linglong 8 Νοεμβρίου 2013 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2013 ψαχνω φιλτρο για ενα 60ΛΤ ενυδρειο που θελω να στεισω ,αλλα μια και δεν καιγομαι και το ψαχνω λιγο περισσοτερο,ψαχνω φιλτρο οπως το eihem2213 η το fluval206(περιπου με αυτες τις ικανοτιτες και περιπου σε αυτη την τιμη) ,αλλα τα μανισια ακροφυσια του(αυτα που μπαινουν μεσα στο ενυδρειο) ,να ειναι μαυρα και οχι πρασινα η ασπρα....επεισης θα ηθελα να αποφυγω λαστιχα οπως του fluval γιατι δεν καθαριζουν ευκολα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 8 Νοεμβρίου 2013 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2013 to fluval 205 έχει μαύρα, δεν ξέρω αν ταιριάζουν οι σωλήνες του 205 στο 206. με έχουν βολεψει περισσότερο οι σωλήνες του fluval μιας και δε μου βουλώνουν,αντιθέτως με eheim 2213 που κάθε τρεις και λίγο γέμιζαν γλίτσα. αν βουλώσουν απλώς θα τους αντικαταστήσω με μικρό κόστος (νομίζω γύρω στα 10 ευρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 8 Νοεμβρίου 2013 Author #3 Share 8 Νοεμβρίου 2013 ξερει κανεις πως ειναι απο το tetratex ex600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 8 Νοεμβρίου 2013 Author #4 Share 8 Νοεμβρίου 2013 επεισης επειδη αργοτερα θα ηθελα να προσαρμοσω θερμοστατη αλλα και λαμπα uv,μηπως τα λαστιχα του fluval δεν ενδυκνεινται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος