toykaki 8 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω εαν ειναι σωστο το μερος που γραφω,θα ηθελα να μου πειτε τι ψαρια ειναι αυτα??Τα εχει ενας φιλος μου σε 1000λ ενυδρειο και δεν θυμαται ουτε και αυτος,,παντος το μεγαλο που θα δειτε πριν καποιο χρονια ηταν 5-6 εκατοστα,εδω και μισο χρονο εχει χτυπηση το ματι του καπου και δεν βλεπει απο εκεινη την μερια ετσι πληροφοριακα,παραθετω φωτο να μου πειτε,οσο μπορειται να διακρινετε http://imageshack.us/f/5/k6in.jpg/ http://imageshack.us/f/849/jbqc.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Στην πρώτη φωτογραφία είναι pacu! Ακατάλληλο για τα ''συνηθισμένα ενυδρεία'' χρειάζεται χιλιάδες λίτρα.. Όσο για την δεύτερη φωτογραφία το ψάχνω! Σε πόσα λίτρα είναι τα ψάρια αν επιτρέπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 8 Νοεμβρίου 2013 εγραψα..1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Νοεμβρίου 2013 #4 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Λάθος μου δεν το διάβασα! Γράφεις στον τίτλο τι ψάρια είναι και εδώ για το μάτι του... Μόνο αυτά τα ψάρια έχει ο φίλος σου στο ενυδρείο? Επίσης αν ξέρεις διαστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Νοεμβρίου 2013 Author #5 Share 8 Νοεμβρίου 2013 διαστασεις δεν θυμαμαι,να αυτο το μεγαλο και 4 απο τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Νοεμβρίου 2013 #6 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Το μεγάλο είναι pacu όπως είπα αρχικά! Για τα άλλα δεν ξέρω...ψάξε στο google για κιχλίδες Αμερικής και θα το βρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 8 Νοεμβρίου 2013 #7 Share 8 Νοεμβρίου 2013 στη δευτερη φοτο αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι severum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Νοεμβρίου 2013 #8 Share 8 Νοεμβρίου 2013 στη δευτερη φοτο αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι severum Ναι μάλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Νοεμβρίου 2013 Author #9 Share 8 Νοεμβρίου 2013 ναι οπως βλεπω και εγω τετοια ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 8 Νοεμβρίου 2013 Author #10 Share 8 Νοεμβρίου 2013 δεν μπορεσα εδω καπου να βρω το προφιλ και των δυο αυτων ψαριων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 8 Νοεμβρίου 2013 #11 Share 8 Νοεμβρίου 2013 δεν μπορεσα εδω καπου να βρω το προφιλ και των δυο αυτων ψαριων... Θα τα φτιάξουν οι ομάδες πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 9 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Πάντως δεν μου φαίνονται για ψάρια βυθού Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike78 3 Δεκεμβρίου 2013 #13 Share 3 Δεκεμβρίου 2013 το πρωτο ειναι pacu και τα αλλα δυο ειναι hero severum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος