aka68 8 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.. http://vitaminl.tv/video/483?ref=fbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Καλά ναι αυτά τα κάνω και εγώ.......(στα ονειρά μου) Πέρα από την πλάκα...μόνο που το είδα το βίντεο τρόμαξα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 8 Νοεμβρίου 2013 #3 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Απίστευτος πραγματικά! Το έβλεπα και ζαλιζόμουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 8 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Και ένας με Moto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 8 Νοεμβρίου 2013 #5 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Πωπω τι κανουν οι τύποι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 8 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 8 Νοεμβρίου 2013 ενταξει και εγω μπορω οταν κοιμαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 9 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 9 Νοεμβρίου 2013 μεγάλη τρέλα ρε παιδί μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 9 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 9 Νοεμβρίου 2013 πραγματικα για γερα στομαχια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 10 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Τo τρενάκι του δάσους Βαρεθήκατε τα τρενάκια ή αλλιώς τα roller coasters και ψάχνετε κάτι για να ανεβάσει τα επίπεδα της αδρεναλίνης σας; Καλό θα είναι να επισκεφθείτε τα βουνά της Αυστρίας όπου δημιουργήθηκε μια νέα μόδα με τα γνωστά roller coasters να τοποθετούνται μέσα στο δάσος και να προσφέρουν μοναδικές στιγμές στους επιβάτες τους. http://www.zougla.gr/perierga/article/to-trenaki-tou-dasous Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος