stathis200 26 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Έχω βάλει στο ενυδρείο μου δύο Molly Balloon και λέω να εξοπλιστώ με γεννήστρα μιας και απ'ότι διαβάζω οι αναπαραγωγές είναι συχνό φαινόμενο. Τι διαστάσεις πρέπει να έχει η γεννήστρα ? Θα γίνει DYI. Yπάρχουν μικρά θερμαντικά σώματα για τέτοιου είδους ενυδρεία.Φίλτρο χρειάζεται ? Φωτισμός ? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 26 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Το μικρότερο που θα σου πρότεινα είναι 20-30 λίτρα για να έχουν περιθώριο να αναπτυχθούν. Θερμαντικά σώματα και βέβαια υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος των 10-25 watt. Ένα φίλτρο τύπου Αμβούργου θα σε έσωζε αφού δεν σε νοιάζει κι πολύ η οπτική εικόνα. Φωτισμό βάλε μία απλή Τ8 μικρή ή Τ5. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Φεβρουαρίου 2007 #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Στάθη τι μόλυ διαβάζω? Που είναι το Fish only?Δεν νομίζω να παρέκλινες της πορείας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 26 Φεβρουαρίου 2007 Author #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Μην ανησυχείς φίλε μου. Δεν παρέκλινα. Απλά έχω παράλληλες πορείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Ok τότε συνέχισε!!! Όσο αφορά το υπάρχων post… Νομίζω ότι όσο μεγαλύτερη γενίστρα έχεις τόσο μεγαλύτερα ποσοστά επιβίωσης και ανάπτυξης θα έχεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 26 Φεβρουαρίου 2007 Author #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως υπάρχει κάποιο Post ή άλλες πληροφορίες για το φίλτρο Αμβούργου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Φεβρουαρίου 2007 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Κοίταξε εδώ ένα πολλή απλό φίλτρο Αμβούργου. Η μετάφραση δεν είναι τέρμα σωστή αλλά από της εικόνες μόνο νομίζω μπορείς να βγάλεις άκρη http://www.worldlingo.com/wl/services/S179...s%2Faquaneu.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 26 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2007 Ψαξε και βρες αυτα που εχει κατασκευασει ο filoxenos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος