Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #26 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Επέσαν οι τουρίστριεςπάνω στσι μερακλήδες,τέθοια ζημιά δεν κάμανετου Χίτλερ οι ναζίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #27 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Μ' έκαψε και με κέντησεη μάνα σου η αρκούδα,που να καεί ως καίγουμετο Πάσχα τον Ιούδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #28 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Σήκωσε το φουστανάκι σου να δω το ερημοκλήσι,να φέρω το Χριστόδουλο να 'ρθει να λειτουργήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Νοεμβρίου 2013 #29 Share 7 Νοεμβρίου 2013 δωσε δωσε εχεις ιστρο :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #30 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Εψές αργά το σκέφτηκακαι χάρηκα λιγάκιαχ μια τρυπούλα να 'σουνακαι να 'μουν το φιδάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #31 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τα μπράτσα σου είναι φουσκωτά ωσάν του Πύρρου Δήμα μα από μυαλό αγαπητέ είσαι λιγάκι βλήμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #32 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Τα μάτια σου είναι σαν αυγάτ'αυτιά σου σαν του χοίρου και το υπόλοιπο κορμί οσά του κατσοχοίρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #33 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ότας με είδες στο ιντερνέτνα κατεβάζω τσόντεςστα ίσα δε μου θύμωσεςμα μου μιλάς με σπόντες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #34 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Μια μύγα κρεατόμυγα εμπήκε μεσ το σπίτι κ 'από τη φόρα την πολύ χτυπά στο νεροχύτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #35 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Εγνώρισα δυο κοπελιές από τον Άγιο Σύλα η μια ήταν όμορφη και η άλλη ήταν σκύλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #36 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Πως μ `αγαπάς το διάβασα σ `ενός αρνιού τη σπάλα μα εγώ για να βεβαιωθώ θα πά `να σφάξω κι άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #37 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Όταν θα δεις την κοπελιά να 'χει στα χέρια τρίχες, έχει διαόλους μέσα της και γλώσσα δέκα πύχες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Νοεμβρίου 2013 #38 Share 7 Νοεμβρίου 2013 i love you καργα so much καψουρα but i want προικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #39 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ανάθεμα τη μάνα σουτην αγριοχαρούπα,απου δεν μ'αφήνει να σε δω,με τα καινούργια ρούχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #40 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Аχ και νά 'ταν κινητόμωρό μου η καρδιά σου,για να κατέχω μόνο εγώ το πίν του έρωτα σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 7 Νοεμβρίου 2013 Author #41 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Tην Kρήτη τη φωνάζουνεόλοι λεβαντογέννα,μα γω λεβάντισσα θα πωτη μάνα που σε γέννα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 15 Νοεμβρίου 2013 #42 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Εγώ μια μαντινάδα ξέρω που την άκουσα σε τραγουδι! Να απατας τον άντρα σου είναι συνηθισμένο μα να απατας τον εραστή, που το χεις δει γραμμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
REA 25 Νοεμβρίου 2013 #43 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Η φύση είναι το σπίτι μας και δάσκαλος μεγάλοςμα οι άνθρωποι δε την ακούν γι'αυτό μας παίρνει ο διάλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
REA 25 Νοεμβρίου 2013 #44 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Τα ψάρια που έπιασε ο ψαράς μη του τα ζητιανεύειςμα μάθε αν θες να ζείς καλά μόνος σου να ψαρεύεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 25 Νοεμβρίου 2013 #45 Share 25 Νοεμβρίου 2013 δεκα ζευγαρια λαστιχα αλλαζω καθε χρονο γιατι απ την πορτα σου περνω με μπαντιλικια μονο classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Νοεμβρίου 2013 #46 Share 25 Νοεμβρίου 2013 (edited) Οταν του γάμου στέφανα στη κεφαλή σου μπούνε, τα εδικά μου στέφανα στον τοίχο θ' ακουμπούνε Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος