mad23 8 Νοεμβρίου 2013 #51 Share 8 Νοεμβρίου 2013 χρονια πολλα,πολυχρονος Να΄σαι καλα φιλε enzo! Χρόνια πολλά Μιχάλη με υγεία Ευχαριστω πολυ βαγγελη μου για τις ευχες! Χρονια Πολλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! ...χαχα...ευχαριστω πολυ ρε γιανναρεεεεεεεε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 8 Νοεμβρίου 2013 #52 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Μιχάλη χρόνια πολύ ότι επιθυμείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 9 Νοεμβρίου 2013 #53 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Χρονια πολλα και καλα Μιχαλη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Νοεμβρίου 2013 #54 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά φιλαράκι μου ότι επιθυμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 9 Νοεμβρίου 2013 #55 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Οι πρώτοι σου έκαναν τη χθεσινή ημέρα ευχάριστη και εμείς τη σημερινή.Χρόνια σου πολλά λοιπόν και από εμένα με χαρά και υγεία χωρίς τραυματισμούς και με πολλά κοράλιααααα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Νοεμβρίου 2013 #56 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Μιχάλη χρόνια πολύ ότι επιθυμείς!!! Nα'σαι καλα αντωνη!Ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε Χρονια πολλα και καλα Μιχαλη...... Ευχαριστω γιανναρε μου!Υγεια να εχουμε ολοι,πανω απ'ολα! Χρόνια πολλά φιλαράκι μου ότι επιθυμεις! Ευχαριστω μανο μου,να'σαι καλα! Οι πρώτοι σου έκαναν τη χθεσινή ημέρα ευχάριστη και εμείς τη σημερινή.Χρόνια σου πολλά λοιπόν και από εμένα με χαρά και υγεία χωρίς τραυματισμούς και με πολλά κοράλιααααα. Να'σαι καλα νικο!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!Ολοι γεροι και δυνατοι να ειμαστε και να ερχομαστε κοντα σαν ανθρωποι και σαν χομπυστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Νοεμβρίου 2013 #57 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Χρόνια σου πολλά Μιχάλη, αργοπορημένα αλλά τώρα το είδα :bigemo_harabe_net-115: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 11 Νοεμβρίου 2013 #58 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Αν και πολύ καθυστερημένα, χρόνια σου πολλά Μιχαλιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Νοεμβρίου 2013 #59 Share 12 Νοεμβρίου 2013 Χρόνια σου πολλά Μιχάλη, αργοπορημένα αλλά τώρα το είδα :bigemo_harabe_net-115: Να'σαι καλα φιλε γρηγορη,ευχες ειναι...τις δεχομαι οποτε και να ερθουν Υγεια να εχουμε ολοι! Αν και πολύ καθυστερημένα, χρόνια σου πολλά Μιχαλιο! Για 40 μερες κραταει λουκα μου!χαχα Χιλια ευχαριστω για τις ευχες φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος