1 ευρο εχει αν δεν ειναι απο αυτο βλεπεις το μπαλστ μετα αν ειναι καμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanleyQ 10 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 10 Νοεμβρίου 2013 έχει 3 ηλεκτρονικά ballast για Τ5 (6 λάμπες συνολικά), και 2 "κουτάκια" για led "νύχτας"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Τι ακριβώς έχει χαλάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanleyQ 11 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Τι ακριβώς έχει χαλάσει; Αναβοσβήνουν όλα τα φώτα μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Ποιο φωτιστικό είναι μπας και βρούμε διάγραμμα; Έτσι όπως το λες φαίνεται για κεντρική παροχή.Έχει κοντρόλερ πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος